• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada yaşlı adam görmek

F

fatma

Kayıtsız
Misafir
Rüyamda yaşlı bi adamın elini öptüğümde bana; ben sana dua ediyorum senin oğlun olacak, hiç kızın olmayacak kumanın da hep kızı olacak demesi neye yorumlanır?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırdır inşallah deyip ruyanizi Allah-in izni ile yorumlamaya calisacagim..
Rüyada ihtiyar biriyle karşılaşıp konuştuğunu görmek ; ömrünün uzunluğuna dalalet eder.
Gördüğünüz ihtiyar beyaz sakallı ise ; mutlu ve parlak günler geçireceğinize ,
ihtiyar siyah sakallı ise ; sıkıntılı günler geçireceğinize dalalet eder.
Rüyada ihtiyar bir kimse ile el sıkışmak ya da elini öptüğünü görmek ; mutlu bir aile hayatınızın olduğuna ...

ne isterseniz sadece Allah-tan hayırlısını isteyin
Bütün Sıkıntıların Kesin Çözümü Allah'a Tevekküldür..kardesim!
Kendimiz İçin İstediğimizi Başkaları İçin de İsteyelim ...
Cenab-ı Hakk'ın yarattığı varlıklar içinde en mükemmel varlık insandır.
“Sizden birisi kendi nefsi için istediğini, kardeşi için de istemedikçe olgun mü'min olamaz”
Hadisi serifi ve Birbirimiz ile imtihan edildigimizi unutmiyalim guzel kardesim..
Selamet ile Hayra kalin Allah cc. Yar ve yardimciniz olsun...

HUZURLU

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yaşlı adam görmek

Merhaba, Rüyamda tanıdığım yaşlı bir adamın evine misafirliğe gidiyorum..Adam yerde oturuyor ve yaklaştığım zaman benim elimi öpüyordu..Ben ise mahçup olup yanlış hatırlamıyorsam sarılıp yanağından şevkatle öpüyorum..Misafir odasına yerleşmek için geçiyorum.Benim için yere serilen yatakta adet kanı görüyorum.İç çamaşırımı kontrol ediyorum adet olmuşum..
Birde dışarıda leğende başkalarının kirli çamaşırlarını yıkıyordum..Siyah iç çamaşırını hatırlıyorum.Rüyamı yorumlarsanız çok memnun ederim.Şimdiden teşekkür eder hayırlı günler dilerim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba, Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada yaşlı adam görmek;
eğer kuvvetli olursa, rüya sahibinin küvetine delâlet eder.
Eğer zayıf olursa ve onu da hangi şekilde görürse görsün, yani görünüşü ister çirkin isterse güzel olsun, rüya sahibinin çalışması, o şekilde olur.
Size hürmet ederse ,edep ve hürmetle insanlara yaklaşmak,
Bugünden itibaren, hatta şu yazıyı okuduktan sonra, böyle davranirsaniz sizin ve bandırmamız için daha hayırlı olacağına yorumlanir..

Rüyada başkasının kirli çamaşırlarını yıkamak;
uzun süre gizli kalan gerçeklerin ortaya çıkmasi, biriken ve ihmal edilen işleri,Hayatınızda öncelikleri belirlemenin zamanin gelmesine yorumlanir selametle..

yaşlı adam deyince aklima bu fikra geldi..musaadeniz ile..
yaşlı adamın biri birgün inşaatta çalışıyormuş.
tabi aylardan da ramazanmış. herkes oruçlu ama dışarıda bir sıcak var ki öyle. yaşlı adam dayanamamış başlamış su içmeye
işcler ne yapin hacı emmi oruç bozulurmu demişler hacı emmi o zaman cevap vermiş:
ah yavrum ramazan hersene gelir gider amma bu hacı emmin bi gittimi bi daha gelmez.
sırıtık.:,
Fikradan Hisse..

Lavinya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yaşlı adam görmek

Hayırlı gunler ben ruyamda kir pas içinde olan yaşlı bir adam gördüm onu yikiyordum, yardıma muhtaçtı ve gözlerime minnetle bakiyordu sonra uyandım yorumlarmisiniz.

Üst Alt