• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yaşlı birinin gençleştiğini görmek

tugcenur

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleyküm kardeşim.. ben hemen konuya gireyim. 1-2 hafta önce size bir rüyamın manasını sormuştum. karşılıksız sevdiğim kişiyi görmüştüm. yakın bir zamanda gene onu rüyamda gördüm. şöyle söyleyeyim, aramızda en ufak bir münasebet bile olmadı. onu öyle karşılıksız sevdimki... halada canım yanıyor. bir gün geçecek biliyorum bu sızı.. ama bazen hiç geçmesin diyorum. ben onu hep böyle seveyim. varsın beni hiç bilmesin. neyse rüyamda gene gördüm onu.çok gençleşmişti..zayıflamış dahada yakışıklı olmuş değişmişti. aslında benden çok büyük. aramızda çok büyük bi yaş farkı var. ama bu onu sevmeme engel olmadı.... rüyam bu işte.. uzun zamandır göremiyorum kendisini .. neyse şimdiden teşekkürler...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam değerli kardeşim
Hayirdir ins. Diyelim Rabbim Hayra cevirsin..
kaderimizde ne varsa onu yasiyoruz..ne bir fazla ne bir eksik...
"Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi
olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur... "

Gönül dünyada zora gelmeyen en nazik ve tuhaf hevesli bir yaradılış sırrıdır.
Ne zorla kimseye sevgi önerilebilir ne de sevene: «Sevmeyeceksin!» denebilir. "
Bir insana zorla sevdiremezsin kendini...
Bana nasılsınız diye sor-ANA verecek tek cevab Nasibimizceyiz demek düşer...hayatta her şey nasip,kısmet...
KALPLER ANCAK ALLAH C.C ELİNDEDİR.
Rüyada yaşlı birisini gençleştiğini görmesi sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine işarettir...
Sizin gibi seveni nerde bulacak..niye Sevginizin degerini anlamiyor ki?
belki de ona gore cok genç oldugunuzu mu dusunuyor..Sizi daha genç birine belki layik goruyordur.. hakkinizda Hayirlisi..
Sizin icin Dua edecegim.. Hayirli ramazanlar...

acilangul1

Üst Alt