• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada yaşlı kadın görmek

• Konuyu başlatan nurhilal
  • Başlangıç tarihi
N

nurhilal

Kayıtsız
Misafir
rüyada yaşlı teyze görmek, rüyada yaşlı kadınla konuşmak, rüyada yaşlı kadına yardım etmek, rüyada yaşlı kadın görmek ne demek
Rüyamda sevdiğim çocuğun annesini gördüm annesi şuan genç ama benm rüyamda yaşlıydı çok yaşlıydı. Rüyamda biz onlara ailecek ziyarete gidiyoruz. Herkese iyi ama bi tek bana kötü davranıyor mesala nasılsınz diye soruyorum bana sen sus konuşma diyor bu neye işarettir ? not: annesini gerçek hayatta hiç görmedim oda beni tanımz zaten :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun aleyküm Hayırlı Cumalar Arkadaşim..
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!veya en HAYIRLISINI versin..ins.
sevdiğiniz çocuğu gercekten seviyorsaniz annesini ve ailesini de sevin..
unutmayin evlilik bir paket seklinde gelir.. yani sevdiginiz ile butun paketi de sevip, sayip hurmet edin ki siz de sevildiginiz kisi tarafindan cook sevilip takdir edilesiniz..
Nurhilal kardesim.. erkekler bazen fazla duygusal ve ince fikirli olamiyabilir.. Siz bir Bayan gelecegin annesi olarak sevdiginizi hep daha guzelle ,iyiye, insancil olmasi icin guzellige, hayra annesini saygi ve hurmette davet edin...

Rüyada yaşlı kadın görmek, acizliğe işarettir.Bazen yaşlı kadın, elden giden dünyalığa ve üzüntüye, bazen de ahirete işarettir.
bazen yaşlı insanlar sinirli, asabi,gecimsiz olabilir onlara sabr edip Allah Rizasi icin sahiplenirseniz ins. ilerde siz de yaşlandiginizda hayirli evladlariniz olur.
hayattimizda bazi insanlar sevgi, saygi hurnmetti hak etmediklerini dusunseniz bile Siz insanliginizdan vaz gecmeyin.. her seyi bilen, goren ,isiten Adalet Sahibi Rabbimiz var...Elhamdullilah....
bazen anneler cocuklarini o kadar cook severki baska bir kIZI sevdiklerinde kiskanabilir bir anda cocuklarini
sanki kaybedecekler gibi sevdigi insana tavir takinabilirler..
ama Sizi daha tanimiyor.. Sizi tanimasi, sevmesi icin annesine firsat verin.. allah-in izni ile hersey cook daha guzel olacaktir..Selamet ile Hayra kalin..

Üst Alt