• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yatakta yılan görmek

beyazkuğu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yılan görmek Rüyada yatakta yılan görmek
Selamın aleyküm ablacım. Ruyamda kaynanamın evindeymişim. Ayrıldığım eşime annen buraya gelmesin diyorum. Sakladığı paraları bulabilirim diyorum kendi kendime. Ama paraları alıp almamakta bir fikrim yok. Ayrıca parayı da görmedim. Sonra Yatağını görüyorum. Ortasında kocaman bir çukur, çukurun içinde ise bir yılan gördüm.
Yorumlarınız için Allah razı olsun ablacım. kzgnn..
Gönül sızımın Yorumu
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun.
rüyada yatakta yılan görmek;
Kişinin sağlık durumu ve Vicdan Aynasındaki ahirettin bir yansimasi onu bekliyen duruma da yorumlanabilir..
rüyalarin, asıl mânâsını ancak Allah cc. bilir biz bilemeyiz..
Cehennemde odun yok herkes ateşini de yılanı da buradan kendi götürür.

Rüyada yılan görmek;
içinde bulunduğunuz ruh hali, görülen yılanın renk ve büyüklük gibi fiziki şartları ve rüyada gördüğünüz durumu göz önüne alınarak yorumlanır.
Rüyada büyük yılan görmek; güç ve kuvvete...küçük yılan zayıf düşmana..ayrica bu Rüyanin bir de Mana olarak yorumu vardir..

Rüyada yılan görmek, gerçek yaşamınızda içinde bulunduğunuz gizli korkular ve endişeleri, ihanete düşmanlığa veya gizli düşmanlara,(insanın en büyük düşmanı kendi nefsidir )
doğru yoldan ayartılıp yoldan çıkarılmaya veya yaşam enerjisi ve sağlık konusunda gelişmelere işaret eder..

Evde yılan görmek ;
Yılanı evde gördüyseniz, O ev halkından birinin size düşmanlık yapacağına delalet eder. Bu kişi illa sizden nefret ediyor demek değildir. Kendisi farkında olmadan da canınızı sıkacak bazı durumlara sebebiyet verebilir.

Nefsini Suçlayan Kusurunu Görür.. Kusurlarını Gören ve Bunlardan Gereken Dersi Alan Kurtulur.
hayatınıza kaldığınız yerden devam edin, başkalarını suçlamayın. ..sizin kararınız, sizin seçiminiz idi.. her şeyin bir bedeli olduğunu asla unutma..
Hayatta edindiğimiz tecrübeler, yediğimiz kazıkların toplamına eşittir ...
Her hatanın bir bedeli ve aldığınız bir Hayat Dersi vardır..

sizi birileri, tartışmaya çekmek isterlerse, uzak durun. Bazı insanlar hakikaten tartışmayı severler; çünkü bu durum onlara geçici bir güç verdiğini sanırlar..
Selametle..

Üst Alt