• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yeni ayakkabı görmek

Perihan0

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum Gönül sızım,
Rüyamda eşimle birlikte gezerken güzel bir ayakkabı magazasına giriyoruz.Kocam kendine bir ayakkabı alıyor,güzel yeni,banada sende beğen al diyor,çok güzel bir yazlık ayakkabı alıyorum,çıkıyoruz birlikte eve doğru giderken parasının bittiğini söylüyor bende kızıyorum neden son paran oldugunu söylemedin tek sana alırdık bana almazdık senin ihtiyacın vardı benim yoktu diyorum.Oda bana ben alınca sana kıyamadım sanada aldım diyor,o zaman gidip hemen geri verelim benimkini paramız yok madem diyorum.Magazaya dönüp kendi ayakkabımı iade ediyorum 85 lira para alıyorum,iyiki geri verdim çokta pahalıymış diyorum.Yorumlarınızı bekliyorum,teşekkürler hoşçakalın.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyanız, gerçek hayatınızda gereksiz yere üzerinize yeni yükler ,stress ve SIKINTILAR aldığınızı işaret etmektedir.

ayrica Rahat ,yeni ve güzel ayakkabı hayır ve berekete, güzel geçime yolculuga ve dünya rahatlığına, Dar ayakkabı gam ve kedere, sıkıntı ve zorluklara delalet eder.
Hayat Zaten baski, ve hep imtihan bari siz kendi kendinize sorun yaratmayin..

HAYATI KENDI KENDİNİZE ZEHİR ZİNDAN EDEN YİNE İNSANIN KENDİSİDIR.
gereksiz luzumsuz hircinlik, zaman sarf etmeyin.. Esinize, ailenize huzur ve mutlulugunuza konsantre olun..
Hayirli gunler..

Üst Alt