• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada yeni ev görmek

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm ablacım, nasılsın?

Son birkaç gündür çok rüya yazdım sanırım. Hakkını, emeğini helal et.

Rüyamda yeni bir eve taşınmışım. Yalnız yaşıyorum. Daha yerleşme aşamasındaydım. Mutfaga gidince orada iki çeşit tatlı olduğunu gördüm. Biri baklava, diğeri bülbül yuvasıydı sanırım. 'Ben bunların hepsini bitiremem birazını dağıtayım' diye düşünüyorum. Sonrasında evin terası varmış kocaman oraya çıktım. Orada ayva ağacı varmış. Taşların arasından çıkmış. Boyu benim kadardı. Üzerinde de ayvalar vardı bir sürü. Birine dokunup baktım 'güzel ve olgun' olduğunu düşündüm. Hayır olsun inşallah.

Allah'a emanet ol...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam..Hosgeldiniz Kardesim.
Hayirdir insallah..
uzun ince bir yoldayım
gidiyorum gündüz gece” “ bilmiyorum ne haldeyim gidiyorum gündüz gece”

Rüyada tatlı görmek veya yemek helâl rızka zenginliğe ferah ve geçime delâlet
eder.
Haydi her seyin HAYIRLISI yeni bir baslangic degisim gelisim seklinde yorumlanir..Allahu alem...

Abdulgani Nablusî ye göre; yeni ev, insanin dünyasi ile yorumlanir. Rüyada yeni ve mükemmel bir evi oldugunu gören fakirse zengin olur,
SIKINTI da ise genislige çikar, zengin ise mali artar, bu rüya herkes için hayirlidir.
Rüyada ayva görmek, içinde bulunulan durma göre hastalık, hastalıktan kurtuluş, ferahlik...
yolculuk, doğum, işte başarı ve kazancı işaret eder..
hayirli geceler kardesim.

papatya33

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yeni ev almak

Selamünaleyküm,
Rüyamda arkadaşım yeni ev aldı diye arkadaşla beraber ziyarete gidiyoruz.Aldıkları ev yeni diye bilirken eski tip 2 katlı çok odası olan bir ev arkadaşım evde annesiyle ve kardeşiyle çok mutlular, arkadaşımla annesi tahta bir masada kahvaltı ediyorlar.Evi gezerken arkadaşıma diyorumki bu ev eskiden yatırdı alırken biliyormuydunuz.Bilmiyormuş gibi bakıyor suratıma orada uyandım.Ne anlama geldiğini yorumlarsanız çok sevinirim.Allahın selameti üzerinize olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüya da altında yatır olan ev görmek

Aleykum Selam kardesim..Hayirdir insallah..
Rüyada görülen evin birçok yorumu vardır.
Rüyada görülen ev, kişinin dünyasıdır. Bundan dolayı bir kimsenin rüyada yeni sıvanmış, bütün bölümleriyle yeni bir evinin olduğunu görmesi,
fakir ise zengin olmasına, üzüntülü ise üzüntü ve kederden kurtulmasına yorumlanır.
Kendisinin yeni bir eve girdiğini ve evin sahibi veya evde oturanın da orada olduğunu gören kimse zengin ise zenginliği artar, fakir ise zengin olur.
insanlara imtihan icin verildigi nimetlerine,Haset değil, hayranlık duyun.
Sahip olduğunuzun tadını çıkartın, kendinizi başkalarıyla karşılaştırmayın.

Ev kişinin şerefi, şanı ve çoluk çocuğunun barınağıdır.
Bazı yorumcular, rüyada ev süpürmek, üzüntü ve kederin gitmesine yorumlanır..
Kardesim batil, hurafe, vesvese ve evhamdan uzak durun!!bu tip negatif insanlardan uzak durun da huzur bulasiniz..

"Ben derdimi ve hüznümü ancak Allah Teâlâ'
ya arzederim» Yûsuf/86

Haset, kıskançlık, çekememezlik, buna bağlı olarak söz, fiil ve davranışlar manevi birer hastalıktır.
Haset, başkalarının sahip olduğu bir nimeti, mevki ve makamı, üstün sayılan bir vasfı çekemeyerek,
onun din kardeşinden alınmasını ve yok olmasını istemektedir.
Hasedin kaynağı, Allah'ın taksimine razı olmamak ve bu taksimi beğenmemektir.
İlk kan da haset, kıskançlık, çekememezlik ve kin yüzünden akmıştır. Hz. Adem'in (a.s) oğullarından Kabil, kardeşi Habil'i bu fiiller sebebiyle öldürmüştür.
bu hastaligi da ancak Sevgi ve Allah-in taksimine RAZI olarak yenebiliriz..
Hayirli gunler..

Üst Alt