• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yeni eve taşınmak

ergin37

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yeni eve taşınmak, rüyada yeni ev görmek.
Merhaba. Rüyamda ailemle beraber yeni bir ev alıp taşınıyoruz. Kapı kolları, merdiven trabzanları altın işlemeli bir ev. Ev dört katlı ve çok çok büyük. İçeri girdiğimde şaşkın, büyülenmiş bir vaziyette evi geziyorum. Her katın ortasında büyük geniş bir hol bulunmakta ve holün ortasında renk renk laleler var.. Her katta 'bu kattaki laleler daha güzelmiş' diyorum. Son katta yine hayretle gezinirken babamı namaz kılarken görüyorum. Yorumlarsanız sevinirim.. Teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Bildiğiniz gibi bir rüyanın açıklamasında içinde bulunduğunuz ruh haliniz, yaşınız, cinsiyetiniz, eğitim ve sosyal durumunuz, rüyayı gördüğünüz zaman,
gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ,korkulariniz, ,hayal ,beklentileriniz ve sevinçleriniz ile rüyadaki diğer tüm unsurlar ve unsurların rengi,nitelikleri birlikte değerlendirilmeli
ve mümkün olabildiği kadar konuya pozitif yaklaşarak açıklama yapılmalıdır
Rüyada ev görmekle ilgili olan ve evin fiziki durumu ve şartlarıyla değişiklik gösterebilen rüya yorumları şu şekildedir:

Rüyada ev görmek;
genellikle hayırlıdır, ev,kişinin dünyası ve günlük yaşamı ile ilgili haber verir. Bu nedenle rüyada bütün bölümleriyle yeni bir evinin olduğunu görmek,

"Rüyamda ailemle beraber yeni bir ev alıp taşınıyoruz. Kapı kolları, merdiven trabzanları altın işlemeli bir ev"
Allahu alem siz ailenizin, anne yada babanızın ahiretteki evini görmüşsünüz...

Rüyada sizin de yeni eve taşındığınızı görmek ;
Gördüğünüz rüya kendinizi güçsüz hissettiğinizi, artık yaşamınızın kontrolünü elinize alip bir değişim, gelişim,gerektiğine ,işaret ederken zamanın hızla geçmesi karşısında yaşlanma, kimi şeyleri zamanında yapamama korkusu içinde olduğunuzu ifade etmektedir...

Yeni bir eve taşınmanız hayatınızda yeni bir başlangıcı simgelemekte, yeni bir umut, bir değişim anlamında olumlu yorumlanir selametle..

Üst Alt