• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yer fıstığı görmek

incesızım

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yer fıstığı yemek rüyada yer fıstığı görmek rüyada yer fıstığı toplamak
Selamünaleyküm, sizin ailenize yeni katıldım Allah 'tan dileğim bu ergen ham yaşımı pişmesinde beraber oluruz. Rüyamda parçalı bulutlu bir havada otobüs durağın dayım bekliyorum ve telaşla çantamın içinde bir şey ararken o çok sevdiğim, gönlümde daimi kalacak olan kavuşamadığım adam avucuma yer fıstığı koydu 2 tane, yüzüne baktım ve uyandım.Şimdiden Allah razı olsun... Allah doğru yoldan ayırmasın.
duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam islamiforumlarnet-ailesine Hoşgeldiniz ince sızım
sende ince bir Sızı ben ise Gönül Sızım var!! Koca bir dağdı yüreğim amaa Sen gittin gittiğinden beri, Gönlümde incecik bir sızı var benim..

Rüyaniz Hayr olsun
"Rüyamda parçalı bulutlu bir havada "
Gördüğünüz rüya şu anda sinirli ,stressli,ve depresif Dokunsalar ağlayacaksın Ama hiç dokunmuyorlar misali bir dönem geçirmekte olduğunuzu,
ancak bu dönemin bitimiyle birlikte ruh halinizde büyük değişiklikler olacağını, iç dünyanızda bazı hoş gizemleri keşfedeceğinizi ve her şeyin daha güzel olacağını simgelemektedir.

"otobüs durağın dayım bekliyorum "

Otobüs durağinda beklediğini görmek ;vaktin değerini bilmek konusunda mesaj verir ve zamanın hızla geçtiğini, vermek istediğiniz karar için daha fazla gecikmenin
aleyhinize olabileceğini simgeler.

Rüyada yer fıstığı görmek ;
"avucuma yer fıstığı koydu "
boşuna Sevgi dilenmeyin,Her şey tamamen nasip, kader, kısmet meselesi..

Aşık Veysel evli olduğu zamanlarda eşi başka bir adama aşık olur ve kaçmaya karar verir. Gece uyumak için yataklarına girdikten sonra eşi kalkar,
bohçasını da aldıktan sonra pabuçlarını giyer ve ardına bakmadan kaçmaya başlar.
Biraz aradan sonra ayağına bir şeyin vurduğunu fark eder. Pabuçlarını çıkarttığında gördüğüne inanamaz. Aşık Veysel’in tüm parası oradadır.
Kaçacağını anlayıp sahip olduğu her şeyi eşine bırakmıştır.
Ayrıca parayla beraber bir kağıt bulur.Ve o kağıtta şu yazar:
"Al bu para ananın ak sütü gibi helal olsun, gittiğin yerde kendini ezdirme.
Bir de güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa…”kissadan hisse..

kgüll..,

incesızım

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah Razı olsun...
Kendimizi iyi hissetmek için başkasının aşkına, sevgisine vs. gerek yok zaten Allah bizim yüreklerimize vermiş aşkı , sevgiyi bunu görmem yeterli anladığım kadarıyla Rabbimin lütuf yeter bizlere...

Üst Alt