• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yerin yarılmasını görmek

uğurberk

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm,ismim uğur ben rüyamda biryerdeyim aniden yer yarılıyor ben biryerden tutunuyorum ve aşşagı bakıyorum derin bir çukur korkudan ter içinde uyandım uyandıgımda sabah ezanı okunuyordu tekrar uykuya dalmışım rüyamda tekrar çukurun kenarında tutunurken biri tarafından yukarı çekildim o kişi beni bir motorbisiklete bindirdi beraber yola devam ederken ben etrafıma bakıyorum heryer çorak toprak son ben biryere kadar geldim önümde yemyeşil çok muhteşem bir yeşillik birden havaya yükseldim yeşilligin sonuna baktım ta ufuk cizgisi gibi biryere kadar devam ediyordu önümde yeşilligin arasında bir yol açıldı ben o yolda lüks bir otomobile bindirdiler birsüre devam ettik sonra bagajdan meyva benzeri turuncu renkli birşeylerden kuçagıma alabildigim kadar aldım ve tekrar yola devam ettik ben bu rüyayı 25 yıl önce gördüm hala bugün gibi hatırlıyorum inşllah benim için hayırlı bir rüyadır tabirlerinizi bekliyorum Allaha emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam..Hayirdir insallah..
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..
"aniden yer yarılıyor "
Bu tur rüyalar genellikle günlük yaşam tarzınız içindeki endişe duygularından kaynaklanır.
her insanin icinde bir Ben var bende Benden icerug oldugunu unutmayin...
bu benlik karisik ve farkli dusunceler celiski ve ZIDLIKLAR olunca Nefis ruh ve duygularda birbirine karisinca bu tip ruyalarin gorulmesi cook dogaldir..

Rüyada toprak görmek ;Toprak insana ve onun varlığını sürdürmek için ihtiyaç duyduğu şeylerin tümüne; insanın ömrü ve hayatına rızka ziraate açlık ve tokluğa.
ama siz kurak ve sertleşmiş toprak gormussunuz..
gecici Sıkıntı yokluğu işaret eder... ama unutmayin her an her seyimiz ile imtihan edilmekteyiz..

"And olsun ki; sizi biraz korku açlık mallardan canlardan
ve ürünlerden biraz azaltma (fakirlik) imtihan eder deneriz. ..."
Bakara suresi 155. ayet

Eskiler "Allah seni toplasın "diye böyle dua ederlermiş hep
Ne güzel bir duadır bu ya Rabbi çağa karşı! …
Allah seni toplasın!” Gözünü.. Kulağını.. Aklını.. Yüreğini.. Hayalini..
Toplasın ağyardan.. Sana “el” olan sınırlardan..
Allah seni toplasın!” Toplanmazsan dağılacaksın çünkü..

Dağılanca da dağıtacaksın! İşte toplumlardaki kargaşaların sebebi hep bu “dağınıklık” Her parçamız bir yerdeyken
Ne kendimiziz ne de kendimizdeyiz.. Üstelik “biz”i bitirdiğimiz gibi “gayrımızı” da bitirmekteyiz..
İşin esası Tevhidanlayana..
Topla bizi ya Rabbi!” Elimizi dilimizi gözümüzü kulağımızı aklımızı hayalimizi Topla yüreklerimizi ne olur..
Vakittir dua olsun çağa karşı Hala diri kalan bir yürek yarımızdan…
"Teslimiyet yalnız inanılanadır."
Hayirli gunler..

uğurberk

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüya tabiri

Uğurberk rüya tabirinizi okudum sizden Allah razı olsun.

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
ben bu rüyayı 25 yıl önce gördüm hala bugün gibi hatırlıyorum
ilginç::.Çok kuvvetli bir hafızanız varmış kardeşim, yani 25 yıl önce görülen bir rüyayı dün görmüş gibi hatırlamakilginç::. her babayiğidin harcı değil.
Tebrik ederim:.dost.

bende geçen gece bir rüya gördüm ama nasıl bir rüya idi halen düşünüyorumbhoff

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ilginç::.Çok kuvvetli bir havızanız varmış kardeşim, yani 25 yıl önce görülen bir rüyayı dün görmüş gibi hatırlamakilginç::. her babayiğidin harcı değil.
Tebrik ederim:.dost.

bende geçen gece bir rüya gördüm ama nasıl bir rüya idi halen düşünüyorumbhoff

Adminim Siz Hayal ile rüya Alemini karistirmis olmiyasiniz..sırıtık.:,
cunku Hayal ile rüya nin Alemi yanyana!
Hayal alemi hatirlanmaz rüya Aleminde gorulenler ise bazen insani cok derinden etkiler..
aslinda bu kardesimiz bu Ruyayi bana 25 sene once sorsa idi ki Ben o zaman 15 yasinda yatili okulda idim..
her neyse o ruyayi O gun bir bilene sormus olsa idi ona bir nasihat verilirdi ama ne yaparsin kader Kismet..
Bu kardesimiz 25 senedir adeta ateşle barut arasında yaşamis hep tutunacak Allah-in ipini beklemis...
HİDAYETLE ŞEREFLENMEYI.ALLAH HERKESİ KENDİ YOLUNDA HİDAYET EYLESİN.BİZİ DE BU YOLDA İLERLEMEDE KARARLI KILSIN İNŞAALLAH.

Üst Alt