• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yeşil renk görmek

fatıma93

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Rüyada yeşil, rüyada yeşil renk görmek, istiharede yeşil renk görmek rüya tabiri açıklaması.
Selamün aleyküm. Ben sevdiğim adamla 2015 yazında evlenecek miyim diye istihareye yattım. Rüyamda şöyle gördüm;
Sevdiğim adamla evlenmişiz ve eski bir çarşıda beraber yürürken sevdiğim adam bana diyodu ki "Oğlumuza yeşil renkli bir şey alalım çünkü oğlumuz huzur bulmalı" diyordu. beraber çok güzel bebek eşyalarına bakıyoduk ve hepsi yeşil renkti. Su yeşiliydi çok güzeldi renk.. Sonra uyandım. Rüyamı yorumlarsanız mutlu olurum vvcc..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada yeşil renk görmek;
Bu renk ve onun tonları, hangi nesnede yahut durumda görülürse görülsün hayra delalet eder.Rüyada yeşil renk, hayır ve berekete ,huzura işarettir.selametle..

nazlı

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yeşil görmek

Selamünaleyküm! İyi çalışmalar dilerim! Rüyamda nüfus ya da benzeri bir kurumda elimde kağıt var ve üzerinde evli yazıyor yazının üzerinden ise yeşil fosfor kalemle geçilmiş. Bir de bir kadın görüyorum eski bir artis üzerine oturan dar yeşil v yaka elbise var. Onu yakadan itibaren boydan yırtıyordu. Hamileyim ve manen bazı sıkıntılarım var. Şimdiden Allah razı olsun!

Üst Alt