• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yeşil ve beyaz renk görmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ELİFKAZDAL

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Esselamü aleyküm,

Öncelikle rabbim ebeden razı olsun...

Benim size bir sorum olacak , müşkül işlerde istihareye çok başvuruyorum.

Çalıştığım yer maalesef hem namaz kılan hemde tüm paraları vadeli hesaplarda olup faiz illetine bulaşmış, ayrıca çalışanın hakkını adil olarak vermeme konusunda da ısrarcı bir yer.
Buradan ayrılmam hayırlı mı diye istihare yaptım, istihare de;

Bir yeşil orman gibi bir yer de beyaz bir minibüse bindim,ama sahibini tanımıyorum gideceğim yere gitmek için binmiş bulundum.Yola çıktık birden adam arabayı ormanda ıssız bir yere çekti ben hemen korkuyla arabadan indim ve adama bir tane vurdum adam yere yığıldı koşarak kaçmaya başladım,o ara yolumu kesecek sandım başka bir adam karşıma çıktı ona da vurdum ve korkuyla uyandım...Ben bu istiharenin ne anlama geldiğini anlamadım.Ayrıca burada psikolojik olarak hiç mutlu değilim...Elif KAZDAL İSTANBUL yaş 35 MALİ MÜŞAVİR

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz Kardesim..uyeliginiz Hayirli ve daim olur ins.
Hayirdir insallah..
Rüyanız; kafanızın karışık olduğuna ve bir turlu karar veremediginiz icin boyle bir ruya gormussunuz..Allahu Alem.
Bakin kardesim.. burdan ayrilmaniz hayirlimi degil mi? Onu siz kendi kalbinizde zaten en iyi bilensiniz...
Düşünmek düştüğün yerin farkına varıp düşmeden önceki yerinin düşünü görmek demektir....
Düştüğün yer burasıdır!.. Yükselişin de buradan olacaktır....
Her kes anca Düştüğü yerden tekrar Yükselir..

Asansor ruyasinida hatirlarsaniz 5. katta kadar cikip orada asansor bozulmustu..
Yani Siz o iste ne kadar yukselirseniz yukselin 5. kattan daha fazla sizi yukseltmiyecekler ve en sonunda size basit bir isci muamelesi gibi KAPIYI gosterecekler...
O Yuzden kardesim.. hayatta hic bir KAPIYI Kapatmayin.. bir KAPI diger KAPIYI acar..
diyecegim Orda simdilik kalin.. ama ayni zamanda baska is yerlerinede basvuru yapin..
guzel bir sebep soyliyerek ins. oradan ayrilmaya niyet ederseniz ins. Rabbim baska bir KAPI veya sizin kendinize ait ozel bir ofis acmanizi sagliyacaktir..
Niyetti Hayr olanin akibetide HAYR olur...

Hayat ,dunya bir orman sanki.. icinde her cesit nefis Hayvani vardir...
"beyaz bir minibüse bindim" sizin bu hayat yolunda niyettiniz cok temiz, masum, helal yoldan RIZKINIZI kazanmaktir!!
ama bu hayat yollunda sizi duygu somurusu ve farkli sekillerde taciz etmek istiyenler olmus veya olacaktir..
Her Zaman HAKKI dinleyin ve sadece dogru, durust, olani yapin...
Nefsinize ve idealerinize Hakim olun!! Yoksa bir gun Onlar size Sahip olurlar..

Yana yakıla çalmaktır dua kapısını dertli olmak.
Kapının ardında seni duyan bir sahibin olduğunu bilirsin ya...
O kapıda durmak bile garip bir zevk verir.
Birşeyi kaybetmiş olmak bir yeri ağrıyor olmak yüreği acıyor olmak var ya...
Sızlanmayı bırakıp duaya dönüştürmeyi başarabildiğimizde bize bambaşka şeyler söyleyen kelimelerdir.
Ama yine de baştan ayağa aciz olmanın kelamıyla dillenir''lütfunda hoş kahrında amma
lütfunla muamele kıl Allahım deriz''Afiyet ve gönül dinginliği duasıyla...

efemihrali

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
istiharede yeşil beyaz görmek

Merhabalar ben istihareye yattım ve istiharede yeşil beyaz gördüm. 3 kişi bir yarışmaya katılmışız spor dalları olarak. 3 arkadaşta beyaz tsort giymişiz saha yeşil sahanın tel örgüleri yeşil. daha sonra futbol oynadığımızı gördüm ondan sonra engellilerin futbol oynadığını gördüm. herkesin üzerinde ki beyazdı. daha sonra bir yarışma için ben tek çıkacaktım ve tsörtümü çıkarttım. sonra arkadaşın birini aramaya çıktık beyaz bir minibüsle diğer arkadaşım ben bakıp geleyim dedi, beni yolda ağaçların arasında bıraktı gitti. sonra eve geldik ben musluğu açtım elimi yıkadım ve bir yudum su içtim, dışarısı karanlık pencere beyazdı. ama su acıydı. öncelikle rüyayı anlatmak istedim bu benim için çok ama çok önemli lütfen bana bir an önce cevap verirseniz çok sevinirim Allah razı olsun iyi çalışmaşar...

YÖNETİM/UYARI: Kuralları okuyun lütfen!

rümeysa1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İstihare Rüyasında yeşil görmek

Selamünaleyküm , bir işimin hayırlı olup olmadığını anlamak için dün gece istihare yaptım.Uyandığımda hatırladığım rüyayı yorumlatmak istiyorum.İnşallah bana bu rüyanın yorumunu yapabilirsiniz.Çünkü kafam bu konu için çok karıştı. Rüyamda öncellikle vefat eden babamı gördüm ama vücudunu tamamen değil sadece vesikalık resim gibi görüyordum.Yüzü solgun olmasına rağmen aydınlıktı.Bir anda resim silindi kapkara bir boşluk oldu sonra bir ışık huzmesi ile birlikte karanlık silindi yerine ucunu göremediğim bir tarlada ekili olan yemyeşil ıspanak ve kıvırcık gördüm. Daha sonra ıspanak mı yada kıvırcık mı olduğunu bilmediğim bu yeşil bitkiyi toplamaya başladım.Topladığımda açılan alandaki toprağı hiç görmüyorum tek gördüğüm yemyeşil bir alan.Uyandığımda huzurluydum tekrar uyudum ama bir şey gördüm mü hatırlamıyorum.İnşallah bu rüyamı yorumlayabilirsiniz.Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Hayırlı günler.

arzu66

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
istiharede yeşil beyaz görmek

Merhaba
Önce kandiliniz mübarek olsun
Ben 22 sine yaklasmis bir bayanim. Sevdigim ve ilerde evlenmek istedigim oğlan için bir kaç kez istihareye yattım. Onceleri çok net şekilde beyaz veya yeşil gördüm ama kendisi beni aldattiktan sonra tekrar yattım hâlâ sevdigim için. Ama hep ne gorduklerimi unuttum. Hatirladigim rüyanın birisini iki gün önce gördüm. Vitrinde elbiseler vardı. Kırmızı ve beyaz renktrydi. Bugün ise bizim evin banyosunu gördüm beyaz ve tam hatirlamiyorum ama bide siyah ile ilgili bişey gördüm. Istiharenin bitmesine bir gün kaldı. Kendisi de kıldı ve kendisi bizi bir parkta sohbet ederken görmüş ve benim uzerimde beyaz bir tişört varmış. Yani ne yapacagimi bilemedim onda hayırlı çıkıyor bende ise hem hayırlı renk hemde hayırsız renk çıkıyor. Bu üçüncü istirahare kilisim. İlk istiharemde beyaz çikolata yiyordum ve bremenin takımı hakkinda konusuyordum (renkleri beyaz ve yesildi ) ve birde kar üstün de uzerinde asker rengi giyinmis bir kapalı kız görmüştum. Bu ilkine yattığım vakit 7. Aynı geçen sene. Ikinci istiharemin ilk gününde fırtına gormustum deniz vardi her taraf biraz karanlikti ve deniz baya kızgındı. Ondan direk sonra da turkiyede ki bahcemizi gördüm yeşillik ve balkonda sarı saçlı beyaz elbiseli küçük bir kız vardı arkadada o yeşillik. O istiharemi maalesef devam ettiremedim. Buda şimdi üçüncü kilisim ve bundada işte bu karışık iki rengi birden gördüm biraz karışık oldu kusura bakmayin ama yardım edebilirsenkiz sevinirim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Sizin de kandiliniz mubarek olsun..
Kalbinde kararlılık oluşmayıp kararsızlık devam ettiğinde, istihare namazını tekrar kılar ve Allah’a tekrar duâ eder.
İhtiyaç duyduğu her an namaz ve duayı kesmez, devam ettirir.
Namazdan ve duadan sonra, kalbinde umduğu şekilde her hangi bir yatkınlık bulursa; “Bismillah” der ve ilk adımı atar. Artık Allah’a tevekkül eder. Sünnet olan budur.

Rüyaniz Hayr olsun..Allah yar ve yardimciniz ve hakkınızda hayırlı olanı versin..hakkınızda hayırlı olanı Allah-tan dileyin...

Rüyanınz kafaniz gibi cook karışık her şeyi şimdilik zamana birakin!! Zaman en iyi hakim, hüküm,ve Hekim dir.

aşk ya beyazdır aşk,ya da siyah!! ortası yoktur bu işin ,öyle griyi falan bilmez ya vardır ya da yoktur!!öyle pembe pencereden bakamazsın hayata ,
pencerelerin ya siyahtır, ya da beyazdır...beyaz gibi gündüz yaşanır aşk, siyah gibide karanlıkta yaşanır ayrılık ve yokluk...
ayrılık ve yokluk ayrı kapıdan gidilen ama aynı yere ulaşan iki kelimedir....
ya vardır bu aşk benim gibi ,beyaz gibi. ya yoktur bu aşk senin gibi, siyah gibi....

Rüyada görülen Renkler;
Kırmızı: Savaş tartışma ihtiras şiddet eylem..
Mavi: Bolluk mutluluk sağlık
Yeşil: Yaratıcılık sanatçı ruhu bilgelik neşe ruhani liderlik
Siyah: Kasvet,gam, keder,mutsuzluk kötülük
Beyaz: Aydınlık boşluk pasiflik iyilik..
Selametle..Kissadan hisse...

biraz kendinizi, kalbinizi, duygularinizi toparlayin ve kendinize biraz zaman verin daha sonra tekrar kilmanizi tavsiye ederim.. selametle..

acilangul1

HÜSNA

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada beyaz ve yeşil görmek

Selamün aleyküm, benim iki senedir konuştuğum birisi var allah nasip ederse evlenmeyi düşünüyoruz. Ben istihare namazı kılmasını istedim ablamdan. Rüyasında bir damat görmüş üstünde yeşil süslü bir damat poşusu varmış. Bir de bizim evin etrafında beyaz bir köpek görmüş, köpek çok zayıfmış. Rica ediyorum rüyamın yorumunu yapabilir misiniz. Selam ve dua ile..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyasi Hayr olsun
kendi geleceğiniz için kendi istiharenizi kendiniz yapin!!Türkçe'de "istihare yapmak"tan çok "istihareye yatmak" ifadesi kullanılmakta ve uygulamada çok kere yukarıda anlatılan namaz ile duadan sonra uykuya yatılmakta, görülen rüyaya göre karara varılmaktadır.

Hadislerde ve ilgili kaynaklarda uyku ve rüyadan hiç söz edilmemiştir. Peygamberimiz'in (s.a.) öğrettiği uyku ve rüya değil, "namaz, dua ve sonra akla,kalbe ilk geleni, gönüle yatanı istihareden sonra oluşan olay ve tercihtir".
Rüya konusunu istihare ile birleştirmek her zaman doğru değildir. Rüyanın sadık (gerçeğe uygun) olanı da vardır, kâzib (gerçeğe ters veya ilgisiz) olanı bilinçaltı olanı da vardır. Bu sebeple rüya illa belirleyici bir bilgi vasıtası değildir.”

Rüyada görülen Renkler;
Kırmızı: Savaş tartışma ihtiras şiddet eylem..
Mavi: Bolluk mutluluk sağlık
Yeşil: Yaratıcılık sanatçı ruhu bilgelik neşe ruhani liderlik
Siyah: Kasvet,gam, keder,mutsuzluk kötülük
Beyaz: Aydınlık boşluk pasiflik iyilik..
Selametle..

..

berat1983

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
İstiharemde yeşil ve beyaz renk ön plandaydı.

Selamün Aleyküm Hocam; Ben yatmadan önce istihare namazı kıldım. Rüyamda geçen sene ücretli öğretmenlik yaptığım okula ziyaret amaçlı gidiyordum. Okula doğru yürürken bir çok insanla karşılaşıyordum kimisi eski okul arkadaşlarım kimisi akrabalar ve kimisi çevremdeki insanlar onlar bir yana giderken bir öbür tarafa gidiyordum. Okulun merdivenlerinden çıkarken bir anda ne giymişim diye üstüme başıma bakıyordum. Evet diyordum güzel üzerimde yeşil tişört var diyordum ayakkabıma bakıyordum evet yeşil çizgiler var elimde iki poşet vardi bir tanesi beyaz ve bir tanesi de yine yeşildi. Öğretmenler odasına girer girmez selamün aleyküm der demez. Oturanlardan birisi ayağa kaltkı ben seni tanıyorum diyordu ve üzerindeki pantolon ceket kazak her şey beyaz renkteydi. Evet ben de onu tanıyordum sanki ve tokalaşıp öpüşüyorduk. Ve bana diyordu ki saçıma bak evet saçını çok entel bir şekilde yapıp jölelemişti. Biraz gülüyorduk biraz daha oturduktan sonra uyanıyordum. Hocam biraz uzun oldu belki ama bu rüyada acaba renkler mi ön planda yoksa normal bir rüya mı hocam yorumlarınıza ihtiyacım var . Selam ve dua ile...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz hayr olsun.
Rüyada yeşil renk görmek;
Büyümeyi, gelişmeyi ,huzur ve sükuneti işaret eder.
Yeni proje hevesini ve yalınç şeylerden zevk almayı anlatır. Küçük şeylerden büyük mutluluklar alabilmeyi gösterir.
Küçük şeylerden ,yada geçmişten gelecek olan bir bereket,rızk kapısı...
Yeşil, doğanın ve baharın rengidir, huzuru ve üretkenliği temsil eder. Güven ve rahatlık veren bir renktir. Yeşil tabiatta hakim olan bir renk olduğu için rahatlatıcı ve sakinleştirici etkisi de büyüktür. Yeşil rengin ağırlıklı kullanıldığı yerlerde üretkenlik artar.

Yeşil renk, güven ve huzur verir. O nedenle banka logolarının büyük bir kısmı yeşil renk içerir.
Çünkü yeşil renk rahatlatıcı ve sakinleştirici etki yapmaktadır.kendinizi bir sakinleştirin...

Rüyanızda gördüğünüz yeşil ve beyaz renk sizin huzur içinde, bolluk ve bereket içinde geçecek yaşamınızı müjdelemektedir.

Rüyada beyaz renk görmek;
huzur, sükunet, ferahlık, güven ifade eder. İnsanların size güvenebileceğini gösterir. Size enerji, canlılık bir bereket olduğunu gösterir.
güvenilir, itimat edilir, muteber, emniyetli bir insanmisiniz...?

Beyaz renk Zarif, yumuşak, alçak gönüllü ve asildir.
Beyaz saflığın, yeni başlangıçların ve barışın rengidir. Bozulmamış, değerini kaybetmemiş ve kutsal sayılan kavramlar beyaz renkle temsil edilir. Işığı yansıtan ve ortama ferahlı kazandıran beyaz, parlak ve enerji vericidir. Bunun yanı sıra asaleti, zarafeti ve soğuk kanlılığı da ifade ettiği için, tıpkı saf ve mutluluk verici olduğu gibi soğuk ortamlar yaratmak istenildiğinde de kullanılır...
bu renklerin sembolerinden kendi rüyanızın yorumunu, yapın eksiklerinizi tamamlayın selametle..

denizk1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
istiharede yeşil ve beyaz görmek

Selamun aleykum ben dün gece istihareye yattım. Öncelikle bir bayan kardesimin ustunde yesil etek ve ustunde beyaz bir bluz grdum. Sonra otobüse tam binerken yerde kan gördüm ve 1 lira para elimden düstu kanin icine. Lutfen bu ruyayi yorumlarmsnz simdiden ALLAH razi olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam Rüyaniz hayr olsun.
Rüyada yeşil renk görmek;
Büyümeyi, gelişmeyi ,huzur ve sükuneti işaret eder.
Yeşil, doğanın ve baharın rengidir, huzuru ve üretkenliği temsil eder. Güven ve rahatlık veren bir renktir. Yeşil tabiatta hakim olan bir renk olduğu için rahatlatıcı ve sakinleştirici etkisi de büyüktür. Yeşil rengin ağırlıklı kullanıldığı yerlerde üretkenlik artar.

Yeşil renk, güven ve huzur verir. O nedenle banka logolarının büyük bir kısmı yeşil renk içerir.
Çünkü yeşil renk rahatlatıcı ve sakinleştirici etki yapmaktadır.kendinizi bir sakinleştirin...

Rüyanızda gördüğünüz yeşil ve beyaz renk sizin huzur içinde, bolluk ve bereket içinde geçecek yaşamınızı müjdelemektedir.

Rüyada beyaz renk görmek;
huzur, sükunet, ferahlık, güven ifade eder. İnsanların size güvenebileceğini gösterir. Size enerji, canlılık bir bereket olduğunu gösterir.
güvenilir, itimat edilir, muteber, emniyetli bir insanmisiniz...?

Beyaz renk Zarif, yumuşak, alçak gönüllü ve asildir.
Beyaz saflığın, yeni başlangıçların ve barışın rengidir. Bozulmamış, değerini kaybetmemiş ve kutsal sayılan kavramlar beyaz renkle temsil edilir. Işığı yansıtan ve ortama ferahlı kazandıran beyaz, parlak ve enerji vericidir. Bunun yanı sıra asaleti, zarafeti ve soğuk kanlılığı da ifade ettiği için, tıpkı saf ve mutluluk verici olduğu gibi soğuk ortamlar yaratmak istenildiğinde de kullanılır...
bu renklerin sembolerinden kendi rüyanızın yorumunu, yapın eksiklerinizi tamamlayın

Sonuç olarak rüyanız, ailenizle ,sevdikleriniz ile birlikte huzurlu, sağlıklı, mutlu, enerji dolu güzel bir yaşam müjdesi vermektedir. selametle

ruyayorumcusu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm selam, niyetinizin çok hayırlı olduğuna, alacağınız kararla ilgili başınıza gelebilecek bir musibetin, geçmişte yapmış olduğunuz bir iyiliğe veya bir duaya binaen ortadan kalktığına delalet eder.

YunusEmree

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yeşil ve beyaz görmek

Merhaba ben istihareye yattım iliskim hayırlı mı diye. Sonra ruyamda bi dugun salonu gordum yemyesil ışıklar vardı her yerde. Isıklar yesil yaniyordu, sapları da beyazdı. Anlayacaginiz heryer yesil ve beyazdı baska bir renk yoktu ne anlama gelir yorumlayabilecek olan var mı ?

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Rüyada yeşil ve beyaz görmek

Merhaba ben istihareye yattım iliskim hayırlı mı diye. Sonra ruyamda bi dugun salonu gordum yemyesil ışıklar vardı her yerde. Isıklar yesil yaniyordu, sapları da beyazdı. Anlayacaginiz heryer yesil ve beyazdı baska bir renk yoktu ne anlama gelir yorumlayabilecek olan var mı ?
Yeşil ve beyaz hayırdır. İstihare renklere göre ve kişinin uyandıkta kendisini nasıl hissettiğine göre hükmedildiği için, rüyanız hayırdır denebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt