• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yeşil yılan görmek

sealıfe

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
es selamun aleykum verahmeturullahi
gönül sızı hanım. iş arkadaşımızın bir rüyasını yorumlayabilirmisiniz..

rüyasında yatakta büyük yeşil yılan görmüş. ağzını açmış ablama bakıyormuş. kendi oğlunu (15 yaşında) emzirirken görüyor.
bursa,37 yaş,temizlik,2 çocuk

Allah (c.c.) razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüyada yılan, gizli düşmanlık, kıskançlık, hile, olarak tabir olunur. Duruma göre devlet, saltanat, yöneticilik, hayırlı geçim, esenliğe çıkma,ve HAYIRLI evlatla yorumlanır.
Yeşil kücük yılan din düşmanına..büyük yeşil yılan ise Dini kesim,
yani bir sekilde su an basta olan Ak partisi islami sembolize ettigi icin devletten herhangi bir yardim veya cocuklari icin ,egitim icin bir devlet yardimi alacagi seklinde Allahu alem yorumlanir..
cumlemizden kardesim.. cumlemizden Allah cc. bu ablamizin da Sizin de Yar ve Yardimcisi olsun..

eesila

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yeşil ve kahverengi yılan görmek

Selamünaleyküm sizden rüyam hakkında bana yardımcı olmanızı istiyorum,rüyamda kızım daha küçükmüş kucağımda dışarı çıkıyorum eve dönerken yanımda kocaman, iri, karışık yeşil renkli bir yılanı evime getiriyorum,sonra bir tane de kısa ince kahve renkli bir yılan daha getiriyorum sonra tekrar dışarı çıkıyorum kızım kucağımda tabi sonra dolaşıp eve tekrar geliyorum o yeşil yılanı bulmaya çalışıyorum ve karyolanın altından buluyorum onu alıp dışarı atıyorum fakat diğer yılanı bulamıyorum sonra bi yere gidiyorum ve orda yolcu otobüsü var içinde akrabalarım var kızımda otobüse binmiş ben de gideceğim anne diyor bende kızım sen bensiz yapamazsın ama diyorum o da giderim diyor otobüs hareket ediyor sonra bi kadın görüyorum çadır kurmuş ve o kahverengi yılan da kadının önünde kıvrılmış kadın yılanla bir şeyler yapıyordu . sizde rica ediyorum rüyamı yorumlar mısınız şimdiden çok teşekkür ederim...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm Selam Hayirdir insallah..
Rüyada yılan gizli düşmanlık kıskançlık hile olarak tabir olunur. Duruma göre devlet saltanat yöneticilik hayırlı geçim esenliğe çıkmave HAYIRLI evlatla yorumlanır.
Yeşil yılan görmek; düşmanınızın aslında iyi ve salih bir kişi olduğuna..
ucu Size dokunmayan değmeyen yılanin kuyruguna basmayin..
Başkalarının sorun ve dertleri ağırlığı altında ezilmeyin.. seklinde ruyaniz yorumlanir..
kahverengi yılan; devlet ile ilgili bir haber ve yardima yorumlanir Allahu Alem... hayirli aksamlar..

eesila

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
çok teşekkür ederim allah razı olsun sizden..

Üst Alt