• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada yeşil yılan görmek

keremini

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah(cc.)'ın selamı üzerinize olsun arakadaşlar.ben rüyamda yeşil bir yılanı ağız kısmından yakalamış tutuyordum.ancak yılan o kadar kuvvetli idiki ben onun ağzını tutmakta zorlanıyordum.hatta bu zorluk sırasında yılan beni ısırmadı ama yılanı tuttuğum elim şok verilmiş gibi acıdı...
rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim.Allah(c.c.) sizlerden razı olsun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah(cc.)'ın selamı,rahmetti, hidayetti affi ve magfiretti Sizin üzerinize de olsun.

Yılan gizli düşmanlık kıskançlık hile olarak tabir olunur. Lakin Duruma ,rengine ve buyuklugune göre farkli yorumlanir..
büyük ve guclu yilan;devlet saltanat yöneticilik hayırlı geçim esenliğe çıkmave HAYIRLI evlatla yorumlanır.

Yeşil kücük yılan din düşmanına..büyük yeşil yılan ise Dini kesim
yani bir sekilde su an basta olan Ak partisi islami sembolize ettigi icin devletten veya islami bir kesimden manevi bir Huzur olarak da yorumlanir...Allahu alem
Bildiginiz gibi Yardim, kurtulus sadece Maddi ile degil maneviyat ile de olculur...
ayrica Rüyada yeşil yılanlar dönüşüm, bilgi ve bilgelik şifa ,deva bir arayisin agzindaki yaklasimi da temsil eder.
Yılanın büyüklüğü yaşadığınız ,yaşayacağınız dönüşümün büyüklüğünü göstermektedir.
dünyaki hiçbirşey size gerçek mutluluğu tattırmaz, tam tersine Allah'ın rızasına uygun yaşamadığınız her dakika azaba bir adım daha yaklaşır..
Allah cc. dan uzaklastiginizin idrakinde olmaniz Duasi ile..Guzel Insan...
Allah ccc Yar ve yardimciniz olsun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun Aleykum kardesim Hos geldiniz..
"Zikirde Amaç (Gaye, Hedef, Niyet) Nedir?" yazisini yazan Muhsin iyi kardesimiz su An Forumda yok ins. geldiginde Sizin ile
tanisir ve ogrenmek istediginiz konularda yardimci olacagina inaniyorum..
Bu konu googlda koyarsaniz her sittede var sanki masallah..
cevabi yazilmadigi dikkattimi cekti belki de bu sorunun hedefi, gayesi her insanin iman ve idrak olcusunde farkli olabilir
acaba ondan mi? Ben bu acizligim ile bunu anliyamadim..

ama Bu soruyu kendi kendime sordugumda ruhumda su cevabi buldum..;
“Kalpler ancak Allah'ın zikri ile mutmain olur”
Zikrin hedef ve gayesi kalbin huzur ve mutmain olmasi ..
her An halk icinde Hak ile olmasi..

tmm anladim da bu nasil olacak simdi bu soru kafama takildi?
Allah’ı (c.c.) sevmek O cc zikretmek kuru bir söz olmamalı, O’nun emir ve yasakları
rızası istikametindeki bir yaşam biçimiyle kanıtlanmalıdır.
Yaptigimiz her iste Ilahi aşk ve ihlas ruhu olmasi
mesela ben koruyucu bir anneyim su an evimde Bilali Habesinin torunu diye cagirdigim kapkara bir yetim var..
onun karaligini, siyahligindan, ziyade Onu Yaradani gorebilmek!! Onun eserinde Onu hissedebilmek...
‘İhsan, senin Allah’ı görüyormuşçasına ibadet etmen davranman.... Zira sen Allah’ı göremezsen de O seni görmektedir.’

Kimdir bu sözleri gönle nakşettiren,
Dil aciz kalır,konuşturan HAKK'tır...diyebilmektir..

Zikir ehli aşk Ehlidir Hu...
Her gönül kını taşımaz bunu,Burağım aşktır,
YA CABBAR ile çeker yuları...

Hüzün duvağım,Dertlerdaim durağımdır,
YA SABR İLE çevirir bu kulu...
Hasret ateşimin ,muhabbettir katığı
YA VEDÜD ile doyurur bu canı...
Gönül halvetimdir,sükut mührü,
YA HAYY ile dirildir bu ölüyü...

Üst Alt