• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yeşillik alan görmek

sadliko

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleyküm
ben rüyamda birkaç kişiyle şehir dışında, çimenlik ve çevresi ağaçlık olan yeşillik bir alandayım. piknik türü bir gezi diyebiliriz. birşey için kalktım sonra otururken devamlı aynı yöne bakmayayım diye ters tarafa oturuyorum, birazda diyer tarafın manzarasını göreyim diye; ve güzelde oluyormuş. sonra bir ara ellerimi yeşil deterjanla bir musluktan akan su ile yıkıyorum ve bana verilmek üzere tanımadığım bir kişinin elinde çok mıktarda para görüyorum deste olacak kadar ama deste değil.ama aklımda borca gideceği için bana fazla birşey kalmıyormuş.
asıl ilginç kısmı:
bir dağ yamacını yukardan(uçaktan gibi ama daha alçaktan) görüyorum çam ağaçlarıyla kaplı koyu yeşil. o ara Allah cc sesini duyuyorum yanımda hatırlayamadığım kişiye söylüyor "dünyadaki rızıklarım ne durumda "diye . "yanımdakide daha çok var diye , çok azı kullanıldı" anlamında birşeyler söylüyor. sonra ben boş bulunaraktan Allah cc 'na cevap verirken şakalaşmak yoluyla bazı cevaplar veriyorum. sonra durumu farkedip tevbe ediyorum
rüyamı ayrıntılı olarak yorumlarsanız sevinirim. hayırlıdır inşallah allah cc razı olsun
kendi durumumla ilğili olarak:
38 yaşındayım 2 yıldır maddi sıkıntılarım var(ticarette ihanete uğradım) evliyim, bu rüyayı bu gece gördüm

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam .hayirdir insallah..
Rüyada yyeşillik alan görmek Büyüme gelişme ve sükuneti Yeni projelere huzuru ve üretkenliği Güven ve rahatlık temsil eder.

"bir ara ellerimi yeşil deterjanla bir musluktan akan su ile yıkıyorum "arinma ve o is gitmiyorsa baska bir ise girismeniz veya haramdan elinizi cekmeniz gerektigine yorumlanir...

Rüyasında Cenab-ı Hakkin Sesini duymak; rüyası mutlak manada hayırlıdır.
Rüya sahibinin dünyada maddi imkanlarla müjdelenmesi ve ahireti için de dinin selameti manasına gelir...
icinde bulundugunuz maddi ,manevi sıkıntılarınizdan kurtulmak isiyorsaniz; tövbelerinizi çoğaltmaniz gerektigine yorumlanir..Allah cc. en iyi bilendir..
selametle..

aysun_hanım

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Yeşillik ve At görmek

Selamun Aleyküm Değerli Kardeşlerim;
Ben rüyamda kestirme olsun diye bir yeşillik yola giriyorum iki kişi önümde yürüyor. Kafamı saha çevirdiğimde inanılmaz güzel yeşillikte bir tepe görüyorum, hemen onun ilerisinde yemyeşil yeşilliklerle kaplanmış bir ev görüyorum. Daha sonra oradan çıkıyorum gitmek istediğim yere doğru, ancak hava kararmak üzere ve köpekler var saldırılmasından korkuyorum, köpekler bağlı yada saldırmıyor gitmek istediğim yere gitmek için otobüsün kalktığı yeri arıyorum bir türlü bulamıyorum. Sonra bir ata biniyorum sarı bir at, etrafta da taya binen genç çocuklar var beyaz bir at daha görüyorum orada, at ile gitmek istediğim yere gidip attan iniyorum, at koşmaya başlayıp kaçıyor ben elimde ekmek ile onu çağırıp kaçamayacağı bir yere sokuyorum ve orada geri kalan ekmeKleri de elimden ona veriyorum. Biliyorum hocam biraz karışık oldu ama böyle bir rüyaydı. Teşekkürler hocam.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, Değerli Kardeşim rüyaniz hayr Olsun.
"En kestirme yol, en iyi bildiğin yoldur.”
Kestirme yollar birçok insanın tercih ettiği bir yöntemdir. Karşılaşılan bir sorunu çözmede, eve, işe, okula gidip gelirken kestirme yolları kullanmak insanın kolayına gelir. Bu kestirme yolun sonunu nereye çıkacağına, çamuruna, tozuna, çakılına bakmayız.
Çünkü o an için önemli olan kestirme olması bir an önce bizi çözüme, gideceğimiz yere ulaştırmasıdır.
Üzerimize sıçrayan çamura, ayakkabımızın tozlanmasına aldırış etmeyiz. Oysaki aldırış etmeliyiz. Kestirme yollar kısa olmakla beraber genellikle en iyi yollar değillerdir. Kestirme olmakla birlikte, yıpratıcılıkları da vardır. ..

Rüyada yeşillik alan görmek;
Büyüme gelişme ve sükuneti Yeni projelere huzuru ve üretkenliği Güven ve rahatlık temsil eder.
ufkunu ,kalıbını, hacmini akil ve idrakini üçsuz bucaksız genişlettin!insanlara ve olaylara bakış açınızı değiştirin ki, stresi yok edin! ... yoksa bu Stress sizi bir yilan gibi boğabilir olarak bir uyari rüyasidir..

Rüyada görülen at ;
insanın dileğini ,kalbindeki muradi temsil eder.

Gördüğünüz rüya gerçek yaşamda Haşmet ve tutkuyu simgelerken, büyük hayalleriniz olduğunu ve hayatta çok fazla güce ulaşacağınızı ifade etmektedir.
hayat yolunda giderken; Önünüze belki bir sürü engel,sorun ,bela ,dert çıkacak, bocalayacak, zorlanacak fakat asla yılmayacaksınız...unutmayin bunlar hepsi birer imtihan vesilesidir..
Sakın Doğru Bildiğiniz yol ve çizginizi hiç kimse için değiştirmeyin...Selametle

Üst Alt