• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada yıkılmış evler görmek

sibel

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ben daha öncede belirttiğim gibi 22 yaşındayım, erkek arkadasımdan ayrıldığım için hergece rüya gören biriyim. Rüyamda mahallemdeki bütün evler yıkılmış enkaz halindeydi. Eski erkek arkadasımı merak ediyorum rüyamda, o kadar eminim ki onun evinin yıkılmadığına bu yüzden onun evini heryerde aramak istiyorum. Böyle bir rüyaydı, yorumlarsanız sevinirim.

?Rüyada evin yıkıldığını görmek

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun Aleykum Hosgeldiniz kardesim ruyalariniza baktim her biri ..yıkılmış enkaz halinde ki Ruh halinizi belirtmekte allahu alem..
Bence Giden gitmis, biten bitmis..bundan ibret ve ders alarak hayattinizi devam ettirin..
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin
Kendi ve ailenizin sagligina dikkat edin Size bir sey olsa o ayrildiginiz kisi pak fazla da uzulmez..
Rabbimin her isinde bir SIRRI-i hikmet vardir belkide boyle sonuclanmasi sizin icin daha hayirli olmustur...
önemli olan oluşan olay ve hadiseler değil!. -Olaylara karşı bizim gösterdiğimiz tepkimiz yaklaşım şeklimiz..kendinizi harap etmeyin inanin degmez...

rüyayı hayra yormalıdır! Rüya iyi ise (hayırdır inşaallah) demeli kötü ise (ü teâlâ bu rüyanın şerrinden seni muhafaza etsin) demelidir! (Bostan)
Rüya birçok hâle ve duruma göre değişir..Her insan kendi ruyasini en guzel sekilde yorumliyabilir!
ve her ruya Sadece kendi Sahibine aitir..
Yani Ayni ruyayi farkli kisiler farkli mekan ve konumlarda gorduklerinde tabirleri de farklidir..
Goren kisinin yasi medeni hali cinsiyetti O An icinde bulundugu ruhsal maddi ve manevi durumu yasadigi Trauma da goz onune alinmali der bu Fakir..
Selamet ile Hayra kalin.

Üst Alt