• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yıkım görmek

hülyaa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleykum iyi akşamlar sasılsınız?ben daha öncede yazmıştım size şimdi yine yazıyorum:)ben dün gece rüyamda kendi evimde oturuyor oluyorum ve karşımızda bir inşaat olmuş oluyor ve onun yanında komşumuzun evi var komşumuzun evinin yanındaki evi inşa etmeye başlarken arkadaşlarında evini komple yıkıyolar ve ben açık net bir şekilde görebiliyorum bunu. arkadaşımsa o yıkık yerde tek başına üzgün bir şekilde dolaşıyor oluyor bun ne anlama geliyor olabilir acaba.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hosgeldiniz kardesim
Hayirdir insallah..
komşumuzun evinin yikilmasi size bir uyari mahiyettindedir..
cevreniz ile cok ugrasip, takildiginiza baskalarinin sorunlari ile vakit geçirerek ,onlarin Sorunlari yuzunden gergin oldugunuza ,kendinizi, ailenize, sevdiklerinize Cocuklariniza birazcik haksizlik ettiginize isarettir..
bunlari nerden mi cikariyorum YIKILAN Siz eviniz degil.. Elhamdullilah..ordan...
ama cevrenizdeki negatif, olumsuz enerjili insanlarin sizin ruh ve duygu Aleminizi etkiledigine de delaletir...

önemli olan oluşan olay ve hadiseler değil!. -Olaylara karşı bizim gösterdiğimiz tepkimiz yaklaşım şeklimiz..baskalari icin kendinizi harap etmeyin inanin degmez...

rüyayı hayra yormalıdır! Rüya iyi ise (hayırdır inşaallah) demeli kötü ise (ü teâlâ bu rüyanın şerrinden seni muhafaza etsin) demelidir! (Bostan)
Rüya birçok hâle ve duruma göre değişir..Her insan kendi ruyasini en guzel sekilde yorumliyabilir!
ve her ruya Sadece kendi Sahibine aitir.

başkalarının dertleriyle/sorunlarıyla uğraşmak/yardım etmek çok büyük zevk verir bize.. Hemen akıllar vermeye başlar, ona yeni düşünme biçimleri anlatmaya çabalarız..
O kişinin sorunuyla yatar kalkarız.. Her an bu karşıdakinin sorununu düşünürken buluruz kendimizi.. Yeter ki beklentisi bizden olmasın..
Niye bağımlıyız başkasının sorunlarına ? Kendimizden kaçmanın en iyi yolu başkasının sorunlarıyla bütünleşmektir de ondan..
Ben Size , kendime ve hic kimseye duyarli OLMAYIN!! demiyorum.. ama ilk once zaman ve vaktimizi gercekten sorumlu olduklarimiza harcamaliyiz ki bir seyler basarabilelim..
ilk once kendi icimizi ,ailemizi Aydinlatalim insallahu Rahman...
Sorumlu olmiyan insan SORUNLUDUR...

Selamet ile Hayra kalin.

Üst Alt