• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yılan görmek

M

metin yeni

Kayıtsız
Misafir
selamınaleyküm,
ben rüyamda araba ile bir yere giderken tam önümüzde iki kamyonun birbiri ile çarptığını ve kamyonların birinin için den bir yılan çıktığını bu yılanı da bir çocuğun yakalayıp kapalı bir şeyin içine koyup götürdüğünü gördüm....

Bu rüya konusunda açıklamalarınızı rica ediyorum...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirli Ramazanlar ve Hayirdir insallah..
Kainatta cereyan eden hiçbir hadise manasız değildir. Her nesne ve hadise kendi diliyle bir mesaj vermektedir. Düşüp kırılan bardağın ve devrilen
çaydanlığın dahi kendine göre bir manası vardır.
İnsanın hayatında da yaşadığı güzellikler yaptıklarının karşılığı olmasa bile Allah’ın insanın yaptıklarına ödülleridir.
Kaza ve Ceza konusunda da aynı şekilde düşünmeliyiz.
“Bu SIKINTI veya Kaza neden başıma geldi?” diye. Çünkü bizzat Kuran bunun üzerinden ilahi adaleti inşa ediyor.

“Başınıza her ne musibet gelirse kendi yaptıklarınız yüzündendir. O yine de çoğunu affeder.” (42/30)

başımıza gelen iyi veya kötü şeylerin sebepleri vardır.
Bu sebeplerin sonucunu yaşarken iyi bir şey kötüye de dönüşebilir kötü de iyiye.
İyi şeyler yaşarken şükretmek yani o fırsatı en doğru şekilde kullanmak kötü şeyler yaşarken de insana düşen
SABIR ve Teffekur ile işin sebeplerini araştırmak ve hatalarımızdan dönmek ve bunlarin da bir imtihan oldugunu fark etmemiz gerekli...

rüyada iki arabanın,kamyonun çarpışması ;Beklenmedik hayatı büyük çapta etkileyecek olay olarak yorumlanır

Rüyada büyük yılan görmek; güç ve kuvvete...küçük yılan zayıf düşmana..
Rengi de onemli mesela kahverengi ise devlet ile ilgili SARI ise hastaliginiz ile Mavi yesil ise Sizin bir muradiniz ile ilgili seklinde Yorumlanir.
Bu ne telaş ?bir soluklanin nereye kimin ile neden gittiginizi dusunurseniz daha HAYIRLI karar ve yasaminiz olur seklinde yorumlanir...

önemli olan olaylar değil bu olayları nasıl yorumladığıniz ve nasıl anlamlandırdığıniz gosterdiginiz tepkidir..
içinizdeki çocuk masumluğu ve saflığıni koruyun bu yılanın da içinizdeki çocuğu yakalayıp kapalı bir şeyin içine koyup götürmesine fikirleri ile zehirlemesine izin vermeyin..
seklinde yorumlanir...

yangına körükle gitmeyin!!
Sen tepkilerini kontrol edemezsen tepkilerin hayatını kontrol eder.
hayirli gunler..

parende

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada yılan görmek

Selamün aleyküm
Rüyamda ailemle birlikte yeşillik bir yerdeydik. Etraf karanlıktı, ablamla kuzenime doğru yürüyordum bir anda arkalarından sessizce yaklaşmış yeşil küçük ama tiksindirici bir yılan gördüm, çığlık attım onları sokmak üzereydi. Yılan kaçmaya başladı, etrafta tanımadığım adamlar belirdi babamla beraber yılanı kovalamaya başladılar. Yılan yeşil otların arasında saklanıyordu onu göremedik ama süründükçe otlar sallandı. Ben çok korktum. Sonra tanımadığım yakışıklı esmer bir adam bir arabayla çıkageldi. O sırada yılan hareketlendi, ağaçların üstünden gelmeye başladı. Adamdan hoşlanmıştım, korkuyla yılan üstümüze yaklaşıp ses çıkardıkça adamla birbirimize sokulup arabaya binip kaçtık. Beni gerçekte bilmediğim bir eve getirdi. Evi rüyamda tanıyordum güvenliydi. Camı açtım aşağı bakınca ilk katta bir adamın kendini. pencereden aşağı astığını ve ölmüş olduğunu gördüm, içeri girdim içeride yaşlı amcalar vardı beni eve getiren adamla oturuyolardı. Aç olduklarını hissedip onlara yemek getirdim
Öten muhabbet kuşumu bulmak için odadan.çıktım.bulduğumda uyandım. Yorumlarınızı bekliyorum
Lütfen yardım edin gerçek hayatta daha hiç kimseden hoşlanmadım ve yılandan aşırı korkarım
Teşekkürler.

neslidem

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada yılan görmek

Selamün aleyküm hocam,hayırlı akşamlar. rüyamda sol kolumun derisinin altında gizlenmiş ince siyah başlı bir yılan vardı, yanımdakiler yılan olduğunu söylüyorlar, ben ise dikkatlice bakınca farkediyorum ancak. Abim bir falçatayla yılanın başının olduğu yerden derimi kaldırıyor, yılanın başını görüyorum, cımbız gibi bir şeyle güç bela hassas bir şekilde çekip çıkarmaya çalışıyor. Koluma tekrar baktığımda gene başka bir yılan olduğunu söylüyorlar, bana damar gibi geliyor, dikkatlice baktığımda öncekinden daha iyi gizlenmiş bir yılan olduğunu hissediyorum. Rüyam gerçek gibiydi, öyle hissettim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam hayırlı akşamlar...Veren El, Alan Elden Üstündür..
Hayirdir insallah..
"rüyamda sol kolumun derisinin altında gizlenmiş ince siyah başlı bir yılan vardı,"
Size yardim eder gibi ,Dost gibi görünen !sinsi düşmana... içinizde bulunan gizli korku ,endişe evham ve vesveseleri de simgeleyebilir.
yaşam enerjisi ve sağlık konusunda ,stress ve huzursuzluk sembolüdür...

Birini,bir şeyi gerçekten merak ediyorsanız ama soramiyorsaniz!!,iç sesinizi dinleyin hiç şüpheniz olmasın..o en doğrusunu size fisildiyacaktir...
Selametle..Hayra kalin...

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum Sayın Hocam;
Dün gördüğüm rüyamı sizinle paylaşmak istedim.
Hayrolsun İNŞAALLAH.

Rüyamda hatırlamadığım insanlarla beraber tel örgülerle çevrili bir yerden geçiyorduk. Tel örgü ve çitlerin üzerinden diğer tarafa geçerken yılan gördüm? Siyah ve beyaz çizgili tüylü bir yılandı.
Sonra köpek gördüm, havlayarak bana doğru koştu çitlere tırmandım kurtuldum.
Sonra rüyamda sabah namazına geç kalmışım, niye uyanamadım diye kendime kızıyordum.

Yorumlayabilirseniz çok sevinirim.
Allah'a emanet olun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayrolsun İNŞAALLAH
"insanlarla beraber tel örgülerle çevrili bir yerden geçiyorduk "
hedeflerinize giden yolu kısıtlayan ve engelleyen, yada Manevi büyümenize gelişmenize mani olan bir şeyler ,yada Nefsiniz olduğunu ve bu engelleri aşmanız gerektiğini ifade eder.

"Tel örgü ve çitlerin üzerinden diğer tarafa geçerken "
hayatınızdaki engelleri birer birer aşmakta olduğunuzu, hedeflerinize doğru hiç ara vermeden ilerlemeniz gerektiğini temsil eder.

Rüyada yılan görmek, görülen yılanın renk ve büyüklük gibi fiziki şartları ve rüyada gördüğünüz durumu göz önüne alınarak yorumlanır.

Rüyada renkli yılan görmek görülen yılanların renkleri özel anlamlar taşır
Rüyada yeşil yilan ;Büyük bir iç büyüme, iyileşme ve değişim Maneviyatti ifade eder.
Rüyada Mavi yılan ;manevi güç sayesinde iyileşme, gelişme gösterir.
Rüyada sarı yılan ;hastalık, sağlık sorunlarına işaret eder.
Rüyada siyah yılan ;çevrenizde haset, kıskançlık gibi olumsuz duygu, düşünce yoğunluğunu ifade eder.
Rüyada beyaz yılan ;olumsuz tutumların değişmeye başladığını simgeler.
Rüyada gri yılan; Karamsarlık ve hayatınızdaki coşku eksikliğini, durağanlığı gösterir.
Rüyada kırmızı yılan; kişisel gelişim eksikliğini ifade eder.
Rüyada karışık renkli, alacalı yılan görmek; gerçek yaşamınızda hareketlerinize, davranışlarınıza dikkat etmeniz gerektiği işaret eder
Rüyada kahverengi renkli, yılan görmek ;devlet ile ilgili ..

Rüyada Siyah ve beyaz çizgili tüylü bir yılan görmek:Siz maddi ve manevi olarak güçlendikçe;
çevrenizde haset, kıskançlık gibi olumsuz duygu, düşünceli İnsanların ve şeytanin fitne ,fesad ve oyunlarinin da Çoğalmasına delalettir..

Doğru ile yanlış, hak ile batıl, güzel ile çirkin, iyi ile kötü arasındaki çizgileri kaybetmeden;Akl-ı selimle düşünen, basiret Sahibi,olaylara;
hikmet gözü ile bakabilirseniz kurtuluşa erenlerden olmaniz icin kapinin aralanmasina isarettir...selametle..

“Ben cinleri ve insanları, ancak Bana ibadet etsinler diye yarattım.”
Zâriyât, 51/56

insan ancak yaratılış gayesine uygun bir hayat sürdüğü takdirde
huzuru ve mutluluğu elde eder...
[/COLOR

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah(c.c) Razı olsun hocam.
Hayrolsun İNŞAALLAH...

Üst Alt