Aleykum selam Hayrolsun İNŞAALLAH
"insanlarla beraber tel örgülerle çevrili bir yerden geçiyorduk "
hedeflerinize giden yolu kısıtlayan ve engelleyen, yada Manevi büyümenize gelişmenize mani olan bir şeyler ,yada Nefsiniz olduğunu ve bu engelleri aşmanız gerektiğini ifade eder.
"Tel örgü ve çitlerin üzerinden diğer tarafa geçerken "
hayatınızdaki engelleri birer birer aşmakta olduğunuzu, hedeflerinize doğru hiç ara vermeden ilerlemeniz gerektiğini temsil eder.
Rüyada yılan görmek, görülen yılanın renk ve büyüklük gibi fiziki şartları ve rüyada gördüğünüz durumu göz önüne alınarak yorumlanır.
Rüyada büyük yılan görmek; güç ve kuvvete...küçük yılan zayıf düşmana..
Rüyada renkli yılan görmek görülen yılanların renkleri özel anlamlar taşır
Rüyada yeşil yilan ;Büyük bir iç büyüme, iyileşme ve değişim Maneviyatti ifade eder.
Rüyada Mavi yılan ;manevi güç sayesinde iyileşme, gelişme gösterir.
Rüyada sarı yılan ;hastalık, sağlık sorunlarına işaret eder.
Rüyada siyah yılan ;çevrenizde haset, kıskançlık gibi olumsuz duygu, düşünce yoğunluğunu ifade eder.
Rüyada beyaz yılan ;olumsuz tutumların değişmeye başladığını simgeler.
Rüyada gri yılan; Karamsarlık ve hayatınızdaki coşku eksikliğini, durağanlığı gösterir.
Rüyada kırmızı yılan; kişisel gelişim eksikliğini ifade eder.
Rüyada karışık renkli, alacalı yılan görmek; gerçek yaşamınızda hareketlerinize, davranışlarınıza dikkat etmeniz gerektiği işaret eder
Rüyada kahverengi renkli, yılan görmek ;devlet ile ilgili ..
Rüyada Siyah ve beyaz çizgili tüylü bir yılan görmek:Siz maddi ve manevi olarak güçlendikçe;
çevrenizde haset, kıskançlık gibi olumsuz duygu, düşünceli İnsanların ve şeytanin fitne ,fesad ve oyunlarinin da Çoğalmasına delalettir..
Doğru ile yanlış, hak ile batıl, güzel ile çirkin, iyi ile kötü arasındaki çizgileri kaybetmeden;Akl-ı selimle düşünen, basiret Sahibi,olaylara;
hikmet gözü ile bakabilirseniz kurtuluşa erenlerden olmaniz icin kapinin aralanmasina isarettir...selametle..
“Ben cinleri ve insanları, ancak Bana ibadet etsinler diye yarattım.”
Zâriyât, 51/56
insan ancak yaratılış gayesine uygun bir hayat sürdüğü takdirde
huzuru ve mutluluğu elde eder...[/COLOR