• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yılan görmenin tabiri

neilpoly

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm
rüyamda: kırmızı uzun bir yılan gördüm teyzemin kocasının sesi geldi 4 tane var burda dedi,sonra babam da gitti oraya bende, babamla birlikte eniştemiz 3ünü öldürdük biri kaçtı dedi bende o kaçanı gördüm bir ağaç dalına sarılmış kırmızı (mercan balığı gibi bir renkti) bir yılandı uzunca bir demir aldım öldürmek için demiri ikiye büktüm,sonra kaldı öylece bide bizim eski kasa bi arabamız var onu da sokak kapımızın önüne bırakmışız geldim bindim baktım arabamızı soymuşlar teybi ile aküsünü çalmışlar köpeğimizde arabanın yanın da yatıyor(bi canada goldenı köpegimiz var) sinirlendim,böyle şeymi olur dedim canım sıkıldı araba soyuldu diye sonra amacamın oğlu geldi sana köpek getirdim bunları besle dedi baktım yavru köpekler,sekiz dokuz tane var, dedim bunlar olmaz bunları atalım annemede sert bi köpek alalım dedim.Amcamın oğluna jıpı getirde bunları atalım dedim(onun jıpi var)getirdi ben yavruyu tutacaktım siyah yavru bana dişlerini gösterdi sonra babam tuttu kalan yavrulardan bir kaçtanesi kediymiş ahırımızdan ses geldi bu seferde ineğimize hırsız gelmiş (birkaç yıl önce ineğimiz vardı satıldı şimdi yok) ahıra gittik ama çalınmış mı çalınmamışmı hatırlayamıyorum

not: Hatay'ın bir köyünde yaşıyorum ve çalışmıyorum bekarım 26 yaşındayım esmer 182cm boyundayım. normalde yılandan çok korkarım köpekleride severim.Rüyamın tamamı yaşağım yerde olamakta.YORUMUNUZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKÜR EDERİM

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah..
Rüyada yılan görmek, görülen yılanın renk ve büyüklük gibi fiziki şartları ve rüyada gördüğünüz durumu göz önüne alınarak yorumlanır.
Rüyada yılan görmek; gizli düşmana veya cimrilik gibi kötü huylara sahip bir arkadaşa,insana işaret eder.

Evde yılan olduğunu görmek; bir sıkıntı yaşayacağınıza..
Yılan öldürmek; düşmanı etkisiz hale getireceğinize ve ondan kurtulmaya işarettir

Rüyada Beyaz bir yılan yakaladığınızı görmek; büyüklüğe,
Siyah yılanlar görmek; düşmanınızın çokluğuna,
Yeşil yılan görmek; düşmanınızın aslında iyi ve salih bir kişi olduğuna,
Sarı yılan görmek; düşmanınızın hasta olduğuna,
Kırmızı yılan görmek; düşmanınızın zevke düşkün biri olduğuna işaret eder.

önemli olan olaylar değil bu olayları nasıl yorumladığıniz ve nasıl anlamlandırdığıniz gosterdiginiz tepkidir..
içinizdeki çocuk masumluğu ve saflığıni koruyun bu yılanın da içinizdeki çocuğu yakalayıp kapalı bir şeyin içine koyup götürmesine fikirleri ile zehirlemesine izin vermeyin..
seklinde yorumlanir...

Düşmanı dışarida o yılanda bu yılanda aramayin..Kendinin düşmanı da dostu da sensin”
Her şey bizimle başlar ve bizimle biter..Başkaları ile kıyaslarız kendimizi değil mi?
Kendimizi masum görürüz..Başkalarının bize yaptıklarına öfkeleniriz.Peki buna izin veren kimdir acaba? Biz değilmiyiz ..?

Bakın şimdi içimizdeki öfkeyi atmadıkça,kini ve nefreti atmadıkça asla mutlu ve huzurlu olamayız…
O kin ve nefret büyür..büyür…sizi tamamen kaplar ve sizi yok eder..

Kendiniz dinleyin ve yaşantınızı sorgulayın…ne yapıyorum..neler yaşıyorum..Neler düşünüyorum…İşte burada başkalarının yaşantılarına bakın..
Tam zamanı onlar neler yapıyor bende ki eksiklik nedir?
Birileri sahip olduklarından başkaları ile paylaşım yaparken..Sen sahipleniyorsun…kimseyle paylaşmıyorsun..

Birileri sevgisini kedi,köpek,canlı cansız dağıtırken mutlu oluyor..sen öfke ve kin saçıp mutlulugu ariyorsun..
Birilerinin hep sana düşman olduklarını düşünüyorsun…
Peki sahip olduklarının şükrünü eda ediyormusun?

En önemli olan nimetin olan “Akıl” nimetinin farkındamısın..Sana bir dese ki “Bana aklını sat.” ona fiyat biçebilirmisin? Biçemezsin..
Birisi sana “gözlerini bana ver “dese..Sana dünyayı vereyim..Ne dersin göremediğin bir düyaya sahip olan ne işine yarar değil mi?
şükr edilmiyen nimetler korkarim ki bir gun kaybedilebilir...
hayirli gunler..

Üst Alt