• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yolculuk hazırlığı yapmak

kitapçı12

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yola hazırlanmak, rüyada yolculuk hazırlığı yapmak, yolculuk için hazırlanmak tabiri.
Öncelikle herkese iyi günler dilerim. Rüyamda üniversiteyi okuduğum şehirdeydim ve evime gelmek için yolculuk hazırlığı yapıyorum. Ancak param yok ailemi arayıp para da istemiyorum. Biletimi bir erkek arkadaşım alıyor beni otogara o getiriyor ve biz otogara gelince bavulumu almadığımı fark ediyorum, yurda dönüyoruz eşyalarımı alıyorum, otobusün kalkmasına da yarım saat varmış ben ise bir taksi bulmaya gidiyorum. Bu sırada da kuzenimi görüyorum hemen yanımdaki bana yardım eden arkadaşımı geride bırakıyorum ki beni bir erkekle görmesin diye. Taksi falanda bulamıyorum etraf çok kalabalık herkes bir yerlere yetişmek için uğraşıyor bundan sonrası çok karışıyor . Yolculuk yapacağım otobüsü görüyorum fakat içine binmiyorum
Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
iyi günler Rüyaniz Hayr olsun
Rüyamda Yol hazırlığı yapmak;
hayırlı bir işe,yeni bir başlangıç olarak yorumlanir..

"çok kalabalık herkes bir yerlere yetişmek için uğraşıyor"

bu biraz bilinçaltı rüyasıdır ve bilinçaltımızda geç kalma korku ve endişelerini sürekli olarak beynimizin içerisine vurgulamasıdır.
içinizdeki; korku, kaygı, endişelerden kurtulun yoksa korkarim ki; Panik atak yaşadığınızın farkında bile olmayabilirsiniz.....selametle..

Üst Alt