• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yüksek bir yerde olduğunu görmek

berat1983

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı çalışmalar; Hocam ben yüksek bir yerdeydim yani bir tepeydi ve alttan da bir ırmak geçiyordu fakat ırmağı göremiyordum. Yanıma tanıdığım fakat fazla sevmediğim birisi geliyordu ve ben ona siyah bir çekirdek tanesi veriyordum. Hocam yorumunuzu bekliyorum saygılarımla...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı akşamlar,Rüyaniz hayr olsun.
Rüyada kendini yüksek bir yerde görmek ;
makam ve mevkinin artmasına, kazancın çoğalmasına, feraha ve rahata ermeye, maddi bakımdan rahatlamaya işaret eder.

Rüyada çekirdek görmek;
henüz zamanı gelmeyen kısmete ya da işe ,bazende daha fazla emek ve zaman gerektiğine delalet eder.
Rüyada çekirdek görmek hayırlıdır..Bir başlangıç olabilir.

Rüyada çekirdek görmek,bazende hayatınızda görünen, yaşanan birçok şeyin temelinde basit bir şey yatmakta ve siz çözümü bu noktanın çok uzağında aramaktasınız. olarak da yorumlanabilir..
Bazen şer zannettiğiniz hayır, hayır zannettiğiniz şer olabilir

Rüyada çekirdek yemek;
bir hayal dünyasında yaşandığının, kişinin yakın çevresinde sürekli yalanlarla karşılaştığının ve güvensiz bir hayat yaşadığının işaretidir..Çekirdek yemek boşa vakit harcamaktır...selametle..

Fatm

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba, bugün rüyamda çok yüksek bir yerdeyim, bulutlar şekil oluşturmuş , ezan okunuyor ama farklı bir dilde sonra bulutların arasında deve namaz kılmaya başlıyor. Uyandım, tekrar uyudum, gökyüzünde çok yüksekteyim , hava tam karanlık da değil tam aydınlık da değil, bir anda gökyüzünde Arapça Allah yazdı çok parlak alev renginde 4,5 kere Allah yazdı daha sonra Arapça değişik kelimeler yazmaya başladı yazılar şerit gibi sağdan sola doğru yuvarlak bir şekilde dönmeye başladı ve hızlanmaya başladı.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Merhaba, bugün rüyamda çok yüksek bir yerdeyim, bulutlar şekil oluşturmuş , ezan okunuyor ama farklı bir dilde sonra bulutların arasında deve namaz kılmaya başlıyor. Uyandım, tekrar uyudum, gökyüzünde çok yüksekteyim , hava tam karanlık da değil tam aydınlık da değil, bir anda gökyüzünde Arapça Allah yazdı çok parlak alev renginde 4,5 kere Allah yazdı daha sonra Arapça değişik kelimeler yazmaya başladı yazılar şerit gibi sağdan sola doğru yuvarlak bir şekilde dönmeye başladı ve hızlanmaya başladı.
Selamun Aleyküm. Rüyada ezan okunması başarı, sağlıktır. Devenin namaz kılması makama, zararlı bir alışkanlığı terketmeye işarettir.
Allah yazısı görmek, takvaya, ilme, ilim sahibi olmaya işarettir.
Rüyanız hayırdır inşallah.

Üst Alt