• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yüksek dağ görmek

emrehey

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm hayırlı geceler

rüyamda bir kafes görüyorum içinde yeşil bir muhabbet kuşu vardi kuş sanki yerinde duramıyor gibiydi. dışkısını yapıyordu. ama dışkısı sanki nur gibiydi içimden yağmur gibi yağıyordu. daha sonra kafesin üzerine biraz büyükçe kafa kısmı sarı olan beyaz güzel bir muhabbet kuşu geldi. sanki öteki kuş onu bekliyormuş gibiydi. yeşil kuşun çırpınışları bir anda durdu.sonra ben geldim şaşırmış bir halde ''a dişi kuş gelmiş'' dedim.

ertesi gün ise rüyamda ben bir yüksek bir dağa tırmanıyordum. tırmanırken zorlanıyordum. en tepeye çıktım masmavi bir deniz gördüm yüksekten dalgaların sakin hoş sesi geliyordu. rahatlamış bir vaziyetteydim içim çok huzurluydu.

size 4 tane rüyamı elimden geldiği kadar detaylıca anlatamaya çalıştım. ben kendim bekarım. rüya tabirlerine baktığımda ÖRDEK HAKKINDA HAYIRLI BİR KISMET diyordu. ben ALLAH a hayırlı biriyle evlenmek için dua ediyordum. açıkçası ailem benim tesettürlü bir hanımla evlenmeme karşı. Düşünce yapıları biraz farklı Ben de talib olduğum kişilere kötülük yapabilirler diye korkuyordum .Bu yüzden bazı talip olduğum kişilere duygularımı açmamda tereddütte kaldım ve ne yazık ki onları duygularımı açamadım. Açmaya niyetlendiğimde de iş işten geçmişti. sanırım ben bu imtihanı kaybettim. Bana tavsiye edebileceğiniz dua veya vitr varsa sevinirim
ALLAH IN SELAMI VE BEREKETİ ÜZERİNİZE OLSUN ALLAH İLMİNİZİ ARTTIRSIN HAYIRLI GECELER

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleyküm Selam size de hayırlı geceler kardesim Hos geldiniz..
Ruyaniza Hayirdir ins. Diyelim Rabbim hayra cikarsin..
Kafes rüyası pek hayra yorulmaz...Allahu alem..
Rüyada kafes görmek hiç ummadığı anda derde SIKINTIYA gam ic SIKINTIYA düşmek ve birazcik da stress yasiyor demektir...
lakin kuslarini gormeniz insallahuRahman Dua,Sevgi anlayis merhamet Aileniz ile samimi bir anlayis merhamet cercevesi icinde ile bu SIKINTILARIN da
ustesinden gelebileceginize yorumlanir...

KAFESİN içindeki kuş ne ise bedenin içinde de ruh da öyle. Biz ise beden kafesine takılıp kalmışız. Bir gün bir el açacak bu kapıyı
biz de Ebedi hayatta gidecegiz ona gore kafesdeki sayili gunlerimizi iman inancTeslimiyet ve sevgi SABIR ile gecirelim..ki otelere ucma vaktimiz geldiginde Huzur bulalim...

İçinde uyuyan mutluluğu uyandıramayanlar adına dışarıdan bir elin gelip de kendilerini ayağa kaldırmasını bekleyen
bu sonsuz uykudakiler adına uyandır ki beni uyandırayım uyuyanları

Rüyada çeşitli hikmetler vardır. Kimi için bir müjde kimi için bir ikazdır..
ne hikmet ise bekar kardeslerim cogunluk ile Muhabbet kuşu gormeleri ne tevvafuk degil mi?
Muhabette,sevgi ve aşk-a olan ozlemleri mi acaba boyle duygusal bilinc alti ruyalari mi sergiliyor?
rüyanızda muhabet kuşlari gormek ;alacağınız güzel haberlere talip ve kismetlere delalettir..Allahu Alem...

Rüyada dağ görmek genelde hayra yorulur.dağ; guctur kuvvetir destektir..Dost ve vefadir...

"yüksek bir dağa tırmanıyordum. tırmanırken zorlanıyordum. en tepeye çıktım masmavi bir deniz gördüm "
kardesim dunya ve ahirettinizi kazanmaniz ,zirveye cikip huzura ermek icin; emek,amel, ihlas gerektirir...
hayatta bir yerden baslamaniz gerekli olduguna delalettir...
kolay olmiyacak ama ins. degecek guzeliktedir...
Olduğun yerde durarak olmak istediğin yere varamazsın.Bakınıp durma harekete geç hayret değil gayret et…
elinden geleni yap Helal RIZK icin Dua ettikten sonra herseyi Rabbine BIRAK..

"Dinini duzeltenin dunyasini da ALLAH (c.c) duzeltir." Hz.Ali
artik bir seyleri degistirme zamani gelmedi mi?

Size ins. donecegim..Biraz musaade..
Sen ki bana tüm yarattıklarını sevme gibi bir nimeti bahşetmişsin!!Bundan daha büyük bir nimet ne olabilir ki ne isteyebilirim ki Senden?
Gururun fırtınaları şöhretin sarhoşlukları makamın baş döndürmesi karşısında arada sırada kefene giren bedenimi bu hayal karesini açar mısın âlemimde?
Ölmeden önce ölmenin sırrını nefsimde yaşatır mısın? nefsim yanlış şeylerin peşine düşmeden kUL HAKKINA girmeden bana yardım et!!
Beni nefsimin eline bırakma Allah'ım. Allah'ım beni bizi hepimizi affet...Beni Salih Hayirli nesiler ile RIZIKLANDIR!! amin...
Selamet ile Hayra kalin..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Sıkıntıya düştüysen tekrarla!
LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM! Kimsen olmasadaRABBİN yanında..

Ya yükümü hafiflet
Ya da bu aciz kuluna güç lûtfet
Bir inşirah kadar ferahlık bahşet….
(amin)

Rabbim katından gelecek her hayra muhtacım...

Ey Rabbimiz unutur veya hataya düşer de bir kusur işlersek bizi onunla hesaba çekme."
Bakara Sûresi:286.
Amin!

Allah’ım bana; Değiştirebileceklerim için güç
Değiştiremeyeceğim şeyler için sabır
İkisinin arasındaki farkı anlamak için de akıl ver... (Amin)

Korkuyorum Allahım!!! Acizlikten,gafillikten daha çok hata yapmaktan korkuyorum.
Allahım sen çaresizlerin çaresisin...Hikmetinden sual olunmaz bizleri sen koru
rabbim.Efendimizin ahlakıyla ahlaklandır.Doğruluktan ayırma...Karşına kul
hakkıyla gelmekten muhafaza eyle Allahım.

Rüyada dişi köpek görmek :kötü kalpli ve inatçı ve kiskanc bir kadına ve KIZA işaret eder.

Rüyada trafik kazası görmek Hayatın normal düzeni içinde olabilecek bazı olumlu veya olumsuz bazi değişikliklere işaret eder.
Böyle bir rüya gördükten sonra bir süre temkinli olmakta fayda vardır...
Nefsimin kötülüğünden şeytan ve ortaklarının şerrinden ve Kadinin serrinden Allah a sığının..
Aileniz,karsi da olsa siz dindar olan hanimi secin..
yoksa ruyanizdaki gibi dişi köpek görmek :kötü kalpli ve inatçı ve kiskanc bir kadına ve KIZ ile
dunyaniz cehenneme doner..
Allah cc Yardimciniz olsun...

emrehey

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
allah razı olsun rabbim inşallah rüyalarımız güzel çıkarır amin...

Üst Alt