• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yumurta kırılması

ebrulim

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm;

Ben rüyamda komşumun elinde koli halinde yumurta görüyorum.İçlerinden iki tanesi birden bire yere düşüyor ve param parça oluyor.Bu ne anlama geliyor...
Bu aralar bazı konularda git geller yaşıyorum hayırlı mı değil mi diye?Bana bir meaj mıdır bilmiyorum ...
Şimdiden çok teşekkür ederim hayırlı günler olsun hepimize....

İstanbul'dan ,Ebru Kurt , 22 , Muhasebe .

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam kardesim.. Hos geldiniz kardesim uyeliginiz Hayirli ve Daim olur insallah...
ahh kardesim hepimiz Ay gibi bir Gel ve Git melerdeyiz..
Sevsem mi Biraksam mi Keske almasaydim..Yook Yook aldigim iyi oldu vicdanim, insanligim huzurlu deyip devamli zor anlarimizda
haal ve davranis ve duygularimizi tartar..biceriz..
bir yanda Nefis bir Yanda iyiligi emr eden ruh ve ikisi arasinda kalmis olan vicdan ve Biz...

Aşk ağlatır dert söyletir GEL-GİT lerdeyim...Ne sana gelebiliyorum, Ne senden gidebiliyorum..
ikisi arasinda mekansiz ve kaybolmus bir Alemde donup dolasmaktayim...
Gitmek mi Zor Kalmak mi Hangisi daha Hayirli Goster Bize Allahim...
Hayirdir insallah...
Rüyada çiğ yumurta yemek haram mala hüzün ve kedere işarettir...lakin siz yemiyor sadece goruyorsunuz..
Demek ki zamansiz bir seyi kendinize dert ediniyorsunuz..
Siz su anda hic bir yeni duygu, beraberligine Hazir degilsiniz sanki..bir arayis icindesiniz...Allahu Alem...
yumurtaların kırıldığını gormek son gunlerde icinde bulundugunuz SIKINTILI endiseli durumdan dolayi gorulmus bir ruyadir..

zamaninda hesaba katmadigimiz kucuk seyleriniz degistirebilirsek. gelecekte olacaklar degisebilir...
insanoglu hep hesaba katmadiklari icin kaybetmis ve ACI cekmistir..hesaba katilmamis..Hersey iyi giderken kaybedenler bu kucuk seylerden kaybeder..
Kardesim bugunun hesabini yaparken gelecegi de dusunerek katma deger yapin lutfen...
Yani bugun vereceginiz saglikli karar geleceginizi olumlu veya olumsuz etkiliyecegini unutmayin..
Su an icinde bulundugunuz ortam ve sartlarda saglikli karar veremiyorum. aklim yumurta gibi allak bulak derseniz..
O konuyu simdilik askiya alin..ve gorelim Mevlam neyler Neylerse guzel Eyler..
Her Seyin bir zamani ve olgun olup HAZIR oldugu donem vardir..
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun...

acilangul1

kb1212

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ruyada yumurta kırılması rüyada yumurt görmek rüyada elinde yumurta kırılması

Selamün aleyküm, Rüyamda sabah kalkıyorum kahvaltı hazır. Ocakta pişen yumartaları alıyorum soymak için ve soyarken yumartalar elimde kırılıyor ve pişmemiş çiğ oluyor. bunun üzerine ben yumurtalar pişmemiş diye kızıyorum. Rüyamın bu kadarını net olarak hatırlıyorum. Sanırım devamı yok.

Yorumlarını ve muhabbetini eksik etme lütfen. Allah'a emanet ol.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyamda Rüyada çiğ yumurta yemek haram mala hüzün ve kedere işarettir...
Rüyada yumurta kırmak, rüya sahibinin Ruhsal sağlığında yaşanacak bir probleme de işaret eder.

kişilerin verdiği gereksiz tepkilerin Sinirli ve öfkeli ruh hâli, en başta kişinin sağlığına zarar verir..Sevdiklerinizi Kendinizden Soğutmayın..
Selametle.. Allah'a emanet olun.

nergis ay

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Rüyada yumurta kırılması.
Hayırlı günler, ben birinden hoşlanmaktayım ancak kendisi başkasıyla konuşuyor. Rüyamda onun kız arkadasıyla bir yere gidiyoruz oradan etli pilav alıyoruz, kız kendininkini de bana veriyor ben yiyorum. Daha sonra hoşlandığım kişiyle birlikte bir marketteyiz ve annesi için 2 adet yumurta hediye alıyoruz ben yumurtaları elime alınca ikiside kırılıyor kendiliğinden.
Rüyamın yorumuna yardım edersiniz sevinirim , teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı günler,Rüyaniz hayr olsun.
Rüyada yumurta zenginliğin ve mutluluğun işaretidir.
Ayrıca evliliği de işaret eder.

Rüyada yumurta kırılması iyiye yorulmaz.
Tamamen kişinin kendi hatalarından kaynaklı bir şekilde acı çekeceği manasına gelir Su testisi su yolunda kırılır..misali.
Rüyada yumurta kırmak, rüya sahibinin Ruhsal sağlığında yaşanacak bir probleme de işaret eder.

kişilerin verdiği gereksiz tepkilerin ,Kıskançlıkların, kırma ve kırılmaları ,Sinirli ve öfkeli ruh hâli, en başta kişinin sağlığına zarar verir..Sevdiklerinizi Kendinizden Soğutmayın..
Selametle.. Allah'a emanet olun
.

Üst Alt