Merhaba ve Hosgeldiniz,guzel kalbli, merhametli kardesim..
Ruyalari Tabir etmek de Allah vergisi,huner ve ilim marifet de gerektirir..
Ruyalar ayni puzzle gibidir.. tek parcayi degil hepsini bir butun olarak elle aldiginizda ruyalarin dillinide insallahu Rahman anca cozebilirsiniz...
Rüyada Yunus balığı Görmek konusunda 4 ayrı kaynaktan islami rüya tabiri ve rüya yorumları bulunmuştur.
Rüyada Yunus balığı görmek ülfete hayırlı rızka ve insanlarla hoş geçinmeye delâlet eder.
Çünkü Yunus balığı insanlara karşı sevgilerle doludur...
resim cekmeniz Unutmayin Bazen her sey goruldugu gibi degildir!!
Dost kazanmak elimizdedir ama düşman kazanmak her zaman elimizde değildir; zira bugünkü düşmanlarımız dünkü dostlarımızın arasında çıkmıştır.
Yarın ki düşmanlarımızın da bugünkü dostlarımızın arasından çıkacağı muhakkaktır.
o yuzden .."Dostuna muhabbette asıri gitme,SIIRINI ,mahremini paylasma ; umulur ki bir gün gelirde düşmanın olur.
Düşmanına buğzetmek hususunda da aşın gitme; umulur ki bir gün dostun olur. "
Hz. Muhammed (s.a.v.)
bu mubarek soz ve nasihattini da UNUTMAYIN..
Hz. Yunus'un (a.s) Balığın Karnındayken Yaptığı Dua
"La ilahe illa ente subhaneke innî kuntu minez-zalimîn."
Her daraldiginizda bu Dua ile Allah a Siginin kardesim..
"Senden başka hiçbir ilah yoktur. Seni tenzih ve tesbih ederim. Ben zalimlerden oldum.."
neden boyle dua ettigini ve neden bir peygamberin zalimlerden oldum dedigini okuyup arastirirsaniz bu ruyanizin manevi yonunude cozmus olursunuz..
O bir peygamber iken zalimlerden olmus iken biz aciz insanlar bazen bilmiyerek de zalimlerden olabiliriz ozellikle cocuklarimiza karsi..
her cocuk ilgi, sevgi, merhamet ve Dini , ahlaki, insani terbiye edilmeyi hak ediyor..
bunlar bizim sorumluluklarimiz..
Sorumlulugunu bilmiyen insanlar SORUNLUDUR...
Selamet ile Hayra kalin...