• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

ruyada yuvarlak masa

Bilal Basoglu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum abla,

Hayirdir insAllah, ruyamda restorantayim, yuvarlak bir masa basinda oturuyorum karsimda biri bayan var ama sadece orda oldugunu biliyorum, masanin uzerinde beyaz bir ortu, ortasinda cicek ve bir suru cesit yemek vardi, benim onume bir denizden cikmis balik cesidi geldi, tadina baktim tadi guzeldi ama hayvanin olmeden onceki halini dusununce migdem bulandi yutuyimi cikartiyimi karar verememistim. Sonra keske tavuk siparis isteseydim, karsimdakide tavuk gogusu siparis vermisti. Onune gelince keske demistim..

Hangi cesit balik bilmiyorum, gerci balikda denilemez ama denizden cikmis oldugundan eminim. sırıtık.:, saskn.. Bende normalde pek balik yemem hamsi bide cupra yerim baska cesit yemedim yemem.. ( etciyim dfgtn )

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hicret Ehli etci kardesim...sırıtık.:,
Örtüsüz ve üzeri boş olan Masa geçim sıkıntısına, Üzerinde bir şeyler bulunan ve yemek yenen masa nimet ve bolluga,
Masanın üzerinde yemekleri hazır görmek zenginliğe, refaha, üstü boş masa görmek, fakirliğe işarettir.
üstünde denizden cikmis balik cesidi olmasi gecici SIKINTI,gam,keder..

"yuvarlak bir masa "Sevdiklerin ile istisare, ibadet, zikir dua, niyaz ve ibadet seklinde yorumlanir...
"karsimda biri bayan var " Hile, ve Nefsin oyunlari..

Vukuat ise birer mukadderattır kaderin birer yansımasıdır...
Bu gerçeğe rağmen şayet kişi “eğer şöyle yapılsaydı böyle olmazdı” veya “keşke şöyle yapılsaydı o zaman bunlar başımıza gelmezdi”
diye bir zihinsel hayıflanmaya başlarsa şeytan zihnini bütün bütün karıştırır içine vesvese verir.

keşkenin tek kullanılabilevceği yer varsa o da geçmişe dönük muhasebemizde yanlış gördsüğümüz yerde keşke daha iyi bir kul olsaydım
daha iyi işler yapsaydım veya şunun kalbini kırmasaydım gibi takva içerikli yerler olabilir...

keşke demelerden vazgeçmeli insan güne başlarken..
keşkeler bitmezse yeni güzellikler gelemez...
asılı kalırlar yanıbaşında..
ya sen onları göremeyecek kadar gözü yaşlı olursun..
yada görsen de keşkelerle yorulmuş ve güçsüz..
birşey bittiğinde tükenir ruhumuzun bir yanı..

'Keşke' sözcüğü yerine 'Bir daha ki sefere insallah demeyi alışkanlık haline getirmeye çalışalim ..
Pişmanlık duymadan daha umutla bakabilelim hayata...
Hayirli Gunler...

Üst Alt