• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yüzde dövme görmek

Küçük huri

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yüzünde dövme görmek, rüyada yüzde dövme görmek tabiri.
Merhaba, iki gün önce doğum yapan amcamın oğlunun eşinin yüzünde birçok dövme var. Kırmızı ve siyah renkli dövmeler. Derya abla güzelmiş bende yaptırmak istiyorum. Siyah renk 3 tane yaptırayım diyorum. Ben şu anda bu kuzenimin işinde çalışmaktayım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada yüzde dövme görmek ;
Bunun bir kaç farklı yorum vardır..
-Bir insan,olmadığı bir kimliğe bürünmeye çalışırsa mukakak ki gerçek Kimliği sırıtır ve komik duruma düşebilir..
kişi kendi bilinciyle değişime karar vermişse, buna aklı mantığı ve de duyguları karşı çıkmamış, “daha doğrunun” değişim olduğunu düşünmüşse
herhangi bir problem yaşanmaz!! ancak salt erkek (kocasi ) istiyor diye aklına mantığına uymadan değişim söz konusuysa sağlıklı değildir!!

-Bir anlık gaflette dalıp daha sonra pişman olacağına ,farklı,farklı görünmeye çalışmanıza da işarettir ..
Hepimiz hata yaparız bedelini de yine sadece biz kendimiz öderiz..

Düşünmenin ana gayesi ;yaptığımız işlerden dolayı bedel ödememek ve acı çekmemek. Bu bedeller bazen bir servete, bazen bir ömre bedeldir.
-Bazen düşünmeden konuşur,hareket eder!! her şeyi bir An da berbat ederiz, daha bunu düzeltmek için çok daha fazla düşünmeye mecbur kalırız.
bazısının telafisi mümkün,bazısının telafisi yoktur!!!

GIBBON diyorki; “Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.” Bir cezalı mahkum gibi düşünmek zorunda kalırız istemesek de...
Önce Düşün Sonra dövme yaptır..selametle...

Üst Alt