• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yüzük görmek

mavi

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm

Gönül Sızım abla nasılsınız görüşmeyeli, keyfiniz yerindedir inşallah.

Rüyamda tek taş ve evlilik yüzüğümü gördüm, takacaktım tekrar parmağıma... Tekrar bir araya geliyormuşuz sanki rüyamda...

Uzun zamandır rüya görmüyordum, bu rüyayada şaşırdım doğrusu. Sizce ne anlama gelir, yorumlarsanız çok sevinirim ablacım.

Allah razı olsun, teşekkür ederim şimdiden...

Sevgiler...:tamam:.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam, hosgeldin kardesim iyiyim, aklimda idin nasilsin? Nasil ve neler oldu? Yeni bir gelisme var mi?
Hayirdir insallah...
"Rüyamda tek taş ve evlilik yüzüğümü gördüm, takacaktım tekrar parmağıma" taktinizmi acaba ?
Rüyada yüzük görmek, iyiye işarettir.
Yüzük takmak, yeni bir işe atılıp çok para kazanmaya yorumlanır.
Nikah yüzüğü takmak güzel ve mutlu bir evlilik yapmak demektir.

Ayrica rüyada yüzük görmek; hacca gitmeye, itibarın artmasına, samimi dost ve arkadaşa işarettir.
Reyhan kardesim, bu evlilik konusunda, bosanma karari vermeden acaba son bir kez daha dusunup esiniz ile gorusseniz nasil olur du..
Yagmurdan kacarken doluya tutulmiyalim derim..
Hayirli Gunler...

mavi

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Aleykum selam Hosgeldin kardesim iyiyim Aklimda idin nasilsin? Nasil ve neler oldu? yeni bir gelisme var mi?
Hayirdir insallah..
"Rüyamda tek taş ve evlilik yüzüğümü gördüm, takacaktım tekrar parmağıma" taktinizmi acaba ?
Rüyada yüzük görmek, iyiye işarettir.
Yüzük takmak, yeni bir işe atılıp çok para kazanmaya yorumlanır.
Nikah yüzüğü takmak güzel ve mutlu bir evlilik yapmak demektir.

ayrica Rüyada yüzük görmek hacca gitmeye, itibarın artmasına, samimi dost ve arkadaşa işarettir.
Reyhan kardesim Bu evlilik konusunda ,bosanma karari vermeden acaba son bir kez daha dusunup esiniz ile gorusseniz nasil olur du..
Yagmurdan kacarken Doluya tutulmiyalim derim..
Hayirli Gunler...

Hoşbuldum ablacım. Rüyamı biraz düşündüm, yüzüğü takmışım hatta elime bakıyordum sevinerek :)

İnşallah yorumunuz gibi olur her şey.

Benim durumda bir gelişme yok aynı. Ablacım sağ olun çok yapıcı bir kişiliğiniz var inanıyorum buna iyi niyetlisiniz, herkese bir şans verilmeli kendi menfaatimiz için de belki iyi olur bu, ama inanın bunu anlayacak bir insan olsa şimdiye kadar kaç kere düzelmişti aramız. Çünkü siz msjlar atın dediğiniz de hep attım, aradım, konuşalım dedim ağlaya sızlaya ama geri dönmedi bile, vicdanlı bir insan olsaydı, çoktan dayanamazdı o kadar yazdıklarıma, söylediklerime, geri dön derdi. İmkansız bir hal aldı artık bu durum, geri birleşsekte ne ben mutlu olurum ne o, aklımızdan çıkmaz. Kavgalı gürültülü bitmedi ama onur kırıcı sözler geçti aramızda. Allah en hayırlısını versin inşallah, yani yapacak da diyecek de pek bişey bulamıyorum birleşmek için bir sebebimiz yok artık.

Bu arada çalışan biri değilim uzun zamandır, ama istiyorum çalışmayı, inşallah hayırlı bir işe girerim. Onun dışında tekrar üniversite sınavına giricem yıllar sonra, kendime daha çok güvenim gelsin istiyorum, bu konuda istekliyim de. Kendi ayaklarım üzerinde durabilmek, sil baştan yeni bir hayat istiyorum Allah'ın izniyle inşallah. Yaşadığım bu durum beni daha çok hayata tutundurdu aslında, her şeyde bir hayır vardır ya inşallah benim için böylesi hayırmış diye düşünüyorum.

Hacca gitmek ne kadar güzel olurdu benim için, aklıma gelir hep, inşallah hayırlı bir sebep verirse Rabbim ailemle gitsem, onlar da çok istiyorlar, ama tabi onların isteği, öncelikle nasip olursa bizi evlendirip öyle gitmek, bu konuda da inşallah hayırlısı olsun...

Sağ olun ablacım düşünceleriniz ve yorumunuz için...

Özlemçik

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüya da alyans ve nişan yüzüğü görmek

Selamün aleyküm izninizle rüyamı anlatmak istiyorum bırine anlattım ama anlamı bilen kimse yoktu aklıma siz geldiniz. Dün gece rüyamda tanıdiğim ama evli bir adam evimize gelmişdi evimizin biyerine bana süpriz olsun diye bir kutu saklamışdı bende bu kutuyu açtığımda 3 tane alyans nişan yüzüğü vardi ve her bir yüzük kendi kutularındaydı ben açıp bakmadım yüzük olduğunu anlamışdım bu yüzüklerin üstüne bembe gül yapraklarıyla örtülmüşdü yapraklara dokunup kokluyordum 3 yüzüğü alıp kimse görmesin diye saklıyordum bunun anlamı ne olabilir

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldin kardesim iyiki aklıniza geldim..
Hayirdir insallah..
Rüyada alyans taktigini görmek bekar ise evlenecegine evli ise bir çocugu olacagina isarettir.
3 tane alyans 3 nasip ve kismet..

Rüyada nişan yüzüğü görmek ;bildiğiniz birisi ile yakınlık veya arkadaşlık için arzu duyduğunuzu işaret etmektedir.
Bu rüya bilincinizin izolasyon hissinizi bastırmak için çalışıyor olabiliceğini gösterebilir.

"her bir yüzük kendi kutularındaydı "
Kapalı kutu, çok merak edeceğiniz bir şeyi simgeliyor.
"3 yüzüğü alıp kimse görmesin diye saklıyordum "
Sırlarınızi ifsa etmeyin..
Rüyada pembe gül görmek taze bir aşk ve yeni romantizm demektir. Yeni biriyle tanışmak yada halen ilişkiniz olan kişiyle bir şeyelere yeniden başlamyı işaret eder
lakin burada gül yapraklari var..

"yüzüklerin üstüne bembe gül yapraklarıyla örtülmüşdü "
güller yapraklarini döktugu mevsimdeki bir duygusal birlik ve nasip kismet diye yorumlanir..

Gül ağlar, bülbül ağlar, dil ağlar.Yürek Dua eyler..
Her Eylül, her yaprak dökümü
ile Kainat solar,sararir Sevdigine kavusur..

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada yuzuk gormek

Merhabalar. Nasilsiniz? Oncelikle,sunu soylemek isterim ki, geri donmenize cok ama cok sevindim. Sizden kuzenimin ruyasini yorumlamanizi rica edecekdim.
Ruyasinda altin bir parmakligi parmagina takiyor, sonra o parmaklik yuzuge donusuyor. O da Hayir, ben onu seviyorum. Bu yuzugu istemiyorum. Servetiniz sizin olsun deyip baska bir kiza veriyor. Sonra da kosa-kosa yuksek daglara cikiyormus. Kendisi okulu yarim birakmis,18 yasinda.Lutfen,yorumlar misiniz?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Allah RAZI olsun..Benim icin de bu Forum ve sizler cok özelsiniz...
Hayirdir insallah..
Rüyada yüzük görmek duygusal bütünlük, evlilik, süreklilik ve taahhütlerini yerine getirmekteki başarınızı ifade eder.
Eğer parmağınıza yüzük takarsanız bu yeni bir ilişki ya da mevcut ilişkinizde başarılı olmak için çaba gösterdiğinizi gösterir.
Rüyada yüzükler aynı zamanda sadakat, idealleri, sorumluluklar veya inançları temsil eder.
Lakin, bu arkadasiniz bu tur iliski ve sorumluluga HAZIR olmadigina delalettir...

Rüyada dağ görmek genelde hayra yorulur.
Bir dağa ciktığını gören kimse, çok büyük emek vererek, kendi gücüyle hedefledigi seylere ulasacak demektir...
Allah'in izni ile ayrica dağ güvendigi, yaslandigi, vefali bir dost ve sevgilidir..

Şimdi olacak bir şey yarına kalmaz, yarına kalacaksa bugün olmaz. Bütün mesele hazır olmakta.
Kader ertelenmez, geciktirilmez ya da öne alınmaz.
Herşey zamanında ve yerinde olur. Hani derler ya insan kendi şansını kendi oluşturur diye. Eğer bir şans geçecekse elimize bu kaderimizde vardir...
Biz kendi yolumuzu kendimiz çizebiliriz belki ama hangi yolu seçeceğimiz kaderimizde var. Her şeyin bir planı var, mükemmel bir düzeni...
Hic Kimse hic bir şeyin gerçekten sahibi değildir.
Zamanı gelir ve gideriz. Ardımızda hiç bir şeyi götüremeden. O gün gelene kadar biz burada sadece misafiriz ve misafirlikte önemli olan iyi anılmak gittiğimiz yerde.
O yüzden öyle yaşamalı ki insan kaderini güzel kılmalı.

Ne yaşayacağımız belli belki bu dünyada;
ama önemli olan seçimlerimizle yaşadıklarımızdan tertemiz çıkmak. Herşeyi doğru yapmaya, dürüst olmaya çabalamak...

Bütün mesele hazır olmakta... Kaderimiz bize hazır olduğumuz şeyleri yaşatsın. Hazır olduğumuz herşeyi güzel yaşamak kaderimiz olsun...
Her kes kendi kaderini ve nasibini yasar... Hic kimse baskasinin nasibini, kismettini elinden alamaz..
Hayirli gunler...

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Çok teşekkür ederim. Hayırlı günler

Üst Alt