• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada yüzük görmek

hayrım

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm...Geçenlerde rüyamda sevdiğim kişiyle aramızda yüzük taktık,yakın arkadaşı kesti kırmızı kurdeleyi,başka kimsede yoktu zaten.Yüzük alyanstı tam altın rengi değildi açık sarıydı beyaz altına benziyordu sanki.Üzerinde de küçük küçük gül desenleri vardı,taşlı falan değildi.Yüzüğüde benden habersiz almıştı.Hayırdır inşallah....(Bu arada biz ayrılmıştık,ben düzeltmeye çalışıyorum ve uğraşıyorum tekrar başlamak için.Yorumunuza katkısı olur diye söylüyorum,şimdiden çok teşekkürler.)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam..
Hayirdir insallah.. Allah cc. Yar ve yardimciniz olsun. kardesim duygulariniza yenilmeyin herseyin sadece HAYIRLI olanini isteyin...
belkide boyle bir seyin olmasini o kadar cook arzuluyorsunuz ki bilincalti da olabilir...

Rüyada yüzük görmek duygusal bütünlük, süreklilik ve taahhütlerini yerine getirmekteki başarınızı sembolize eder.
Eğer parmağınıza yüzük takarsanız bu yeni bir ilişki ya da mevcut ilişkinizde başarılı başarılı olmak için çaba gösterdiğinizi veya taahhütte bulunduğunuzu gösterir.
Ruyada yüzükler aynı zamanda sadakat, idealleri, sorumluluklar veya inançları temsil eder.

Kurdele ;Evlilik, nişan, doğum, kısmet olarak yorumlanır...
lakin KIRMIZI ;tartisma,gam, kederdir...

arayi düzeltmeye calisiyorsaniz kurdeleyi kesen arkadasindan yardim isteyin...
cunku kesmeye vesile olan..ins birlesmenize de vesile olur..
Hakkinizda Hayirlisi kardesim hayirli aksamlar...

Ayşe3535

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Yüzük Görmek

Selamlar, ben rüyamda 2 yüzük vardı parmaklarımda biri mavi biri yeşildi. Sonra parmaklarım arasında baktığımda düşmedi ama birden yok oldular, parmaklarımda görmedim. Bana bu rüyamı yorumlarsanız sevinirim teşekkürler. (ev hanımıyı yaş :43) yorumlarsınız çok sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı Günler.ALLAH'IN Selamı Rahmeti ve Bereketi Üzerimize Olsun İNŞAALLAH.
burada yaş :43 profilde yaş 25 yaziyor ..
her çelişki,insanda güvensizlik duygusuna götürebilir..
aynen rüyanizda ki gibi 2 yüzük vardı..iki dünya ,iki karar arasında sıkışıp kaldığınız gibi...

Hayirdir insallah..
Rüyada yüzük görmek ; duygusal bütünlük, süreklilik ve taahhütlerini yerine getirmekteki başarınızı sembolize eder.
Ruyada yüzükler aynı zamanda sadakat, idealleri, sorumluluklar veya inançları temsil eder.

mavi yüzük;özgürlük, yeşil yüzük:huzur
Yüzüğünüzün çalındığını veya kaybolduğunu görmek; işlerinizde sıkıntıya düşeceğinize ya da sevdiğiniz bir kimseden geçici olarak ayrılacağınıza;
yada huzur ve özgürlüğünüzü Geçici bir süreliğine kaybetmeye,yok olmasina delalettir..
Hiç bir şeyin değerini bilmiyor ! Şükr etmiyoruz !!bazı şeylerin değerini anlamamız için İlla kaybetmemiz mi lazım ?
Selametle hayra kalin...

Ayşe3535

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür Ederim, Allah razı olsun inş daha hayırlara vesile olur her zaman dua ediyorum Allah büyük.

Üst Alt