• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yüzük hediye almak

aytuna

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yüzük hediye edilmesi.
Selamınaleyküm, rüyamda sarışın, güzel bir kız çocuğu hediye paketi içinde yüzük verdi. Yüzüğün taşı büyük ve taşında lale motifi vardı.Yüzüğü, sağ elimin yüzük parmağına takıyorum. Yüzüğü bana verirken sanki ben ona yardım etmişim onun karsılığında vermiş gibi bir şey söyledi. Ve diğer insanlardan farklı olduğumu (iyi anlamda) bunu bakışımlarimdan anladığını söyledi.
Şimdiden teşekkür ederim. Hayırlı günler, hayırlı Ramazanlar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, rüyaniz hayr Olsun.
Rüyada yüzük görmek;
Sizin gerçek hayatta duygusal bütünlük, süreklilik ve taahhütlerini yerine getirmekteki başarınızı ifade eder.
sahibinin sözüne sahip çıkma özelliği ile etrafı tarafından sevildiğini ve sayıldığını temsil eder

Rüyada Yüzük Hediye Almak;
'rüyamda sarışın, güzel bir kız çocuğu hediye paketi içinde yüzük verdi'
Birisine bir süpriz, bir iyilik yapmaya çalışırken kendiniz değerli bir meziyet elde etmeye yorumlanir..

Bu tür rüyalara “senaryo pozitif” denilmekte, kişinin kendini iyi hissetmesini sağlayan rüyalardır.
Bu tür rüyaları gören kişiler uyandıklarında kendilerini iyi ve mutlu hissederler. Rüyada hediye görmek iyi bir rüyadır, olumlu gelişmeleri, güzellikleri simgeler.

"Soğuk, lâlenin kalbini yakmalı ki, içinde gizlenen esmâ aşkını nazarlara döksün...
Çilesiz ruhlar ham yapılıdır, gelene sevinmez, gidene de üzülmez. Lâle kırağı görmeli ki, açsın..."
selametle
..

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Selamun aleyküm abla, rüyamda eşimle arabanın içindeyiz, önce bana güldü, sonra cebinden yüzük çıkardı..

Altın yüzüktü, üzerinde küçük küçük taşlar vardı, bunu sana aldım dedi....Ben de sevinçle taktım parmağıma ama yüzük çok büyük geldi parmağıma...

Tabirini merak ettim abla, yorumlarsan sevinirim......

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, rüyaniz hayr Olsun.
Rüyada yüzük görmek;
Sizin gerçek hayatta duygusal bütünlük, süreklilik ve taahhütlerini yerine getirmekteki başarınızı ifade eder.
sahibinin sözüne sahip çıkma özelliği ile etrafı tarafından sevildiğini ve sayıldığını temsil eder

Rüyada Yüzük Hediye Almak;
Birisine bir süpriz, bir iyilik yapmaya çalışırken kendiniz değerli bir meziyet elde etmeye yorumlanir..

Bu tür rüyalara “senaryo pozitif” denilmekte, kişinin kendini iyi hissetmesini sağlayan rüyalardır.
Bu tür rüyaları gören kişiler uyandıklarında kendilerini iyi ve mutlu hissederler. Rüyada hediye görmek iyi bir rüyadır, olumlu gelişmeleri, güzellikleri simgeler.

güzel bir rüyadır ve uyanık hayatta çok sevineceğiniz bir takım gelişmeler olacağını müjdeler. Bu evlilikte birlik, beraberlik yükselme, saygınlık elde etmek olabilir.

"ama yüzük çok büyük geldi parmağıma..."
Sakin bir zamanınızda oturup düşünün, olumlu,olumsuz taraflarınızı, yaşadığınız olayları, yaptıklarınızı ve yapamadıklarınızı, güçlü ve zayıf taraflarınızı. Sonuçta pozitif olanların fazla olduğunu göreceksiniz ve buna sevineceksiniz,ama yüksek beklentiler İçine girmeyin... eşiniz size seviyor ama ondan romantik,duygusal olmasını beklemeyin yoksa Hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz..Yaşadığın her hayal kırıklığın seni gafletten uyandırıp hakikatına ulaştıran bir basamaktır...selametle......

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Eyvallah, sağ olasın abla dediklerini kulağıma küpe yaptım bile...:)

Üst Alt