• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada zeytin ağacı görmek

leyl-i lal

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada zeytin agaci gormek
SELAMÜN ALEYKÜM. Rüyamda altı çamur olan zeytin ağaçlarının arasından geçiyordum. Geçerken bir tane yeşil zeytin aldım ve bir kere ısırdım. Sonra haram olacağı şüphesiyle geri attım. Yoluma devam ettim ve önünde çeşmesi olan ve pırıl pırıl suyu akan bir türbeye vardım. Çeşmeden su içtim ve çeşmenin yanında taş gibi bir yere yaslandım. Dua ederken türbeden bir kaç kişi çıktı. içlerinden alnına kadar siyah bone inen ve üstüne beyaz tülbent örten bir kadın üzerime eğilip beni kokladı. Anlaşılır anlaşılmaz bir şekilde "yalvar, yalvar" dedi. Bende "yalvarayım mı?" diye sordum. Kadın tekrar "yalvar" dedi. türbeye giremeden uyandım. Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim. Allah razı olsun böyle bir site açtığınız için.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyanizi dün gece gördüm amaaa yorumlamaya Manen, Ruhen hazır değildim!!Başarı, Mutluluk doğru zamanda doğru yerde olmaya bağlı değildir.
Başarı,Mutluluk sizin Ruhen, manen hazır olmanıza bağlıdır...

Rüyada Zeytin ağacı görmek ;
çok iyidir, bolluk, bereket, hayır müjdecisidir.
Rüya sahibi eğer iyi bir kişi ise, zeytin ağacı görmek nimetin çogalacağına işarettir.

Rüyada Zeytin görmek;
bir çok şekilde tabir olunur.
Rüyada sarı zeytin kedere işarettir,
Rüyada yeşil zeytin mal ,bereket ve kaybolan mala,duygulara işarettir,
Rüyada siyah zeytin mateme işarettir.
Rüyada zeytin yemek helal para kazanılacak demektir.

"bir tane yeşil zeytin aldım ve bir kere ısırdım. Sonra haram olacağı şüphesiyle geri attım. "
İnsanların helal ve harama dikkat etmesi, adalet ve Vicdan duygusunun var oluşuna işarettir..

Anladım ki, helaller ve haramlar iç içe geçmiş. Böyle olunca insanlar helal hayatın tadını alamıyorlar.
Harama da kolay kayıyorlar. aman kardeşim helal ve haram ve haram olan ilişkilere son derece dikkat ederek Hayat yolunuza devam edin ki
Rabbim karşınıza hayırlı nimet ve , lütüfler çıkaracaktır...

Yalvar güzel Allah'a. Huzuruna varıp da el açalım Allah'a ...
Dua edelim.. Ne oldu Bize! Biz dua etmeyi mi unuttuk ve unutturulduk.
Mana olarak her ferdin dilek ve arzularını Allahtan isteme noktasıdır. Sevgi ve paylaşma noktasında birbirimize yaptığımız yardımlar asliyetinde dua kelamının hakikatıdır.

Fakat acı bir gerçek vardırki insanlar istek ve arzularını,Allahtan isteme yada talep etme noktasında kelam ile insanlardan ,türbelerden ,şeyhlerden
yardım etmelerini ister oldular..
Hayır ve şer Allaha aittir. Hayır makamında istek sahibine Allah Yar olsun veya Yardımcın olsun denilebilir.bu temenni noktası nezaket ve kelamdan ibarettir.

Asıl olan dua ne demektir.mana olarak Allahın huzuruna çıkıp derdini anlatmaktır.
Allahın huzuruna çıkan kişinin Allah taleplerini hak nasip konusunda inceler ve hak ettiğini talibe verir hiç şüphe yokki Allah cc. adildir,her şeyi bilen ve gören,kalbimizdeki acımızı da en iyi bilendir..

Dua hayal alemindeki bir arzunun zahire inip hakikat olmasından ibarettir.kişiye bu noktada Allahtan gayrı dost yoktur. Kişiye yardımcı olacak akıl ,kalp. Ve nefsidir.

Bu üçlü karanlık ,gaflette olursa bir konuda ne kadar kişiyi ileri götürebilir ki..?
Burada ihlas kişiye isteğinde yön verirken. Konuya olan inanç ve imanı hakikatı aydınlığa çıkaracaktır.
Dua mana olarak Allahın kendisine yazdığı kaderi rıza makamında sabretmektir

Ben kederimi ve hüznümü sadece Allah'a söylerim... Ben derdimi ne dostuma söylerim, Nede düşmanıma... Zira; Dostum üzülür.
Düşmanım sevinir...Beni en iyi Rabbim anlar ve bilir...

https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/34295-ne-oldu-bize-biz-dua-etmeyi-mi-unuttuk.html

cglaa16

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum.. bende ruyamda bir zeytin agaclarinin bulundugu tarladaydim, biri tirmanmisti zeytin agacına bana 1 siyah zeytin verdi, bende yedim. Daha sonra sizin miydi bu agac dedim, haram olabilecegini dusunup degil ama sahibi yok dedi bende kendimi ben almadim ki o verdi diye rahatlatmaya calisiyordum.. simdiden tesekkurler hayir olsun insallah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
iyi insan olmak... Kalbinizi, gönlünüzü, vicdanınızı nefsininizin bahaneleri ile susturamazsınız.
İçinizdeki müftü sizi devamli ikaz eder Ya Hu..NE OLMAK İSTEDİĞİNE KARAR VER ARTIK...

Rüyada Zeytin ağacı görmek ;
çok iyidir, bolluk, bereket, hayır müjdecisidir.
Rüya sahibi eğer iyi bir kişi ise, zeytin ağacı görmek nimetin çogalacağına yada çocuğa işarettir.

Rüyada Zeytin görmek;

bir çok şekilde tabir olunur.
Rüyada sarı zeytin kedere işarettir,
Rüyada yeşil zeytin mal ,bereket ve kaybolan mala,duygulara işarettir,
Rüyada siyah zeytin mateme işarettir.
Rüyada zeytin yemek helal para kazanılacak demektir.

İnsanların helal ve harama dikkat etmesi, adalet ve Vicdan duygusunun var oluşuna işarettir..

Rüyada zeytin sizin ise yemek;
helal para kazanılacak demektir.

Rüyada zeytin sizin degil ise yemek;
haram ,faizli para demektir. Allahu ALEM..
Helal rızkın ve haram rızkın ne zaman ve nereden geleceği ve ne şekilde imtihanımız olacağını hiç belli olmaz.selametle..

cglaa16

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah hayirlara cikarsin insallah haram para yemeyiz.. su kredi kartlarini kullanmaya basladik ve vicdanim hic rahat degil kendimi hep esim kullaniyor ben uyariyorum nasilsa diye rahatlatiyorum ama rahatlamiyor iste ruyalada olsa cikiyor.. Rabbim helalinden kazanip helalinden yemeyi nasip etsin..

Üst Alt