Rüyadan aldığım ders

birsen

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm. Bunu niye paylaşıyorum bilmiyorum ama içimden bir ses bunu paylaşmamı söylüyor. Bu gece Rüyamda öleceğimi görmüştüm yere yığılıp kalmıştım. Üzerimde korku hakimdi Allahım diyordum affet merhamet et. Kılmadığım namazlar yapmadığım iyilikler beni çok pişman etmişti. Ümidim vardı ama dediğim gibi korkuyordum ve aşırı pişmandım. Sonra uyandım ve şükrettim Allaha. Sanki gerçek gibiydi kötü olmuştum. Ama baktım ki hayattayım O zaman Hala benim için şans vardı. Sonra Ben ne mi yaptım? Yine namazımı kılmadım bu rüyayı görmeme rağmen. Ve o akşam Elime kaynar su döküldü canım o kadar yandıki anlatamam. Elimin her yeri yanmıştı ve canımın yanmasından ötürü ağlamaya başladım. Hastaneye gittim. Hem ağladım hem düşündüm elimi yakan bu kaynar su canımı ne kadar yaktı, peki ahirette gireceğim ateş ne kadar yakar beni diye düşündüm. Ben böyle yanmak istemiyorum dedim. Açıkçası Allah bana iyi ders verdi. Ben artık boş bir hayat yaşamak değil. İslamla olan bir hayat yaşamak istiyorum. Bu korku bu acı bana fazlasıyla yetti.

Üst Alt