Selamun aleykum ben acizane bir konuda fikirlerinizi ogrenmek istiyorum mumkunse?
Ruyalar hakkinda bir cok kitap, yazi okuduktan sonra bunlari yazmaya karar verdim..
Rüyalar, insanlara manevî alemlere pencereler açan birer realitedir...
Sürekli maddî hayatla meşgul olmaktan yorulan insanlar, rüya ile manevî alemlere seyahat etmekle
istirahat etmiş olur.
Peki gordugumuz bu ruyalari nasil yorumliyacagimizi sorsam bu konuda fikri olan var mi acaba?
Benim acizane dusuncem..'
'Rüyayla amel edilmez. Rüya ve ilhamla elde edilen bilgiler dinin bir emri gibi kabul edilmemeli...
Rüyalar ve ilhamlar birer ikazdır, irşattır. Bağlayıcı ve zorlayıcı olamaz...
fakat benim dedigim insan hayatinda hic bir sey tesaduf..sebepsiz ve hikmetsiz degildir..
Gordugumuz ruyalar bile...
Evladligimi bir Ruyadan etkilenerek aldigimi soylesem.. inanirmisiniz..
ve her ruya Sadece kendi Sahibine aitir..
Yani Ayni ruyayi farkli kisiler farkli mekan ve konumlarda gorduklerinde tabirleri de farklidir..
Goren kisinin yasi, medeni hali, cinsiyetti,O An icinde bulundugu ruhsal maddi ve manevi durumu da goz onune alinmali der bu Fakir...
Bu ayni psikolojide insani hipnotizm ederek bilincaltindaki..olayi vicdan aynasinda gormek ve gostermek gibi..
O yuzden her ruya ayni sekilde tabir edilemez..
Bazen aynı rüyayı değişik insanlarda görebilir, ancak her insanın ruhu ve manevi dünyayı anlayışı, yaşamı farklıdır. Bundan dolayı da yorumu özünden bir şey kaybetmese bile yorumu ve yansıması farklı olur...
Zaman zaman başkaları ile ilgili rüyalar da görebiliriz; bizi hiç ilgilendirmeyen bir rüya, bir başka bir başka yakınımızı ilgilendirebilir.
Rüyaları yorumlarken tarafsız olmak, duygulara kapılmamak, karamsarlaşmamak gerekir...
Bu arada rüyada sadece bir şekil veya olayı değil, her şeyi birlikte yorumlamalıdır...
Rüyadaki renkler ,ortam da büyük önem taşır.
Hipnotizm olayinda da boyledir!
Rüyada görülen bazı insanlar tanıdıksa, adlarına da dikkat edilmelidir. Bu adların anlamları da yaklaşan bir durumu haber verebilir.
Deep Not;Ben bu konuyu kendi fikir ve gozlemlerim sonucu yazdim.. eger Foruma uygun degil ise silinebilir.. tsk.