Rüya görüyorum, gündüz ve gece,Kendimi hiç bilmediğim yerlerde buluyorum...Bazen de istanbulun bir yerindeyim....
ezanlar okunuyor..istanbulun yagmuru altinda islaniyorum.. yagmurdan kacmak icin buyuk bir camiye siginiyorum..
Bazen huzuruluyum, bazen huzursuz...
Bir bakmışım acı çekiyorum, yada mutluluk içindeyim....
Rüyalarımı kavramaya gücüm yetmiyor...
Anlamlar ve yüzler, farklı farklı.Rüya görüyorum bir gece yarısı. Yanlız ve ıssız bir Gurbet yerindeyim.
Kıvranıyorum. Bağırıyorum. Ama kimse beni duymuyor...
Duyan yok bağırışlarımı.Her yer karanlık, ıslak ve soğuk.Bu rüyadan çıkmak istiyorum...
kurtar Beni Allahim diye sessiz cigliklar ile Rahmana sesleniyorum..Kurtar Beni Allahim!!
ve bir anda zaman..mekan degisiyor..artik
Her yer sımsıcak, gökyüzü masmavi...
Yeşil çimenlerin, açan bahar çiçeklerinin kokusu var burnumda...
Ilık bir akşam meltemi esiyor. Ben gökyüzüne bakıyorum.İşte huzur bulduğum yer orası...
burasi benim dogdugum Ana Vatanim anamin evi yanibasinda...
Annemi goruyorum uzum asmalari altinda elinde tesbih dillinde kur`an bana gulumsuyor...
O masmavi gozleri bir baska guzel yuregimi isitiyor o an..
Acı yok, soğuk yok, sadece huzur var.
Güzel rüya hiç bitme ne olur.Bir bakıyorum, sevginin kollarında..Ana kucagindayim...
Beni teselli ediyor ..İşte hayellerimdeki sevgili...
merhametli.. anlayışlı, sahtelikten uzak.Hep orada onunla kalmak istiyorum.
çocuklukluk düşlerime gidiyorum...
Mutlu, huzurlu, neşe dolu bir oyundayım arkadaşlarımla.Beni yeni oynadıkları bir oyuna çağırıyorlar.İçleri sımsıcak, çocukça sevgi dolu.Yine hep orada onlarla kalmak istiyorum..
elimde kuru bir ekmek parcasi ayagimdaki yirtik terlikler bile bir baska gozukuyor O An.. ve Sabah oldu Gun dogdu ve Ben Yine Gurbet Diyarinda Yanlizligim ile uyaniyorum..