• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyamda Allah ve Muhammed isimlerini görmek

klckenan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
1. rüya :) selamünaleyküm arkadaşlar ben rüyamda gökyüzünde bir çadır gördüm çadırın giriş kısmından dışarıya ışık sacılıyordu öyle bir ışıktıki anlatmak imkansız gibi daha sonra o ışıgın karşısında yıldızlardan ALLAH VE MUHAMMED isimleri yazılmış olarak gördüm sonra birden gök yüzünden kartanesi gibi küçük küçük ışık parcacıkları gokulmeye başladı sonra azrail aleyselam geldi tabiki ben onu görmedim canımı almaya başladı ruhum yavaş yavaş bedenimden çıkarken ben dizlerimin üstüne çöktüm ve ALLAH'a dua ettim canımı alma annemi ve babamı sonkez göreyim diye birden ruhum tekrar bedenime girdi ve uyandım ruyamı yorumlarmısınız bu rüyayı ben çok oldu göreli ama bir türlü anlamını bulamadım

2.rüya:) selamünaleyküm arkadaşlar bu rüyamdada üniversitedeki arkadaşlarımla camiden dışarıya çıkıyoruz camii nin önunde bir kuyu vardı arkadaşlarımdan biri bana dedi kenan bu kuyudaki su şifalı su bir hastalıgın varsa suyula oranı yıkadıgında iyleşiyormuşsun bende ayaklarıma baktım ayaklarım hep çamur kuyunun yanında çeşme vardı ordaki çeşmeden akan su ile ayaklaarımı yıkadım sonra kuyunun başına geldim birden suyun içinde Allah ismi yazıldı sonra silinde ve hemen peşinden Muhammed ismi yazıldı bende elimi suyun içine daldırdım birden elime bir çanak tabak geldi ve üstünde ALLAH VE MUHAMMED isimleri yazıyordu bende dedim bu çanak tabağı alıp eve götürecem ve tabagı yantarafıma bıraktım sonra ayaklarımı kuyunun içinde bulunan suya soktum ayaklarımın etrafından köpükler çıkmaya başladı sonra ayaklarımı çıkardım arkadaşlarıma dedim burdaki su kirlendi kuyunun yanında bir kol vardı o kolu çektiğinde su kuyudan boşalıyor yerine yenisi doluyordu bende dedim bu kolu çekeyim kuyuya yenı temiz su gelsin birden elimi kola attım arkadaşım dedi sakın indirme kolu yoksa elazığ su altında kalacak tabiki o söyleyinceye kadar ben kolu çektim birden her taraf sallanmaya başladı bende tabağı aldım arkadaşlala birlikte ordan koşaraak uzaklaştık buda benim gördüğüm ikinci rüya idi bu iki rüyamı yorumlarmısınız şimdiden teşekkürler ALLAH'a emanet olun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah
Rüyada Esma-ül hüsna, Allah’ın isimlerinden birini ALLAH VE MUHAMMED görmek, işitmek oldukça hayırlı bir rüyadır ..
doğru yolda ve yolunun aydınlık olduğunu gösterir. Büyük bir iç huzuru bolluk,mutluluk olarak yorumlanır..
Rüyada ışık görmek iyidir. Güneş ışığı refah; ateş ışığı acele haber veya sürpriz; şimşek ışığı ümit edilmeyen yerden iyi haber veya iyi şans;
kırmızı ışık samimiyet;yesil ışık murad ve bereket lamba ışığı umut; şafak ışığı başarı; meşale ışığı dindarlık; beyaz ışık ise zihin açıklığı anlamındadır...

her ruyanin cevabi yasantinizin icinde de oldugunu UNUTMAYIN...
Azrail as. gormek pek Hayirli olmasa da siz yinede HAYRA yorun..
bela musibette harama kendi hayattinizda ölüm korkusu yasadiginiza gaflet uykusundan uyanmaniz gerektigini yoksa ileride pisman olabileceginize yorumlanir...
Dunya ve ahirettiniz Hayattiniz daginik ve bir kAYIP icerisinde oldugunuza dair cok onemli bir Mesajdir...
Ölüme hazır olalım Azrail gelmeden tedbir alalım Son nefeste iman ile ölmeyi Rabbim cumlemize Nasip etsin

Rüyada dolu kuyu görmek gerçek hayatınızda muazzam bir zihinsel zorlanma hissi içinde olduğunuzu ve yardıma ulaşmaya çalıştığınız desteğe ihtiyacınız olduğunu gösterir.
Rüyada kuyu görmek;Hayat kaynak gecim kismet nasib.bereketi sembolize eder...
ayrica duygu seli yaşamakta olduğunuzu işaret eder. Yeni fikir yada bilgiye aç olduğunuzu başkalarına cesaret vererek onların bilgilerinden yararlanabileceğinizi ifade eder.
duygularınızı kontrol altına almak onları yönetebilmek için olağanüstü bir çaba içinde olduğunuzu bunu başaramazsanız önemli sorunlar karşılaşacağınızı işaret eder.

aksoylar27

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Allah Muhammed lafzı görmek

Rüyada Allah ve Muhammed yazısı yazmak, Rüyada Allah Muhammed isimlerini (lafzını) görmek islami rüya tabiri.
Selamun aleyküm
Rüyamda yüksek bir levha, tabela gibi birşeyin üzerine yıldızlı boyalar ile Allah ve Muhammed yazıyorum, aşağı inip geriye doğru çekiliyorum. Sonra arkadan yürekten sevdiğim bir kadın gelip eksik olmuş diyor, bende neyi diyorum. Kenarlarına ayet yaz süsle diyor, boyum yetmez diyorum. Beni eliyle kaldırıp yazmamı istiyor, yazıyorum yazarken de şöyle bir ses geliyor. Bu tıpkı bir çocuk gibi onu koruyup kollayacaksın diyor. Bu kadınla ilgili bir diğer rüyamda şöyle oldu cami avlusundayız. Küçük bir erkek çocuğu sizin işiniz olacak diyip şadırvana gidiyor. Bugun gördüğüm rüyada ise kadının evine bayram ziyaretine gidiyoruz ama yanımda bir kadın var onlarda misafir olan biri, bunu tanıyorum diyor. Bende tanımamazlıkdan geliyorum.
Şimdiden Allah razı osun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada Allah ve Muhammed yazısı yazmak;
hayırlı işler yapmak, hayır işlemek ,kalben huzur bulmak, iç huzuru bolluk,bereket mutluluk olarak yorumlanır..

en hayırlı rüyalardan biridir ve hayırlara işaret olup, maneviyat ve ilahiyat hakkındaki temiz duygularınızı ifade ederken aynı zamanda korunduğunuzu, bela ve musibetlerden uzak durduğunuzu gösterir. Allah ismi, Yüce yaradanın 99 güzel isminden birincisi olup tüm isimleri kapsar..Bu rüyayı görenlerin huzur bulduğu, uyandıklarında kendilerini çok iyi hissettikleri bilinen bir gerçektir.

"yürekten sevdiğim bir kadın gelip eksik olmuş diyor,"
Sizdeki ,hissi,vicdani, zaaf ve eksikliğe yorumlanir...

"boyum yetmez diyorum"
Boyunuzun yetişmediği bir yere her uzandığınızda, ayaklarınızın altına bir şeyler yada birisini koymaniz gerekli....
ben bilemem artık ailenizi mi, çocuğunuzu mu....

Mutsuz olup yaşamak çok zor .insan zamanla kendi yaralarını sarmayı öğreniyor.her insan bir tecelligah kapısıdır hüzünlü olduğum günler mutlu olduğum
günlerden o kadar fazladır ki !!yine öyle hüzünlü olduğum bir günümde yunus peygamberin duasını öğrendim.

La ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin. Allahım ben bana emanet ettiğin azalarıma nevsimle zulmedenlerden oldum.beni affet.
çok tesir altında kalmıştım gerçektende nevsim azalarım zulme götürmüştü zaten bizim en büyük hatamız bu değilmi ........

kadın yada erkek fark etmez. kuranda açık tebliğ var şöyleki. eş, sözlü, nişanlı farketmez ayrılık noktasına geldiğiniz kişilerle bağlarınızı bitirmeden başka ilişkilere asla kalbinizi açmayın eğer açarsanız yalan ve riyanın üzerine kurulan aşk yada hayellerinizde şeytan bir gün sizi rezil etmek için peşinizde.

şimdi sizin önünüzde bir sıkıntı var ama birde Allah var mutlaka Allah cc. sabırlı olursanız size ferah kapısını açıcaktır sabır umut ve ümitlerin bittikten sonrasıdır.
Allah cc. adildir hiç şüpheniz olmasın

RÜYADA BAYRAM ziyaretine gitmek ;
Zorlukların aşılacağına huzurlu bir hayata geçileceğine rahat ve bolluk içinde bir yaşama ulaşılacağına işarettir.

Bayram ziyaretti hali; genel olarak hayatın mat ve rutin akışı içerisinde yakalanan farklı bir iklimdir sanki.
Bayram gül yüzlü bir mevsim değişikliğidir ..
Bayram; bir farkındalık halidir. Sayısız ihsanları keşfetme ufkunda nezih bir soluklanıştır...bir kutlama, sevince gebedir!!

Pişmanlık duymak istemiyorsan O,işi yapmadan önce iyice düşün!!Sonra taşın...sonra bulunduğun makamdan aşağı inip geriye doğru çekilip;
bir de Görüntüye dışardan bakın
selametle..

Üst Alt