1. rüya
selamünaleyküm arkadaşlar ben rüyamda gökyüzünde bir çadır gördüm çadırın giriş kısmından dışarıya ışık sacılıyordu öyle bir ışıktıki anlatmak imkansız gibi daha sonra o ışıgın karşısında yıldızlardan ALLAH VE MUHAMMED isimleri yazılmış olarak gördüm sonra birden gök yüzünden kartanesi gibi küçük küçük ışık parcacıkları gokulmeye başladı sonra azrail aleyselam geldi tabiki ben onu görmedim canımı almaya başladı ruhum yavaş yavaş bedenimden çıkarken ben dizlerimin üstüne çöktüm ve ALLAH'a dua ettim canımı alma annemi ve babamı sonkez göreyim diye birden ruhum tekrar bedenime girdi ve uyandım ruyamı yorumlarmısınız bu rüyayı ben çok oldu göreli ama bir türlü anlamını bulamadım
2.rüya
selamünaleyküm arkadaşlar bu rüyamdada üniversitedeki arkadaşlarımla camiden dışarıya çıkıyoruz camii nin önunde bir kuyu vardı arkadaşlarımdan biri bana dedi kenan bu kuyudaki su şifalı su bir hastalıgın varsa suyula oranı yıkadıgında iyleşiyormuşsun bende ayaklarıma baktım ayaklarım hep çamur kuyunun yanında çeşme vardı ordaki çeşmeden akan su ile ayaklaarımı yıkadım sonra kuyunun başına geldim birden suyun içinde Allah ismi yazıldı sonra silinde ve hemen peşinden Muhammed ismi yazıldı bende elimi suyun içine daldırdım birden elime bir çanak tabak geldi ve üstünde ALLAH VE MUHAMMED isimleri yazıyordu bende dedim bu çanak tabağı alıp eve götürecem ve tabagı yantarafıma bıraktım sonra ayaklarımı kuyunun içinde bulunan suya soktum ayaklarımın etrafından köpükler çıkmaya başladı sonra ayaklarımı çıkardım arkadaşlarıma dedim burdaki su kirlendi kuyunun yanında bir kol vardı o kolu çektiğinde su kuyudan boşalıyor yerine yenisi doluyordu bende dedim bu kolu çekeyim kuyuya yenı temiz su gelsin birden elimi kola attım arkadaşım dedi sakın indirme kolu yoksa elazığ su altında kalacak tabiki o söyleyinceye kadar ben kolu çektim birden her taraf sallanmaya başladı bende tabağı aldım arkadaşlala birlikte ordan koşaraak uzaklaştık buda benim gördüğüm ikinci rüya idi bu iki rüyamı yorumlarmısınız şimdiden teşekkürler ALLAH'a emanet olun...
2.rüya