Esselamün aleyküm Siz değerli forum yöneticileri ve üyeler. Cumanız mübarek olsun diyerek rüyamı anlatmak isterim. Saygı değer hocam ben istihareye yattım. İlk rüyamda soğuk bir yer gördüm mahkeme gibi. Ama mahkeme de değildi. Bir masada oturuyordum birden içeri uzun boylu biri girdi masanın çekmecelerine baktı ve gitti. Bende birşey koydugunu düşünerek didik didik aradım birşey bulamadım. Daha sonra siyah sakallı birini gördüm cübbeliydi ama siyahtı güler yüzle tokalasıp selamlastık. İlk geleni de diğer siyah sakallıyıda tanımıyordum. Daha sonra masaya geçtim karşımda sanki makam sahibi biri, hakim gibi önünde kurani kerim vardı. Ben ona o ilk gelen adamın masamın çekmecesine büyü koydugunu söyledim, o da bana hayır o büyü değildi dedi. Daha sonra farklı bir rüya gördüm evimizin balkonu zemini beyaz fayans, balkonu yıkanmış ufak tefek nem var, hava acıktı, agzımda sıgara vardı balkona çıkacaktım annemse oglum bekle acele etme kurusun da öyle balkona geçersin dediğini hatırlıyorum. Kalktıgımda içim huzurluydu. Şimdi hocam ve değerli forum üyeleri biraz uzun oldu vaktinizi aldım hakkınızı helal edınız fakat ben bir evlilik yaptım istihareye yatma amacımsa kursta tanıstıgım bır bayan içindi. İlk gördüğüm rüyanın ortamı mahkeme ortamı gibi soğuktu, acık değildi ben onu ilk eşime yorumladım ikinci gördüğüm rüyaysa suanda evlilik düşündüğüm bayan içindi fakat net bir karar veremedim. Değerli hocalarım ve siz değerli forum üyeleri bana bu konuda yardımlarınızı beklıyorum. Allah hepinizden razı olsun. Allaha emanet olun. Saygılarla...