• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

ruyamda annemi gördum

yigit11167

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleykum ben 32 yaşında cam takma işlerini yapıyorum evliyim 3 cocum var rabiya 9 yaşında sıla 8 yaşında zehra 1 yaşında 11 senedir evliyim istanbulu biliyomusun ist yaşıyorum ben ruyamda annemi gördüm rüyamda bana sana madi anlamda yardım edemem dedi ben de ne hikmetse ona kızıp evden cıktım ve cocuklarım sonradan aklıma geldi onlarıda alırım yanıma biraz tuhaf bir rüya anlamı olabilirmi? gönül sızım bu kadar işinin arasın da bizim gibi insanlara vakit ayırdıgın için senden allah razı olsun sen cok iyi birisisin Allaha emanet olun saygılar selamlar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah ama anneniz rah.sag mi aranizdaki baglardan hic bahsetmemissiniz o yuzden genelleme bir ruya yapmaya calisacagim...

Kardesim icinde yasadigimiz olumsuz sartlar bizi cevremize ve sevdiklerimize karsi KIRICI yapmasin seklindede yorumlanir...
Bu yasadiklarinizin Ailenizin sucu yok..
hersey imtihan dunyasi..Birbirimiz ile imtihan edildigimizi UNUTMAYIN...
Haksiz yere Onlara karsi saldirgan ve kizginlik ile davranmayin..
Ozellikle kendi masum cocuklariniza karsi daha anlayisli ve merhametli olursaniz Merhamet edilene Merhamet edilir..
Anneniz her daim sizin icin Dua ve niyaz da bulunmakta..
Annelerin Duasi er gec bir gun Kabul olunur..
ama her seyin bir vakti ve zamani ve olgunlasma donemi vardir..
Rüyada bir kişinin annesini görmesi iyi ve kazançlı günleri belirtir.
Hayirli huzurlu ve sabirli gunler dilerim..

yigit11167

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleykum gönülsızım sizin Allah cele celaluhu butün günahlarınızı bagışlayıp afetsin inşalah siz hakikaten anlıyorsunuz ben anneme kızmıştım ve bana sözverdigi şeyleri madiyatsizlıktan yerine getirememişti öfkeyle sen ölsen bile ben hakımı helal etmem demiştim kadın günlerce aglamış onu cok üzmüştüm sonra özürdiledim afdiledim beni af eti 5 vakit namazında bana dua eder kendisi cok iyibirisi elinde olsa hertürlü yardımını esirgemez siz insan ruhundan cok iyi anladınız kesin siz cok iyisiniz annem 54 yaşlarında bütün islam alemine duacı 50 yaşından sonra kuranı kerim ögrenen annem selamunaleykum selametle Allaha emanet

Üst Alt