• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyamda baba oluyordum

watanim

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
hastahanedeydim annem bana baba oldun dedi iki oda gezdim üçüncü odaya girdiğimde annem kucağında bir erkek çocuğuyla yanıma geldi. emzirmeye başladı ben bekarım ve bir kız arkadaşım var o an kız arkadaşım aklıma geldi onu sordum anneme gelecek dedi çocuğu almaya çalıştım ilk başka annemi bırakmadı sonra annem çocuğu bana verdi rüyam bu yardımcı olursanız sevinirim.

watanim

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamınaleyküm hocam hayır olur İNŞALLAH
hocam ruyamda bir hastahanedeydim. Annem bana oğlum oldugunu söyledi apar topar iceri girdim iki oda gezdim ucuncu odaya girdigimde annem elinde bir bebekle geldi. Su an evli degilim ama su an konustugum kiz aklima geldi. Bir an evli oldugumu dusunup anneme onu sorum oda gelecek dedi. Sonra annem cocugu emzirmeye basladi. Almaya calistim ilk basta gelmedi ikinci seferde annem cocugu emzirmeyi kesi ve bana verdi sonrasinda uyandim yorumlarsaniz sevirim hocam ALLAHA EMANET OLUN.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm Selam hayır olur İNŞALLAH
Rüyada baba olduğunu görmek gerçek yaşamınızda beklenmeyen bir gelişme sonucu güç kazanacağınızı, sorunların üzerine daha cesur olarak gidip,
onları çözeceğinizi temsil eder.
tam olmak gerek herşeyde.. bütün ve eksiksiz.. "benim huyum bu" deyip kandırma kendini..
Allah vermiş sana en büyük cevheri..
sebepler ve olaylar korkunç derecede karmaşık bir kurgunun figüranları yalnızca.. acaba kurgu basit de biz mi karmaşıklaştırıyoruz..?
kendimizle çatışmamanın yolu kendimizi tanımaktan geçiyor.. ve doğru yolu bulmak da kendimizle çatışmayı bıraktığımız anda mümkün olabiliyor ancak..
hayirli geceler.ALLAHA EMANET OLUN.

Üst Alt