• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyamda babam vefat ediyordu

busram.

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Günaydın merhaba abla çok kötüyüm, rüyamda babam ölüyordu otosbusteydik hepimiz vardık. Babam ayaktayadı birden bişey oluyor cam fırlıyor, babama otosbuste dayım ve teyzemde var, onların elinde etler var kanlı kanlı. Eve gidiyoruz, bakıyorum, bagırıyorum, ağlıyorum anneme sarılıyorum, babam gelince öpmüycem mi onu diye bir sürü sey söylüyordum ağlıyoruz hiç gecmiyor aglamamız. Çok uzaktan tanıdıgım bir çocuk var onu görüyorum ne oldu sana diyor, babam öldü diyorum ona sarılıyorum aglıyorum ufak bir çocuk. Sonra ev cok kalabalık ama hala o etler evimizde bunlar ne diyorum dayımlar getirmiş kanlı. Çok daha fazla gördüm abla cok korktum hala ağlıyorum .ALLAH ım esirgesin. babam ve dayım 44 yasndalar babamın adı halim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Kardesim Hayirdir insallah..
merak etmeyin Allah-in izni ile babaniza bir sey olmiyacak..
Rüyada babasını vefat etmiş görmek, kötü bir habere işarettir. evdeki etlerde Gam, keder, SIKINTI.
aile ve Akrabalar arasindaki tartisma..yi sembolize eder..
ama unutmayin hersey gecici bunlarda gececek ins.. SABIR ve DUA ile Allah a yonelin..
bu size biraz da uyari mahiyettinde bir ruya..

Hayirli evlad istiyorsaniz Hayirli evladlar olun..
Anne Babanizi KIRMAYIN...
Anne ve babanız vefat etmeden önce onların kıymetini bilin. Onları baş tacı edin...Dualarini alin..

bir gun benim gibi hem yetim hem oksuz oldugunuzda
hele ki bir de Yetimlere annelik yapsaniz o zaman bir Anne icin evladinin yeri ve evlad icin anne ve babanin manasini daha iyi anlardiniz..
KAZANMA KUSAGINDA KAYBEDENLERDEN OLMAMAMIZ DILEGI ILE...
Hayirli gunler..

hatice etik

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada babamı ölmüş görmek

Selamünaleyküm;
Ben dün gece rüyamda babamı ölmüş olarak gördüm. Evdeyiz ve yatak odasının birinde yatağın üzerinde bir mezar var. Babam ölmüş ve o mezarda yatıyor. Mezarın baş kısmı açık ve babamın yüzünü görmüyorum ama kefenin çok az kısmı görülüyor. Ben yatağın dibine oturuyorum ve çok ağlıyorum. Bir süre sonra içeri gidiyorum. Aradan çok geçmeden annem babamın koluna girmiş onu banyoya götürüyor. Yani babam ölü ama dirilmiş. Bacakları yara içinde ve kan var. Anneme babamın bacaklarına ne oldu diye soruyorum. Annem:
- İnsanlar ölünce fazla etlerini kesip hayvanlara veriyoruz, diyor.
Sonra dehşetle uyandım, Rabbime dua ettim... Ama şu anda çok kötüyüm.Çok etkilendim bu rüyadan...
''Yorumunuz ve harcayacağınız emek için Allah razı olsun''...
Hayırlı günler diliyorum....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah..
Rüyada mezar görmek İnsanın iç dünyası manevi hayatıyla ilgili mesajlar verir Nefis Muhasebesi yapmanizi...Vicdan aynasindan kendinize bir bakmaniz icin bir uyari mahiyettindedir!!
Babanizi mezarda gordugunuze gore Hayirdir insallah..

İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada mezarlık görmenin üç tabiri vardır:
1-Üzüntü
2-Zindan hapis
3-Sıkıntı

Babanizin ve Sizin Hayatınızda birtakım karmaşıklıkların olacağı ve can sıkıntısına uğrayacağınız anlamına da yorumlanir..

ALLAH’ım.!
Bu günümüzün başını hayır ve iyilik
Ortasını kurtuluş
Sonunu ise başarı eyle...
Amin..selamet ile Hayra kalin guzel kardesim..

Herkesin kalbinde olanı, ancak gaybı bilen ALLAH bilir.
Gözünle görüp tevil kabul etmeyen kat’î bir malûmâta sahip olmadıkça, kimse için kötü düşünmeye hakkın yoktur!
Gözünle görmeyip, kulağınla duymadığın hususlarda kalbine gelen şüpheler şeytandandır!
Şeytan ise en fâsık kimse olduğu için, onu tasdik değil, yalanlaman gerekir.

Nitekim ALLAH Kur’ân’da şöyle buyurur: “Ey iman edenler! Eğer fâsık bir kimse size bir haber getirirse, onun içyüzünü araştırın; yoksa bilmeyerek bir topluluğa kötülük edersiniz de, sonra yaptığınıza pişman olursunuz. "
(Hucûrât, 6)

İmam-ı Gazali Hazretleri (rh)

Sû-i zan etmeyelim!
Ama bununla beraber sû-i zanna sebep olacak durumlardan da uzak duralım!
Yanlış anlaşılacak söz veya işlerden uzak durmak, hem bizim için, hem de etrafımızdaki insanlar için en selâmetli yoldur.
Hayirli gunler..

hatice etik

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm ablacım
Allah senden bin kere razı olsun.... Emeğine sağlık...
Hayırlı günler.

Üst Alt