• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyamda babamı gördüm

ozankv

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm,
dün gece rüyamda rahmetli babamı gördüm, bana ayrıldığım eşimin hamile olduğunu söyledi. Bende önce kızdım, nasıl olur diye. Hepimiz aynı evdeyiz eşimin odasına geçiyorum oğlumuzla beraber yatakta yatıyor. Sen hamile misin dedim, hayır değilim sen bana neden beddua ettin ben seni çok seviyorum dedi. Bende, ben sana beddua etmedim dedim. Sonra birbirimize sarıldık, eşim ağlıyordu. Daha sonra cebinden piyango bileti çıktı 1 rakamla büyük ikramiyeyi kaçırıyoruz yine ağlamaya başladık.

Allah razı olsun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam.. Hosgeldiniz Kardesim..
Rah. babanizin mekani cennet olsun.. evet Size dogruyu soylemis..
Ruyada hamilelik.. gecici gam, keder SIKINTILAR icinde oldugu...
Oglunuz ile ilgili bazi endiseleri var..
kardesim bilmiyorum gercekten cocugunuz var ise ve Cocuk annesinde ise sunu unutmayin..
Siz esinizden boşandiniz cocugunuzdan degil!!
Duygusal aci esyalarla degil, sevilen kisilerin özen ve destegiyle iyilesir..

Birçok karı-koca boşanma sonunda ‘eş rolü’ ile birlikte ‘anne-baba’lık sorumluluğunun da bittiğini sanıyor.
Oysa, boşanma süreci ve sonrası, çocukların anne-babalarına en çok ihtiyaç duydukları dönemi oluşturuyor.
boşanmalar sonrasında hangi tarafta kalırsa kalsın çocukların diğerini özlediğini, kendisini güvensiz ve sevgisiz hissettiğini UNUTMAYIN...

Çocuklar, hayat piyangosunun çok pahalı alınmış biletleridir.
Bu bilete büyük ikramiye vurması ya da boş çıkması sizin elinizdedir.
Çocuklar donmamış beton gibidir. Üzerlerine ne düşse iz yapar.
Çocuklara yüz değil, kulak ,Sevgi, ilgi vermeli...
Hayirli Gunler...

yılmaz1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm
rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim. Rüyamda babamla kavga ediyorduk. Bağırıyordum ona bir şeyler anlatıyordum ve bir sinirle elimdeki bir tepsi yemeği yere attım.Nedir bilemedim. Allah razı olsun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam Hayirdir insallah..
Rüyada Babayı görmek isteklerinizin gerçekleşeceğini, helal kazanca kavuşacağınızı gösterir..
Rüyada Babaniz ile kavga ettiğinizi görmek;genellikle iyiye yorumlanmamaktadır...gerçek yaşamınızda aksi giden işlerinizin sebebini sakin kafa ile araştırmanız gerektiğini temsil eder.
Anne, Babanizi suclamak ile hic bir yere varamaz!!çıkmaz sokağa girersiniz...
rüyada biriyle kavga ettiğini gören kişi o insanla bir görüş ayrılığına düşeceğinin ve bu nedenle tartışma çıkacağının göstergesidir.

Rüyalarımızda yaşadıklarımızla, gerçek hayatta yaşadıklarımız aynı mantıkla oluşur. Rüyalarımız nasıl zihnimizde yaşanıyor ise, gerçek hayatımız da zihnimizde yaşanır.
Günlük hayattaki sıkıntılarımız rüyalarımıza yansımaktadır. ....
Rüyalar günlük yaşamda yaşadıklarımızın bir yansıması şeklinde ancak çok farklı formlarda mana Aleminde oluşur..

Aileden herhangi biri ile babayı Kavga ederken görmek, ayrılığa delalet eder...
Baba Bedduası Almayın!! Babanın Bedduası Hayatınizi hep mutsuz ve huzursuz ,bereketsiz gecirmenize sebep olabilir..
selametle Hayra kalin.
Eşhedu en lâ ilâhe illellâh ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve Resûlü.

yılmaz1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Cok tesekkur ederim. Aslında babamla aramız su an guzel ama kardesimle kucuk bir tartisma yasadilar, ondan etkilendim galiba yorumunuz uzerine kardesimle de hemen konustum babamın gonlunu alsin diye. Tepsideki yemegi de yere attim ya kotu olmaz insallah selametle kalın hayir ve dua ile.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
"Tepsideki yemegi de yere attim ya kotu olmaz insallah "
Nimet Arapça olan cok geniş bir isim, sifat ve kelimedir..İyilik, lütuf, ihsan, Azık, yiyeceğe, içeceğe dair şeyler, Saadet, mutluluk,
Anne, baba, sevgi, dostluk, kardeslik,akıl gibi nimetleri de savurup ATMAYIN!!
kıymeti bilinmeyen, şükrü îfâ edilmeyen nimetler, elden alınır...

Bahar.zafer

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda babamı gördüm

Merhabalar bu sabah çok tuhaf bi rüya gördüm, sabah saatlerinde kendi memleketimde bulundugumu, erkek kardesimin yanımda olduğunu ve bana babamı göstermek istediğini onun yaşadığı yere götürdüğü gördüm ( bundan 6 sene önce annem ile babam boşandilar ve hala ayrilar biz annemizin yanında yaşıyoruz sadece kardeşim onunla arada sırada konuşuyor 6 senedir sesini bile duymadım ) Kardeşimle beraber bi sokağa girdik biz memlekette oturdugumuz bi apartman vardı oraya baktım orada olduğunu düşündüm kardeşim orası olmadığını daha ilerde olduğunu söyledi. Biraz daha ilerledikten sonra insaatin içinde küçük bi ev, küçük bi bahçesi var.İ lerledik ayna gibi yansıyan bişey vardı dışarda, ordan kendime baktım sonra kardeşim omuzlarimdan tuttu birşey anlatmaya çalışıyordu, ben onu dinlemiyordum bile, hemen babamı görmek istiyordum, ilerledim evin kapısını açtım tanimadigim insanlar vardı içinde, biraz genç insanlar. Eskiden memlekete amcamlarin evinde de oturmuştuk evin içi amcamlarin evi gibiydi, dışı öyle değildi ama içeriye devam ettim, kız erkek genç insanlar vardı. Sonra salonda gördüm onu, ayağa kalktı hem genclesmis hemde çok kiloydu, fiziksel olarak değişmesine rağmen tanıdım, ayağa kalkti önce 2 sn durdu sonra ağladı ben şok oldum, evin içi kokuyordu ev o kadar pasakliydi ki evin içinde iki koltuk bir televizyon vardı sadece. Bende kendimi kaybettim, sanki birini kaybetmiş gibi ağlayıp inlerseniz ya o durumda oldum ve canım çok yanıyordu, yere yığıldım ordaki bir kadın beni sakinlestirmrye çalışıyordu ve uyandım hala etkisindeyim.

Üst Alt