• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyamda babamı hasta gördüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm,
Gördüğüm bir rüyayı paylaşmak istedim. Hayır olsun inşallah.
Beş dakika kadar dalmıştım ve hemen bir rüya gördüm. Rüyamda babam bayılıp yere düşüyordu. Annem bu duruma çok panik oluyor. Bende ona sakinleşmesini babamın iyi oldugunu söylüyorum. Ama babama bakınca renginin çok solgun oldugunu görüyorum. Kolonya koklatarak babamı kendine getirdim ve annemle birlikte koluna girerek odasına kadar götürdük. Yürürken sendeliyordu. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam..Hayirli Geceler..Hosgeldiniz kardesim..
Rüyada Babayı görmek; isteklerinizin gerçekleşeceğini, helal kazanca kavuşacağınızı gösterir,
Rüyada babasının hasta olduğunu görenin, başı ağrır.
Zira baş, baba mevkiindedir...
Rüyamda babam bayılıp yere düşüyordu..acaba yüzüstü mu yoksa sırt üstü mu düstü ?
bunu yazdiktan sonra ins.yorumlamak isterim...
Ne kadar beklediğinize, kabınızın ne kadar geniş olduğuna bağlı...
Selametle hayra kalin..

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Tekrardan Selamün Aleyküm,
Rüyamda babam yere sırt üstü düşüyordu. Ama uzun süre öyle kalmadı. Kendine geldi ve yerden kaldırdım. Hayırlı günler diliyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Kardesim..
Ruyaniza Hayirdir ins. deyip Rabbim Hayra cevirsin..
Rüyada Babayı görmek; isteklerinizin gerçekleşeceğini helal kazanca kavuşacağınızı gösterir
Rüyada babasının hasta olduğunu görenin başı ağrır.
Zira baş baba mevkiindedir...
Rüyamda babam bayılıp yere düşüyordu..
Yüzüstü düşmek:
Dünya ve ahirette ziyan edenlerden olmaya,delalet eder.
Bu bir uyarı rüyasıdır, tövbe ve dua ile Allah'tah - c.c.- yardım istenmelidir... lakin babaniz yere sırt üstü düşüyordu..
Yusuf as. kissasini hatirlayin...

Hz.Yusuf çok yakışıklı bir köleydi.Hanenin sahibesi Züleyha ona vurulmuştu ve onunla birlikte olmak eskilerin tabiriyle nefsinden ram almak istemişti.
Yusuf ise böyle bir şeyi asla yapmayacağını söyledi.
Buna rağmen Züleyha ona doğru hamle etti ve Yusuf elinden kaçtı.Bu tavrı sindiremeyen Züleyha bağırmaya başlayarak Yusuf'un kendisine tecavüz etmeye kalkıştığını söyledi.
Bunun üzerine hanenin sahibi Aziz sözüne güvenilir bir zatı çağırdı.Bu zat Yusuf'un getirilmesini söyledi.
Eğer Yusuf'un gömleği önden yırıtılmışsa Züleyha'nın dedikleri doğruydu fakat gömlek arkadan yırtılmışsa Züleyha'nın Yusuf'a saldırdığı aşikardı.Yusuf geldiğinde gömleğine baktılar,arkası yırtılmıştı ve Züleyha'dan kaçmaya çalışırken yırtıldığı açıktı.

hikayede biz Yusuf dünya ise Züleyha'dır.Dünyayı ele geçirmeye,mal biriktirmeye,zengilik için hırsla çalışanlar bunları elde ettiklerinde bedel ödememiş değildirler.Onların ödediği en büyük bedel;kendilerinden mahrum olmaktır.

Ruyanizin yorumu da Babaniz gecici bir sure bir insanin ihanettine, iftiraya veya aldatmasindan dolayi hepiniz biraz SIKINTI yasiyacaksiniz..ama bu gunlerde gececek
ve O cook daha güclü bir sekilde Hayattiniza ins. devam ettirmeniz seklinde Yorumlanir.. Allahu Alem..

insan sırtti en guclu olan yeri ve toprak ta guc, kuvvet, bereketir.. iki gucun birlesmesi..gerekli...
selamet ile hayra kalin...

sonerkrmz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda babamı gördüm

Öncelikle selamın aleykum. Allah cc tüm Müslüman aleminin Ramazan ayını mübarek eylesin. Sorum şu , rüyamda babamı sinir hastası olarak gördüm. Bi vakit sonra ölecekti. Fakat sonra uyandım. Bu ne anlama geliyor. Cevaplarsanız çok mutlu olurum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Allah RAZI olsun..Sizinde Ramazan ayınız mübarek olsun..
Günlük hayatta yaşadığımız öfke ,sinir duygusunun büyük bir kısmı kaynağını kişiler arası çatışmalardan alır.
İletişim becerilerini bilmemek kişiler arası çatışmaların ortaya çıkmasında önemli bir etkendir.
Karşımızdakini aktif bir şekilde dinleyebilmek, kırıcı ve saldırgan olmadan kendimizi ifade edebilmek her ne kadar kolay gibi görünen beceriler olsa da insanlar günlük hayatlarında bu becerileri kullanamamaktan kaynaklı çatışmalar yaşar...ve sinir hastasi olmaya kadar ilerliyebilir..
Sinir, acımasız bir efendi olabildiği gibi sadık bir köle haline de dönüştürebiliriz..

Hayirdir insallah..
Rüyada babasının sinir hastasi olduğunu görmek;sinirlerinize hakim olun.. sinirlenince kendinizi ve sevdiklerinizin canını acıtip
başınizin ağrıyip sorunlara girebileceginize delalettir Zira baş baba mevkiindedir...

sinir bozukluğu diye bilinen durum, genellikle stresin ve çeşitli birikimlerin sonucu ruhsal rahatsızlıklarla ortaya çıkan bir tür tepkisidir...
sinirinizi farkli sekilde farkli yerde spor veya bir hopi ile cikarmaya calisiniz..aksi taktirde sağlığınızın ve hayatınızın kötü olacağına işarettir.
ayrica günlük yaşamınızda büyük bir yalnızlık çektiğinize veya çevreniz tarafından ölzellikle babaniz tarafindan anlaşılamadığınizi düşündüğünüze işarettir.
Öfke ve siniriniz sizi kontrol etmeden, siz onu kontrol altina ALIN..!!

Ünlü Filozof Aristo öfkeyle ilgili şöyle demiştir: “Herkes kızabilir, bu kolaydır; ancak doğru kişiye, doğru ölçüde, doğru zamanda,
doğru nedenle ve doğru şekilde kızabilmek, işte bu kolay değildir.”

Gandhi düşüncenin insan yaşamı üzerinde etkisini fark edip şöyle söylemiştir:
“Düşüncelerinize dikkat edin, duygularınıza dönüşür, duygularınıza dikkat edin, davranışlarınıza dönüşür, davranışlarınıza dikkat edin alışkanlıklarınıza dönüşür,
alışkanlıklarınıza dikkat edin karakterinize dönüşür, karakterinize dikkat edin kaderiniz olur.”
kardesim asagidaki yaziyi okursaniz ruyanizin yorumunu ins.daha iyi anlarsiniz.. Hayirli gunler..

By.ali35

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Babama hasta gördüm evde de timsahlar vardı

Selamun aleykum, benim babam cezaevinde, çıkmasına az kaldı. Rüyamda babam çıkmış işe başlamış, kardeşimle babamın iş yerine gidiyoruz babamı göremeyince soruyoruz ordan birine. Diyolar ki babanız arkada bugün altıncı krizini geçirdi, arkaya geçiyoruz bakıyorum babam yatakta dizleri üstüne çökmüş sağ dizi yara içinde.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam,Rüyaniz hayr olsun
Rüyada görülen hastalık İbn-i Sina için pek hayırlı ve olumlu bir şekilde yorumlanmaz,
stress,sıkıntı ,darlanma olarak yorumlanir..
bazende Rüyada babasının hasta olduğunu görenin, başı ağrır.Zira baş, baba mevkiindedir...
Rüyanız gerçek yaşamınızda babanız hakkında bazı endişeler, korkular, yaşadığınızı ifade etmektedir.
insan, Kendinizi Değiştirmedikçe,kendini düzeltmedikçe hep aynı şeyleri yaşar..

Rüyada timsah görmek;
günaha, harama, korkuya ,zalime ve haram kazanca, işarettir.
bazen de Hile, ihanet ve gizli içgüdüleri ifade eder. Olaylara başka bir açıdan bakmanız gerektiğini işaret eden bir uyarıdır.
Timsahlar, aynı zamanda kalın derili olup, duyarsızlığı gösterirler...
duyarsız insanlara karsi cok hassas, duygusal ince fikirli olursaniz en cok da kendinizi acitirsiniz..
Ya kendinizi,değiştirin!!Ya da çevrenizi...timsah gözyaşlarına kanmayin bu gunlerde biraz daha tedbir, temkin ve dikkatli olun..
ALLAH c.c.DOĞRULARLA BERABERDİR...

E

efeca23

Kayıtsız
Misafir
Rüyada babanın hasta olduğunu görmek

Selamün aleykum ben rüyamda babamı çok hasta olduğunu gördüm, yataktaydı. Bütün aile yanındaydık, herkes ağlıyordu.
Rüyamdan hatırladığım bu kadar. Yardım ederseniz çok mutlu olurum, şimdiden teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt