• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyamda kalabalık yaşlılar görmek

meleksi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm
ben rüyamda oturduğum binanın önünde erkekli bir kalabalık gördüm ve kalabalık bir yaşlı gurubu merdivenden çıkıyolardı eve doğru ben ise çarsıdan gelip hiçbirsey olmamış gibi acaip hareketler yapıyordum sonra kardeşimi çağırıyorum o kalabalık içinden konusuyorum gülüyorum..ayrıca ablam geliyor yanıma o an saçların ne kadar uzamış diyorum..arkamı döndüğümde karsıda eski sevgilimi görüyorum bakışıyorz çekiyor gözünü sonra..ve ertesi günde kendimi ruyamda çok halsiz gözlerim mor sanki son nefesimi veriyomuşum gibi bir halde görüyorum

melek
yaş 35
samsun
öğrenci

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz Kardesim.. Ruyaniza Google den bakip yorumlamiyacagim...
Melek Kardesim Rabbim her insani ozel bir hizmet icin ozel bir Sifat ile yaratmistir..
öğrenci oldugunuzu yaziyorsunuz ne okudugunuzu bilmiyorum ama Yaslilar, cocuklar ile ilgili bir meslek secersiniz insallah...
cunku bu tur isler insana dunya ve ahirettini de kazandirabilir ama ayni zamanda da kaybettirebiilir..
Kazanma kusaginda Kaybedenlerden olmamak dilegi ile...
rüyada kalabalık yaşlılar görmek ;gecici SIKINTI, hastalik, BIKKINLIK..yorgunluk halsizlik seklinde yorumlanir Allahu Alem..
Kendinizi sürekli yorgun hissediyorsanız, Hayattin sizi fazlasıyla zorladığını düşünüyorsanız.. demek ki artik bazi seyleri degistirmenin zamani gelmistir..
Hayirli gunler...

Üst Alt