• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Ruyamda kardesimin yuksek bir yerden dustugunu gordum.

arzus2006

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum,
Genellikle belirgin ruyalar gorurum..Ancak bu sefer ki aklima cok takildi ve paylasmak istedim.
Ruyamda erkek kardesim (birlikte yasiyoruz ve baska kimsemiz yok) ile market gibi bir yerin arka kapisindayiz.O bana birsey anlatirken Ona dogru donuyorum ve birden Onun son kelimesini bana bakarak soyledikten sonra adim attigi yerin bosluk oldugunu ve oradan dustugunu goruyorum.Telas icinde ismini soyluyorum, dikkat diyorum ama gecmis ola.Asagiya egilip bakmiyorum, korkuyorum ve ufak bir zaman gectikten sonra Onun yere cakildiginin sesini duyorum.(Pat diye).Aglayarak etrafa kosturup, gorevlilere sesleniyorum acil asagiya inip bakmamiz lazim, kardesim dustu diye..Bir genc burasi 2.kat diyor,baska bir genc 1.kat diyor...Bu kisimda uyandim.
Bu ruyanin hemen oncesinde ise 10 yil once olmus olan eski patronumu gordum..Ona diyorum ki, Kuran-i Kerim oku..Bunlarin cevabi orada yazili.Istersen Ingilizceden de okuyabilirsin.
(Hemen hemen her gece olulere(isim vererek ve genel) dua ederim..Dun edemeden uyudum..belki patronumu o sebeple gormus olabilirim.Icini Allah (cc) bilir ancak kendisinin ibadet ettigini hic gormedim, iman derecesini de bilmiyorum.)
Bu arada sabah evden cikarken kardesim beni yolcu etti ve gece garip garip ruyalar gordum hapishane falan..dedi..Onun ruyasini da dinleyip size anlatmam gerekir mi..belki 2 ruya birlikte yorumlanmali..
Yorumlariniz icin simdiden Allah razi olsun.Allah (cc) hayirlara cikarsin ve cumlemizi korktuklarimizdan emin kilsin,korusun.AMIN!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum selam Allah cc. Sizin ve kardeşinizin Yar ve Yardimcisi olsun..
nikkinizdeki 2006 tarihi dikkattimi cekti...mahzuru yoksa sebebini sorabilirmiyim..?
Siz cevap verdiginizde ben de sorma sebebimi yazacagim..ins.
Hayirdir insallah...
Rüyada erkek kardeşini görmek; Duygusallık ve Davranışlarıonunla ilişkinizi; sevecen koruyuculuk endise duygularinizi ifade edebilir.

kardesinizin düştüğünü görmek; bir tehlikeyle karşılaşacağına..ya da hayırlı ve iyi yoldan sapmaya tabir edilmektedir..
Allah hayirlara cevirsin ins...Allah karşına hayırlı insanlar çıkarsın ..
kardeşiniz icin cokca dua edin...

Düşme rüyaları aynı zamanda kişinin aşağılık duygularına kapıldığını işaret edebilir veya herhangi bir durum karşısında başarısızlık korkuları olduğunu ifade eder.
Bu korkular işten atılma, okuldan atılma, iş yerinde mevkiden atılma veya sevdiği sevgilisinden terk edilme korkuları olabilir...
veya içinde bulunduğu kaostan nasıl çıkacağını bilmiyor olabilir...

Rüyada kardeşinizin düştüğünü görmek; gerçek yaşamda sizi endişe ve korkuya iten bir olaya tanık olduğunuzu yada bir durum hakkında haber aldığınızı
veya korku, vesvese ,bazı güvensizlik duyguları, korkular yaşadığınızi simgeler.

Allah Dualarınızı Kabul Etsin..Hayirli Cumalar...

arzus2006

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Kardeşimle ilglil görmüş olduğum rüya yorumunuza cevap

Selamunaleyküm kardeşim..maalesef dini hassasiyeti olmayan bir çevrede yaşıyorum ve rüyamı bile anlatabileceğim güvenirlilikte kimse yok etrafımda.Taaa uzaklardan,hiç tanımadan size sorabilmemi ilham etti gönlüme Rabbim ve Siz de aynı hislerle ve samimiyetle yanıtladınız..tekrardan Allah razı olsun.
Aslında yorumlarınızın tamamına katılıyorum ve ben de kendimce bu şekilde yorumlamıştım..zira kardeşime hayırlı bir gelecek kurabilmek için çabalıyorum ve başaramama veya yarım kalması gibi endişelerim ve korkularım var içimde derinliklerimde..ayrıca hidayet ancak 2 sene önce nasip oldu ve eksik kalan kulluk görevlerimizi yetiştirmekle ilgili de endişe taşıyorum..
ömür de hızla geçip gidiyor,malumunuz vvcc..
Nikimde ki 2006nın çok özel bir anlamı yok.2006 da yahoo hesabımı alırken bu şekilde bir nikk alabilmiştim..sonra yahoo yu kullanmadım ama kolay hatırlamak bakımından birçok üyeliğimde bu nikki kullanır oldum vvcc..
Dua ediyorum bolca ama daha çok etmem gerektiğini düşünüyordum,sizin tavsiyenizi de bu yönde bir ilahi mesaj olarak algıladım vvcc.. cümleye daha çok dua edicem inşaallah.
Yoğunluğunuz arasında vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.Size de hayırlı Cuma'lar..Allah yar ve yardımcınız olsun.

arzus2006

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Kardeşimle ilgili görmüş olduğum rüya yorumunuza 2.cevap

Takrar Selamunaleykum kardeşim..Turizm firmasında çalışıyorum ve şu anda tam bir biletle uğraşırken birden aklıma size yazdığım cevap geldi..nikkimin daha önce ki mesajımda da belirttiğim üzere özel bir anlamı yok sadece 2006 da yahoo mail açtığımda almış olduğum ve yahoo yu kapatınca da kolay hatırlanır olması sebebi ile sürekli kullandığım bir nikkti..Ancak şimdi bir anda aklıma 2006 da acaba hayatımda ne olmuştu diye düşünmeye başladım ve şu anda ki işyerime 2006 Haziranda girmiş olduğumu hatırladım.Ve işe girdikten 1 hafta sonra da ameliyat olmuştum..Sağlığıma kavuştum ve yeni bir işe başladım..aslında 2006 kısmen hayırlı bir yıldı benim için..ancak nikkimin 2006 olması tamamen tevafuk..Sabah ki mailime ek olarak bunu da ileteyim dedim vvcc..
Allah'a emanet olun.

Üst Alt