• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Ruyamda Rahmetli babamı görmek

Jale1989

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum,

Babam 03-13-2012 de vefat etti.. Ve o gun bugundur aralikli aralikli babami ruyamda goruyorum.. Kanserdi.. Doktorlar baya bir oyaladilar biseyin yok, normaldir diyip gecistirdiler. Is isten gectikten sonra 2012 1inci asagi yukari ikinci ay ortaya cikti kanser oldugu. Hollandali doktor bile dedi siz allaha inaniyosunuz umit kesilmez dedi.. Dua ettik umidimi asla yitirmedim, fakat hakkin rahmetine kavustu.

Son aralar babami daha cok goruyorum ruyamda, ben olmedim kizim diyor bana.. Bunu anliyamiyorum. Bu ne demektir? Ruya yorumlamak iyi degildir diye biliyorum fakat merak ediyorum..

Ve bir sorum daha var.. Doktorlar dedi kalbi durursa makineye bagli kalir belki kucuk bir umut belki yuzde bir sans kurtulabilir ama bu aylarca surebilir, fakat kurtulursa eskisinden daha kotu olur,her saniyesi aci ceker dediler. Abimler annemler dedi allahtan umit kesilmez deniyelim.. Fakat sonrada doktor bize sormadi, karar verdik bu aciyi cektiremeyiz, kalbi durursa fisi cekeriz dediler.. Bu dogrumudur, bu durumda makineye bagli kalip bir umut beklemek mi daha hayirlidir yoksa aci cekmesin diye, fisi cekmek mi ben bilmiyorum cok tereddut ettim.. Yardimci olurmusunuz?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Ölüm İnsan İçin Bir Yok Oluş Değildir.
Ölüm yok olmak değildir. Ölüm uyanmaktır. Ölüm yer değiştirmektir. Ölüm, gerçek hayata geçiştir. Ölüm, uykuda rüya gören insanın uyanmasıdır.

"ben olmedim kizim diyor bana" demek ki hamd olsun bulundugu yerde acisiz, sancisiz yeni bir hayatin, alemin icinde yasadigini belirtiyor..Allahu Alem...

Makinaya bagli kalmak dogru mu degil mi bu konuda bir bilgim yok..
ama Ben de Sizin yasadiginiz ve karar verme zorunda birakildigim o gunleri yasamis oldugumdan Sizi cook iyi anliyorum.. ne karar verirsek verelim sonunda vicdan azabi duydugunuzu biliyorum..
lakin Araf suresinin 34 ayettini (Ecel bir an gecikmez ve vaktinden önce gelmez)Unutmayin..
Bizler O Anin icinde O gunku sart ve durum icinde verebilecegimiz en dogru karari verdigimize inanin...Bu gibi gecmis konullara Takilip Babaniz icin ACI cekerken onu dualarinizda ve aile hayattinizi duzenli olarak yasamayi unutmayin..
Babaniz zaten gec teshis edilmis Kanser hastasi idi.. onun sancilarini, acilarini biz tasavvur bile edemeyiz..Yasasaydi bile onun o o acilari cekmesini seyredebilirmi idiniz?
kardesim Her seyin HAYIRLISI..
Allah tan geldik hepimiz bir gun Allaha donecegiz..
Normal hayatına devam ediyorsun mecburen içinde bitmek bilmeyen bir boşlukla..Ama devam ediyor hayat..Herşeye alışıyorsun mecburen..
Mekani Cennet olsun Ona cokca Dua edin olur mu?
hayirli gunler..

Üst Alt