• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyamda rahmetli dedemi gördüm

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
S.a ablacığım ben öyle bir rüya gördüm ki gerçekten sizinle de buradaki kardeşlerimle paylaşmak istedim... dün gece namazımı kıldım elhamdülillah.... dua mı ettim... ölmüşlerimin ruhuna da bildiğim tüm sureleri okudum Allahım kabir rahatlığı ver dedim... Sonradan içimden geçti dedim acaba ulaşıcak mı bu okuduklarım daha sonra rüyamda rahmetli dedeciğimi gördüm öyle mükemmel bir insandı ki tüm hayatı islamı yaşayarak geçti... onun gibi bir insanın torunuyum ama ben ne yazık ki onun gibi olamıyorum... her neyse ruyamda onu gordum bana sarıldı dedım dede sen öldün ne işin var burada dediki sen beni unutmadın bende seni unutmadım yanına geldim ama rüyamda hem biraz korkuyorum hem biraz şaşkınım.... uyandığımda rüyam geldi aklıma hemen anneme anlattım oda çok beğendi ve ben çok etkilendim bu rüyadan çok manevi çok çok güzel bir rüya değil mi sizcede.... sizinlede paylaşmak istedim.... cidden Alllah sizden razı olsun tüm kalbimle söylüyorm iyi ki böyle bize yol gösteren sizler varsınız çook teşekkür ederim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam..
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!veya en HAYIRLISINI versin..ins
Rabbim cumlemize Dua eden ve Dua alan Salih kullarindan eylesin..
Herkesin ama herkesin Dua ya ihtiyaci vardir!
Merhum dedenize her daim dua etmeniz de ne guzel Siz ne HAYIRLI bir evlad ve torunsunuz...Duanizin ona ulastigina delaletir Alahu Alem...
Allah ins. size de HAYIRLI evlad ve sizden gelecek olan salih nesiler veririr...
Hepinizin ölmüşlerine rahmet gelsin İnşallah bizlerde rahmetle anılırız.
Rüyada ölmüş birini görmek ölüden haber gelmektir..ölmüş kisinin yakinlik derecesine gore bir yakinizdan haber alacaginiza
ve bir sey sevineceginize Yorumlanir..

İNSAN KALBİ İÇERDEN AÇILIR.
Sevdiklerimizin kalp kapısi size içeriden açılmamışsa giremez!!!

Bir insana zorla sevdiremezsin kendini. Bana güven diyemezsin. O bunu hissetmiyorsatek bir söz söyleyebilirsin: "Sen bilirsin".
ve unutma kalpler anca Allah-in elindedir herseyin bir vakti zamani vardir...
Hayirli gunler.

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
teşekkür ederim ablacığım... sizede hayırlı günler

Üst Alt