S.a ablacığım ben öyle bir rüya gördüm ki gerçekten sizinle de buradaki kardeşlerimle paylaşmak istedim... dün gece namazımı kıldım elhamdülillah.... dua mı ettim... ölmüşlerimin ruhuna da bildiğim tüm sureleri okudum Allahım kabir rahatlığı ver dedim... Sonradan içimden geçti dedim acaba ulaşıcak mı bu okuduklarım daha sonra rüyamda rahmetli dedeciğimi gördüm öyle mükemmel bir insandı ki tüm hayatı islamı yaşayarak geçti... onun gibi bir insanın torunuyum ama ben ne yazık ki onun gibi olamıyorum... her neyse ruyamda onu gordum bana sarıldı dedım dede sen öldün ne işin var burada dediki sen beni unutmadın bende seni unutmadım yanına geldim ama rüyamda hem biraz korkuyorum hem biraz şaşkınım.... uyandığımda rüyam geldi aklıma hemen anneme anlattım oda çok beğendi ve ben çok etkilendim bu rüyadan çok manevi çok çok güzel bir rüya değil mi sizcede.... sizinlede paylaşmak istedim.... cidden Alllah sizden razı olsun tüm kalbimle söylüyorm iyi ki böyle bize yol gösteren sizler varsınız çook teşekkür ederim