• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyamda sevdiğim kızı gördüm

U

ummanaslan

Kayıtsız
Misafir
rüyamda sevdiyim kızı gördüm onun günlüğü elimdeydi günlüğü okudum o beni sevmiyormuş rüyam ne anlama geliyor ?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun Aleykum Hayirli Ramazanlar kardesim..
Lutfen Selamdan once kelam etmiyelim olur mu?
Ruyaniza Hayirdir ins. deyip Rabbbim Hayra cevirsin...
Kediyi de AŞK'ı da fazla merak öldürür ..Sevdikleriniz ile samimi ve acik sozlu olun! arkasindan,onun izni olmadan sahsi esya ve ozel hayattina karisip kontrol edip, akil vermeye kalkarsaniz hata yaparsiniz.. cunku su an Onun icinde oldugu durumu anca o kendisi bilir..
Ona guvenin zamani geldiginde zaten kendisi hazir oldugunda Sizin ile bazi gizli ,saklisini paylasacaktir seklinde ruyaniz yorumlanir Allahu alem...
Faydasiz bilgiden Allah`a siginalim..

Sır tutmak da ayrı bir lükstür. Kendine eziyettir.
Sırrı öğrenmek ,olmadık yerde gereksiz bir emaneti almaktır. Kendi kendine dert ve sorumluluk sahibi olmaktır.

Çünkü anlatacak olan kişi zaten zamani geldiginde bu yükü taşıyamadığından sizinle paylaşacaktır.
Sizi paylaşmaya değer bulmasi icin ona zaman ve guven verin..

Kanuniye meraklı bir veziri sorar:
-Sefer nereye hünkarım?
Cevap alamayıp çok ısrar edince der ki padişah :
-Ey vezirim sen sır tutabilir misin?
-Evet. der vezir güvenilmenin hazzı ile ve kulaklarını iyice açar. Kanuni ise gülümser :-Ben de tutabilirim
Selamet ile Hayra kalin...

KaptanTim

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda Sevdigim kızı gördüm

Arkadaşlar Öncelikle Selamun Aleyküm. İlk Defa Forumda Konu Açıyorum.

3 Senedir Sevdigim kızı Rüyamda Gördüm. Tek istegim onla mutlu 1 gün geçirmek, elini tutabilmek saçlarını okşayabilmek.

Ama bir türlü olmadı, onu sevdigimi söyledigimde bana, bende seni seviyorum dedi ama arkadaş olarak :( o an sanki öldüm ve ona kavuşmak hayaliyle tekrar dirildim. Onsuz yaşamayı hayal edemedim ama bir gün çok mutlu olacam. Buna inanıyorum ama sadece kendimi kandırıyorum.
Onu sadece fotograflarından sevebildim, onu sevdigimi söylemeden konuşabilyorduk. Şimdi hiç konuşamıyoruz, keşke söylemeseydim sevdigimi. Ama bunu bilemeyiz, rüyalarımda ben hiç kavga edemiyorum, birisine vuramıyorum, hızlı koşamıyorum, hep böyle oluyor.

2 kere sevdigim kızı rüyamda gördüm, ona birileri hep kötülük yapıyordu ama ben ona yardım edemiyordum, onu kötülüklerden koruyamıyorum. Geçen günde rüyamda gördüm, birisi ona kötülük yapıyordu ama o kişiye bir yumruk bile atamadım :( bütün rüyalarımda kavga edemiyorum. Sabah kalktıgımda o gün çok salak gibi çalışmaya basladım, hiç bir şey umrumda degil sadece onun yanında olmak istedim. lütfen bana biraz bilgi verin ? teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam,Rüyaniz hayr olsun.
Genç kız ve erkekler ilgi duydukları, hoşlandıkları ,sevdikleri kişileri rüyalarında sık sık görürler ve bu yaygın bir rüyadır bir mesaj vermez.
bu Rüyaniz çaresizliğiniz, eliniz kolunuz bağlı olmasının bir bilinçaltının dışarıya sızması..
HAKKINIZDA HERŞEYİN HAYIRLISI......

Üst Alt