Rüyamda Sevdigim kızı gördüm
Arkadaşlar Öncelikle Selamun Aleyküm. İlk Defa Forumda Konu Açıyorum.
3 Senedir Sevdigim kızı Rüyamda Gördüm. Tek istegim onla mutlu 1 gün geçirmek, elini tutabilmek saçlarını okşayabilmek.
Ama bir türlü olmadı, onu sevdigimi söyledigimde bana, bende seni seviyorum dedi ama arkadaş olarak

o an sanki öldüm ve ona kavuşmak hayaliyle tekrar dirildim. Onsuz yaşamayı hayal edemedim ama bir gün çok mutlu olacam. Buna inanıyorum ama sadece kendimi kandırıyorum.
Onu sadece fotograflarından sevebildim, onu sevdigimi söylemeden konuşabilyorduk. Şimdi hiç konuşamıyoruz, keşke söylemeseydim sevdigimi. Ama bunu bilemeyiz, rüyalarımda ben hiç kavga edemiyorum, birisine vuramıyorum, hızlı koşamıyorum, hep böyle oluyor.
2 kere sevdigim kızı rüyamda gördüm, ona birileri hep kötülük yapıyordu ama ben ona yardım edemiyordum, onu kötülüklerden koruyamıyorum. Geçen günde rüyamda gördüm, birisi ona kötülük yapıyordu ama o kişiye bir yumruk bile atamadım

bütün rüyalarımda kavga edemiyorum. Sabah kalktıgımda o gün çok salak gibi çalışmaya basladım, hiç bir şey umrumda degil sadece onun yanında olmak istedim. lütfen bana biraz bilgi verin ? teşekkürler.