• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyamda sırtında kambur olan bir bayan görmek

DENİZ SEMA

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm.Öncelikle teşekkür ediyorum.
Rüyamda ablamın ciddi anlamda düşündüğü sevdiği insanının ailesini gördüm. Bu kişiyle 2 yıldır ablam birlikte ancak; ailemin ablamın sağlık sebeplerinden sebep evlenmesine taraftar olmayışı bu durumun uzamasına sebep olmuştur. Bu sene bu engelleri aşıp ailelerin tanışma olayı ayarlandı ancak ablamın görüştüğü kişinin ailesini, aileler tanışmadan 1 gün önce rüyamda gördüm. Rüyamda onur ağbi( yani ablamın erkek arkadaşı) nın annesinin sırtında bir kambur görüyorum ve 2 kolundan tutan kişiler var, rüyamda bu kişi için bana bu kişinin yanında ablam ezilir yükünü kaldıramaz diyorlar. Normalde sağlıklı birisi ve bu rüyamdan sonra geldiler aileler tanıştı, ben ablama rüyamı anlattım aradan geçen 1 haftalık bir süreden sonra ablam bu ilişkiye son verdi. Ailesinden sebep.Sebepte ne biliyormusunuz ablamda nefes darlığı olduğu için çocuk yapamaz diye.Rüyamın anlamını yorumlarsanız çok sevinicem.ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN.Sevgiler saygılar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam Rüyanız hayırlara vesile olur hayırdir inşallah.
Rüyada Sırt Görmek:Rızık, güç ve kuvvet olarak yorumlanir..
Rüyada sırtında kambur olan bir bayan görmek ;dünya mesakati Dili ile sebep olduğu kötülükleri simgeler..

Hayatınızı ve seçimlerinizi bir daha Yeniden Gözden Geçirin!!
Sizi Sıkan..Daraltan,stress yaratan olay ve kişileri avoid!!stay away from a person, place, situation..
kaçınmak, sakınmak, uzak durun demektir..
bunu yapmazsaniz Bu ruhsal sağlığınızı da olumsuz etkiliyecektir..
ruhsal hastalığı olan kişiler,fiziksel sağlık sorunları da olur..bunu unutmayin
kaybettik diye üzüldüklerimiz belki de kurtulduklarımızdır...

İmamı Rabbani Hazretlerinin sohbetine katılanlar bir gün kendisine demişler ki:
-Efendim, sizde diğer evliyalar gibi keramet göremiyoruz.Sebebi hikmeti nedir?
İmam Rabbani Hazretleri buyurmuş ki:

-Evladım, suda yürümek,havada uçmak keramet değildir.Suda balıklar, havada kuşlarda uçuyor.En büyük keramet istikamet üzere olmaktır.
Sırtımızda bunca günah kamburu varken hala ayakta kalmamız en büyük keramet değilmidir?
Kissadan hisse...Selametle Hayra kalin...

DENİZ SEMA

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleyküm hocam öncelikle sabrınızla yorumladığınız her rüya yorumu için beni aydınlattığınız için ALLAH RAZI olsun.
herşeyden önce hayat fani ve birgün bu dünyadan göcüp gideceğiz bize rabbimizin bi yerde uyarı olarak gösterdiği bu rüyaları;
bu kadar aydınlatıcı ve açık bir dille yorumladığınız için tekrar tekrar teşekür ederim ALLAHA EMANET OLUN ayna misali yorumlarınızı eksik etmeyin...

Üst Alt