• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyamda sıyah köpek yavrusu gördüm

Yeliz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Mrblar.. ben bu sabah rüyamda sıyah köpek yavrusu çilek ve kar gördüm bana bunların ne anlama geldıgını açıklayabılırmısınız..? tşkler..saskn..

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Mrblar.. ben bu sabah rüyamda sıyah köpek yavrusu çilek ve kar gördüm bana bunların ne anlama geldıgını açıklayabılırmısınız..? tşkler..saskn..
Selamu aleyküm toprağım
Rüyanı yorumlamadan önce Mrblar nedemek önce onu öğrenelimde güzel bişeyse bizde kullanalımxxzzl..
Ya, merhaba, yada selamların engüzeli ESSELAMU ALEYKÜM diye selam ver be kardeşim mrblar bune ya-hu arkadaşına sms mi yazıyorsundfrt..
TÜRKÇE mizi düzgün kullanalım lütfenqqww..k

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli gunler kardesim bunlarin tek, tek ne manaya geldigini ben googldan bulur yazarim.. mesele degil!!
Ruyalar bizim ic Alemimiz denilen Mana ve bilinc alti hissedip gorduklerimizdir.. ayrica bir Puzzle gibidir.. yani her kesin ruyasi kisinin yasi, medeni hali, icinde bulundugu ruhsal, psikolojik durumu ve ruyada kendi hissedigi ve O Ruyadaki diger butun olaylarin bir toplami seklinde toparlanarak yorumu yapilir
..
mesela köpek yavrusu sizi isiriyormu idi? pesinizden mi kosuyordu? yoksa ayaklariniza mi dolaniyor du?
Cilegi yiyormu idiniz pazardan mi aliyordunuz? kar mi yagiyordu gece mi gunduz mu idi Siz Yanliz mi idiniz evden mi, pencereden mi bakip seyrediyordunuz?
Yoksa Kar da mi yuruyordunuz..
kusura bakmayin Ben bunlari bilmeden yorum yapamam..
Yorumlarimi yaparken butun etrafta olusanlari birbirine baglamadan hic kimsede tam manasi ile yorumliyamaz..
Hayirli aksamlar...

Üst Alt