• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyamda tek gözüm görmüyordu

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
s.a ablacığım yine ben,

ben gece bir rüya gördüm korktum bu rüyalarla başım dertte sanırım :tüüh:, rüyamda tek gözüm görmüyordu telaşa kapılıyorduk hastaneye gidiyorduk bir çözümü olur umudu ile sonra ben aynaya bakıyordum gözümün bir tanesi kayıyordu sürekli çok kötü görünüyordu agla..:, böyle bir rüya gördüm uyanınca Allaha sığındım hemen sizinle de paylaşmak istedim... teşekkür ederim şimdiden

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam kardesim Hayirdir insallah..
Rabbim hayra cevirsin..
Kısa vadeli ve dar görüşlü olmanın bedelini deprasyona girerek odiyebilirsin dikkat et.. bunlarda gececek Ya Hu...
İbn-i Kesir ve Nafi’ye göre; insanın gözü evladı, pek sevdiği karısı ve esidir. Gözünde agri olduğunu görmek dinde noksanlik demektir.
Bu noksanda derece, gözünün kör veya tek gözü görmüyor olduğunu görmesi ile ölçülür.
Böyle bir rüyayı gören kimse namaz ve niyazini aksatmamasina dair bir ihtardir.

Yana yakıla çalmaktır dua kapısını dertli olmak.
Kapının ardında seni duyan bir sahibin olduğunu bilirsin ya...
O kapıda durmak bile garip bir zevk verir.
Birşeyi kaybetmiş olmak bir yeri ağrıyor olmak yüreği acıyor olmak var ya...
Sızlanmayı bırakıp duaya dönüştürmeyi başarabildiğimizde bize bambaşka şeyler söyleyen kelimelerdir.
Ama yine de baştan ayağa aciz olmanın kelamıyla dillenir''lütfunda hoş kahrında amma
lütfunla muamele kıl Allahım deriz''Afiyet ve gönül dinginliği duasıyla...

Her aşk bir bedel istiyormuşher aşk bir fedakarlık...Züleyha sevmiş tahtından olmuş...Yusuf sevmiş ôzgùrlüğünden...
Leyla sevmiş sarayından...Mecnun sevmiş aklından...
Şimdi pervane bile pervasızca uçuyorken ateşe...Siz neyi göze alıp çıktınız bu yola ?? NEYİNİZİ FEDA EDEBİLİRSİNİZ SEVDİĞİNİZİN UĞRUNA..NEFSimi...
Gökten ne yağdı da yer kabul etmedi? Toprağa ne ekildi de bitmedi? Bu dünyaya kim geldi de gitmedi? Hangi dert hangi sıkıntı bitmedi?
ALLAH'ın rahmeti mağfireti kime yetmedi? Kim ALLAH dedi de O yetişmedi? Kim gizli gizli yalvardı da O işitmedi ?
Kim RABBİM dedi de O Buyur Kulum demedi?
Rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan eylesin Bizleri..

Üst Alt