Rüyamı yuregin ile Hayra yorarmisin Sevdigim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
179845_10150150247015211_13375955210_8576193_2332078_n.jpg

Gurbette Gece yarısı oldu ben halen seni düşünüyor. Ve seni çok özlüyorum..
sensizlik zindan gibi;gurbet icinde sanki gurbetti yasiyordum..
içimdeki yalnızlığa Bir çare arıyordum ..
Saatler ilerledikçe üzerime bir ağırlık çöküyordu göz kapaklarım ağırlaşıyor. Uyumak istemiyordum karanlık üzerime çökecek karanlıkta kaybolacam yok ,olacağım korkusu aklımdaydı hep; ama ne yazıkki uykuya dalmaya başladım...

İlk gördüğüm güzel rengarenk bir ışığın bana doğru gelmesiydi. İlk başlarda ilkindim korkuyor ve ne yapacağımı bilemiyordum. Ama ışık etrafımı aydınlatmaya başladıkça içimde bir sevinç doğdu karanlık kayboluyordu, renkler etrafımda uçuşuyor. Ve bedenimi sarmaya başlamıştı Aklımda hep senin özlemin ölürsemde sana geleceğimi düşünüyordum.

Işık gözlerimi kamaştırıyor; bakamaz olmuştum ve bir anda sen belirdin tebessüm ediyordun karşımda ,
sana dokunmak ,sarilmak istiyor..Seni ne kadar da coook ozledigimi haykirmak istiyordum..

Şuan rüyamı görüyorum ne olur söyle bu gördüklerim rüyamı seni kaybettikten sonra yaşantım karanlıklar içinde geçti, gönlümdeki yağmurlar, kanayan yaralar hiç eksilmedi...
Hep senin özleminle yatıyor , özlemlinle uyanıyordum ..
yasiyordum iste oylesine ..
bu rüyamı ellerini tutuyorum gülümsüyor. Ve gözlerin gökyüzü gibi , insan ölünce böylemi oluyor sen ölmüştün..
yüzün günışığı kadar berrak , gözlerime bakıp geri gidecem seni görmeye geldim diyordun...

Canım senden sonra hayatıma kimse giremedi giremeyecekte sen yüreğimde boşluk bırakmadın bende daima seni bıraktın ,seni yaşattın, sen hep bendeydin ben hep seni yaşıyordum..
Ben bunları söylerken bir ışık belirdi ve o kadar güzel bir bahçe göründü elimden tutup gel canım dedin, bahçeye doğru yürüdük her renk çok canlıydı hiç böyle bahçe görmemiştim ;Biz neredeyiz bu bahçe neresi biz neden burdayız sen burayamı geldin. Bu sorularla aklım karışmıştı ; .

Ne kadar bekleyeceğim içimdeki sensizliğe nasıl dur diyeceğim düşünceleri içimi yeyip bitiriyordu gözlerimden dökülen göz yaşlarımı silmeye başladın sana sarıldığımda yüreğimde bir hafiflik hissetmeye başlamıştım...

Senden ayrılmak istemiyordum ölüm aklımdaydı sadece sana kavuşmayı düşünüyordum...
Kısa bir süreden sonra uyandım ve senin gerçektende beni hiç bırakmadığını seninle yaşadığım ve yaşayacaklarımın her daim olacağını seni içimde hissettiğimde anladım sen bende bitmemiştin hiç yok olmamıştın sen bende ölmemiştin üzerimde kokun vardı halen işte benim sana olan sevdam böyle birşeydi tertemiz duygular. İçinde ruyalarımda bile seni yaşatıyor ve hiç öldürmemiştim..
sen hiç ölmemiştin ve bundan sonrada hiç ölmeyeceksin.
Alinti..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bugün hüzünlüyüm,siyahlara gömülmüş, hafif ıslak gözlüyüm.
Kalbimde sela veriliyor,Yüreğimde bir ACI var...
Öyle büyük bir sızı duyuyordum ki içimde senden uzak olunca, sen gelince duyduğum huzur kadar büyüktü..
çok garip bir âşk ti bu, ben âşkın, âşk olduğunu sen de ilk kez hissetmistim..
Hiçbir beklentin olmadan ve bir Sen,Nefsin olmadan sadece âşık olmuştun..Bu kadar saf ve temiz bir âşk...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Seni her andigimda yemin ediyorum..sonunu Fatiha ve iki damla Gözyasi ile bitiriyorum..
Âşkın hak olduğunu ,Hayatın âşktan ibaret olduğunu gördüm...
En Güzel'e Yar Olanlara
GÜL'e Gönülden Bağlananlara
Binlerce Selam Olsun...
Mekanin Cennet olsun ruhuna El-fatiha....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
özleminle kurudu döküldü gönül yapraklarım....eyy garip Yolcu..
Biliyorum, ölüm hepimiz için mukadder.
Hepimiz aynı sonu yaşayacağız hastalık, trafik kazası ya da başka bir vesileyle...
Ama insan sevdiklerini hic beklenmedik bir anda kaybettiginde sanki bir anda varlik icinde yokluk hissediyor..
O anda O ACI ile ölüm bir uyanis oldugunu idrak edemiyor..
Gidenlerin ardından sonsuza kadar onlarsız kalacağını düşünüp bir anda bir bosluga düşebiliyor....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ozdencicek_ist_kuslar.jpg

bir gun gecmisime donup.. gorunmez veya gorunur olabilseydim.. evet bir yerde.. bir .... uzanmak isterdim.

Ey Sevgili, beni o kadar çok sev ama bu sevgin ALLAH CELLE CELALEHU için olsun...derdin..
Sevgin sana en sevgili YARADANI hatırlatsın...Senin Sevginde Rahmani Yaradani hiisseetirsin..
ALLAH muhafaza, YARADAN beni senden alırsa bir gun.. Sakin haa sakin.. aglama ..
inna Lillahi ve inna ileyhi Raciun dersin olur mu Canimin ici...
Ve "AŞK" "ALLAH" demenin başka bir adıymış...
unutma bunu Eyy S.....Uzgunnn

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Sabah hiç olmasın seni gecenin zifiri karanlığında ruyalarim da buldum.. gün doğarsa gercekler ile yuzlesirim...
bir daha göremem yok olursun yok olursan yok olurum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
430417_332375820141670_186728968039690_949925_1848089398_n.jpg

Özlem... Hasret... Acı... Dert... Hüzün...
Beşi bi arada...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
423770_316383471754709_124301607629564_844542_1586249689_n.jpg

Uyu be gözlerim...
Nedir bu geceye isyanın ? Inat etsen ne yazar elbet olacak sabahın... Cevaplarıni geceye gizlenmemis ki bulasin. . Bakma ! Yazılmamış yıldızlara fermanım...Bahane etme sevdanı geceye. . Gözyaşlarını verme zifiri bir hüzne. .
Çığlıklarıni serpme gamsız sessizliğe...
Tırmalama duvarları acı sözlerinle nedir bu bekleyişin geceyi ey yüreğim .. ''YOK İŞTE'' .

Üst Alt