• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyanızda bir bisiklete bindiğinizi görmek

nidaeda

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm . Ben dün gece rüyamda çok acayip şeyler gördüm araştırddım ama hiç bir şey bulamadım rica etsem yardım edermisiniz ? Ben rüyamda yazın gittiğim denizdeydim bisiklet kullanıyordum kardeşimi aramaya gitmiştim tam evin sokağından dönerken şaşakaldımn dfr5.. sokağın başından çıktığım anda rüyamı gördüm ne kendi bursadaki evimn sokaklarındaydım . kardeşimi ararken bisikletle bulamadan eve geldim çünkü kardeşim bursada değildi çok acayip birşey ama tekrardan denize geldim nasıl geldiğimi bende bilemiyorum !! Çok korktum ve bütün ailem yemek yiyordu dışarda yanlarına gittim olanları anlattım . Başta çok şaşırdılar snra herkez yorum yapmaya kalkıştı bazıları rüyadır dedi bazıları çok saçma filan dediler sonrada uyandım ... hhım LÜTFEN BANA BU RÜYA HAKKINDA BİR AÇIKLAMA YAPARMISINIZZ :) cevaplarınızda görüşmek üzere baybyy

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam.. hayirdir insallah..
Rüyanızda bir bisiklete bindiğinizi görmeniz; kısa sürecek bir yolculuğa çıkacağınıza ins. bu Yaz tatilinde farkli olaylar ile karsilacaginiza delaletir..
Ruyada bisiklet görmek ;genellikle özgür olma isteğinizi ve bir maceraya atılma ihtiyacı hissediginiz gösterir.
Aynı zamanda,icinde bulunduğunuz ortamdan kaçıp kurtulmaya veya bazı sorumluluklarınızdan kaçmaya çalıştığınızı da ifade eder...
Hiç bir rüya yaşanılan ortamdan bağımsız bir sekilde yorumlanamaz.
kardesim kafaniz cok karisik HAK ile BATIL ic ice..sanki...
hic bir ciddi konuda bu gunlerde onemli bir karar vermeyin..
Allah cc Yar ve Yardimciniz olsun...

İnsanoğlu, çocukluktan sıkılır, büyümek için acele eder, sonrada
İnsanoğlu, çocukluktan sıkılır, büyümek için acele eder, sonrada çocukluğunu özler.

Önce para kazanmak için sağlığını verir, sonra da kaybettiği sağlığına kavuşabilmek için parasını…
Hiç ölmeyecekmiş gibi yaşar, sonra ölür de hiç yaşamamış gibi olur.
Hayata hazırlanmaya ömrünü verir, fakat o hayatını yaşamaya fırsat bulamaz.
Yarınını o kadar düşünür ki, bugünü elinden kaçırdığını hiç fark etmez.büyümek için acele etme"...
bye baby girl...sırıtık.:,.:tamam:.

Üst Alt